lovelovelove

Det känns bättre nu även om jag mår piss. Men har pratat med skolsköterskan och studierektorn om mitt problem, om all press och ångest jag känner. Så det blir någon form av krismöte på tisdag för att lägga upp allt på ett mer fungerande sätt. Så slipper jag antagligen praktiken för att bara kunna sitta i skolan och ta igen och jobba ikapp med uppgifterna jag inte kunnat göra.

det känns bättre men fortfarande sämst!

nio månader idag med finaste älsklingen!

jag älskar dej -v-

Hemma från skolan idag

Jao, var hemma från skolan idag och dagens sjukdom hette ångenst. Den paniken och illamåendet jag kände i morse var inte okej, så jag valde att stanna hemma och plugga ikapp lite. Har fortfarande många uppgifter att ta igen men det får bli en annan dag. Men ja, måste till skolsköterskan i morgon och snacka lite. Fortsätter det såhär kommer jag gå in i väggen och sluta fungera helt.

Jag är inte byggt för allt arbete journalistikinriktningen innebär och jag är rädd att jag inte kommer klara av detta. Men jag vill verkligen, jag vill kunna säga att jag klarat den inriktgingen och helst med MVG i alla ämnen. Men jag vet inte, jag sätter og för hög press på mej själv. Grejjen är att jag vet att jag inte är dum i huvudet, jag är en smart och lättlärd person. Men dessverre saknar jag självdeciplin och studieteknik. Jag kan alltså inte bestämma mig för att "idag ska jag plugga" för jag skjuter upp det och skiter i det. Jag vet inte hur man planerar upp sitt pluggande och jag kan inte få mej själv att göra det. Något jag måste kämpa med väldigt mycket.

Och när det bli många uppgifter på en gång klara jag det ännu mindre, det fungerar helt enkelt inte. Istället för att göra så mycket jag klarar så skiter jag i allt och sen ligger man efter som fan. Ja, det är inte kul att ha det såhär och det är ju inte bara så att jag skiter i allt och sen är det bra. nej nej, sen kommer ångesten - min bästa vän.

Jag kan känna ångest för allt, ja verkligen allt. Jag känner ångest när jag inte sminkat mej, ytlig som jag är, jag känner ångest när jag har skulder jag inte kan betala tillbaka, jag från ångest när jag ser att jag nästan inte har några ciggaretter kvar eftersom jag är medveten om att där ryker 50:- till. jag får ångest för att jag sitter hemma på helgerna och inte är ute och röjjer med kompisar samtidigt får jag ångest när jag är ute och röjjer för att jag inte sitter hemma och är "mammas flicka"

jag tror all min ångest beror på att jag vill vara perfekt från alla håll, jag ställer höga krav på mej själv men klarar inte av att genomföra dem. Jag söker ständigt bekräftelse på att jag duger.


aja, måste gå. ska fixa en sak! sista och enda inlägget för idag, men bye bye !


home

hemma och lyssnar på Faster Pussycat, jag har faktiskt fastnat för dom rätt bra det senaste! Rätt party musik! Idag har det faktiskt varit en bra dag! Börjat snacka med nytt folk och sånt är ju alltid kul faktiskt! Och så är det planerat att Sebastian och Rickard ska följa med mej och jennie till Redlight Attraction giget den 17 oktober. Som förövrigt inte är i Jönköping utan i huskvarna men vi ska dit i alla fall och biljetterna köps på torsdag!

SÅ SJUKT PEPP! Detta kommer bli så jävla najs alltså! Någon mer som vill med? Bara att höra av sej så ger jag mer info! PARTY

Nu sitter jag här, ja inte får jag något vettigt gjort i alla fall! Tror jag ska ner och kirra en macka och sen måste jag plugga för i morgon är det samhällsprov och psykologi inlämning- och jag är slarvig och har inte börjat på något av det. Fick också veta att jag fick ig på socialpsykologi-provet förra måndagen - vilket suger röv om ni ville veta!

aja, bye! :*






godmorgon

Hejhej, ska bara uppdatera snabbt! Ska åka om fem min så ja, det blir bara ett kort inlägg! Tänkte ge er ett musiktips :)



Faster Pussycat - Bathroom Wall

och ja, ni kan ju få en bild också! Haha detta är nog min favoritbild än så länge men jag har ju inte ens sett en tredjedel av bilderna från i fredags! ;D


fotograf: Claude j
puss

i min gammla dator


hittade jag massa bilder, tänkte visa er några!


 jag hade precis bytt glasögon när denna bilden togs


var på model-lab i göteborg i januari, ser ut som världens lyckligaste femåring!

bilden tog jag i vintras när jag ganska nyligen hade fått min fina kamera. Den sortens skärpa var helt främmande för mej!







glamhoes redy to rock
Jag hade precis fått mitt löshår av älsklingen och jag söp mej dyngrak och däcka inne på en soffa på krogen i sundsvall

baby blev misshandlad på nyår..

jag fotade världens finaste älskling! (blåtira=översminkad)

jag och nathalie skulle på speling i Borås :)

jag printade en bild på love från en video på youtube bara för att jag tycker han är så fin där! :*


haha jao, nu orkar jag inte fler. Finns ca 20000 bilder på den där jävla burken! haha

nu ska jag ut och röka! bye


Bilder från fotograferningen

Yes, har fått se två nu i alla fall och fler kommer sen när dom är redigerade! men ja, njut eller vad fan jag ska säga!
gillar bilden, dock ser mitt hår konstigt ut - men bortsätt från det är den najs som fan!

bättre hår!              
Fotograf: Claude J



vad tycks? :D

videoblogg



jaja, jag är tråkig

livet suger

det räcker visst inte med att jag har mycket i skolan, ständig huvudverk och en pojkvän allt för långt borta. Nej, nu har min kamera gått sönder också!

bye bye älskade Nikon D60 du levde i min ägo i 9 månader och 2 dag, jävla skit!


heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeteeeeeeee

morgon!

tjena tjena, har varit vaken länge! Vaknade tidigt som fan alltså och nu sitter jag och lyssnar på massa skid row, helt awesome! Funderar dock på att lägga mej och sova lite grann för jag har en hemsk huvudverk och ja, det hade varit gött att sova lite!

har fortfarande inte fått några bilder från igår men jag hoppas det kommer idag! Annars är han långsam! Fotograferningen gick i alla fall bra igår! Hoppas jag blir nöjd! :D men nu ska jag nog sätta på en lugn spellista på spotify och sova en stund! hehe


vill bara tillägga att jag är så jävla pepp på jönköpning 17 oktober! Kom dit för fan, lovar att det kommer bli hur jävla grymt som helst! Redligt  Attraction och kid Galahad lirar ju!
och jag saknar världens finaste älskling nanananana (8)



jag älskar dej mest av allt

music

yeah, haft låten på skallen hela veckan typ! Sjukt bra vilket som. Soundtrack till filmen Rockstar och till er som inte sett den, SE DEN! :D




and we all die young


hemma!

Nu har jag kommit hem och käkat och så.  Fotograferingen gick as najs, verkligen! Men vi hann inte klart så vi ska fortsätta någon dag nästa vecka! Men jag får väl bilderna senare ikväll eller i morgon! Hoppas på ikväll, som fan! haha sjukt nyfiken på resultatet alltså!

har inga nya bilder att visa upp - erkänn min blogg blivit tråkigare? nej, nu får jag ta tag i det här och bli mer seriös igen!

puss


i skolan

Jao, har typ historia har fått ett nytt grupparbete att göra, om centralamerika. Så jag ska skriva om hur eruopérna förändrade allt. Kan nog bli rätt intressant faktiskt och så finns det massa filmer om det som jag kan kolla på! Najs.  Förövrigt så gör jag precis ingenting - har inte något att göra så jag sitter bara här och slöar och väntar på att klockan ska bli mycket mer.

Idag blir det fotografering, as najs! Har med mej hur mycket grejjer som helst så mitt skåp kan inte öppnas alls under dagen höhö
Men jag hoppas på sjukt snygga bilder så blir det nog en ny design till bloggen. Har feting tröttnat på min header alltså, så jag hoppas på något roligare.

Det blir school-girl tema, polis tema och glitter-tema med lite vampire känsla också haha, ja , sen blir det väl några "vanliga" bilder också!  ja, jag visar väl er så småning om! ;D

puss


saknar håret :/


äntligen klar

nej, inte med inlämningen! Inte skrivit något alls så långt men ja, har haft fullt upp med att rota fram massa kläder inför plåtningen i morgon. Känner på mej att detta kommer bli fett najs! Haha så jävla underbart!

två stora väskor med kläder, en påse med skor. hur jag ska få med mej böckerna i morgon har jag ingen aning om haha!

aja, ska ut och röka nu!

puss



ändrade planer

yes, drar hem till jennie och äter där och sen blir det sjukhuset därifrån. SÅ ska vi plugga också!


Puss



Nyss slutat

Yeah, och det finns ingen buss hem - det suger. Går ingen buss förän 14.40 och då kan jag lika gärna ta tåget som går klockan 15.00 eftersom jag är hemma samma tid. Jag hatar den här dagen för en massa olika anledningar. Här kommer några!

* Det är fult väder - regn.
* Jag glömde mina pengar hemma
* Skolmaten smakade röv så jag är hungrig som fan
* Att det är jätte långt kvart tills jag kan gå hem och äta
* Att jag har massa fet dödtid i skolan
* Att jag måste plugga idag för jag har historia inlämning i morgon
* Att min älskling inte är här, jag är seriöst deprimerad.
* att jag ska till doktorn klockan halv sex. ALLT SUGER!


jag hatar den här dagen, shit. Dåliga tider för mej alltså -  nu fattas det bara att jag blir sjuk, vilket jag säkert blir också eftersom jag känner att min näsa håller på att fyllas igen!

men bara för att jämna ut det hela kan jag ju skriva något som är positivt och det är ..
* Att det bara är 6 dagar kvar till studiebidraget kommer
* Att det bara är 6 dagar kvar tills jag och Love har varit tillsammans i nio månader! - känns underbart!
* Att det blir studion i morgon med Claude, vilket innebär nya bilder - förhoppningsvis helt awesome sådanna.


aja, allt för mej! FUCK YOU!


bye

den här dagen suger, jag hatar hösten - den gör mej deppig! Nu ska jag sova för jag orkar inte vara vaken och tänka, gråta, drömma och sakna mer! Good bye fucking whoreday! hope we never meet again!



hejdå



in my head

Jag har legat och läst, fyfan vad denna boken är läskig ändå, ibland är det som att jag skulle läsa om mej själv. När Lina (i linas kvällbok 2) beskriver kärleken är det precis mina ord, allt det känner jag för Love, min fina pojkvän. Jag kan inte beskriva vad han betyder för mej, och visst - ibland frågar man sej själv varför man är tillsammans, vissa dagar är det svårare att finna svaret än andra men idag är en dag när det verkligen bankar inom hela mej.

jag är så kär, så JÄVLA kär! Jag börjar seriöst fundera om det verkligen finns någon annan på vår planet som kan älska någon så mycket som jag älskar Love.

Att sakna någon, jag visste inte ens var det var förän den dagen Love gav mej en kyss laddad med kärlek och åkte hem till sitt norrland. I den sekunden hans läppar inte nuddade mina läger blev det som ett tomt hål, någon hade delat mej mitt i tu. Precis så är det att vara utan Love, tomt, ett fett fukking hål.

Oh great, nu gråter jag. Jag vill inte vara utan honom en sekund till, jag vill att han ska sitta bakom mej medans jag skriver det här och kyssa mej i nacken. jag har varit utan honom i 30 dagar, 706 & ½ timmar, 42386 minuter. jag längar så efter min finaste!


Love Bergh, du äger mitt hjärta och det finns absolut ingen utom du, du är finast! Glöm aldrig hur mycket jag älskar dej!


världens finaste, kom hit och sov i min säng! -v-


jag är inte som alla andra haha

Har historia lektion nu, och fyfan vad tråkigt den här jävla skiten är! Har inlämning på fredag på en uppsats och så fick man välja bland olika teman och jag valde "vem bestämmer" så jag ska skriva om olika styrelseskick  i Antiken och jämföra dem med dagens samhällen och hur våra demokratier och andra styrelseskick vuxit fram i diverse delar av europa. Ja, jag kände att det var det roliagaste att skriva om och det förklara vilka jävla tråkiga alternativ det fanns!

Satt förut och tog ite randombilder i camen, och eftersom jag vet att ni gillar't ska ni få se några! :)

hej jag gillar klubbor och min lugg ser förjävlig ut tack vare en minde smartare pojkvän som inte borde röra mitt hår igen haha!


haha posar typ likadant, vilken fantasibrist!


Eftersom det inte gick att bädda in denna videon så får ni tyckat här för att se den! :)


Death to Britney Spears, kill the little slut
Kill Madonna too and then fuck her in the butt
Fuck Mariah Carey, death to Sheryl Crowe
They can kiss each other on the camel toe
50 Cent's a fag, so is Kanye West
Shooting hot sperm on each others' chest



puss


:3

Nu ska jag nog lägga mej och läsa lite, boken jag läser i svenska alltså. Har läst typ 230 sidor nu - lånade boken igår haha! får väl se om jag läst ut den på fredag haha!

har någon några sköna boktips?



bild på mej och nathalie tagen för typ ett halv år sedan, tänk vad man förändras (jag till höger)


pussbabes

yes

mycket i skolan = lite tid för bloggen, sorry för det men skolan är no. 1! Har haft slitiga lektioner idag, samhäll, psykologi osv. Dagen höjdpunkt var ju skolfotograferingen och jag ser ut som ett jävla offer! jippie.... not

Idag har jag dessutom värsta huvudverken, det blir så när hösten kommer - det är helt hemskt! Men något bra med hösten är i alla fall att jag kommer in i min läsperiod igen, ja, jag börjar läsa böcker! Bok på bok på bok. Yes en liten hemlighet helt enkelt! Jag älskar att läsa hihi

tänkte köra dagens hiss & diss så här kommer det!


# går till mina lärare, för att dom trots allt är sjukt störtsköna! Dom är ju inte speciellt gammla heller, de flesta är väl runt 25 års åldern och den älsta max 32 skulle jag tro! Jävligt goa i alla fall och speciellt på eftermiddagen när dom är lite trötta i skallen och skrattar mycket och bjuder på kaffe (y)



# regn, jag hatar det så förbannat mycket - jag hatar hösten för allt jävla regn och att det blåser så jävla inte najs för mitt hår haha. Sen bor man ju rätt nära och pluggar i sveriges regnigaste stad Borås, vulken jävla skit, right?



_____

förövrigt så saknar jag Love helt jävla dödligt mycket, skulle fan betala vad som helt för att få kyssa honom och somna i hans armar, det är helt obetalbart! Det är 29 dagar sedan vi sågs och kommer dröjja ett jävla tag till eftersom det krånglar med studielånet för honom och mina pengar räcker inte så det är antagligen 26 dagar kvar tills jag får pussa på världens finaste. Tänk posetivt, halva tiden har gått (men det känns fan som en evighet)




mr.s - jag hatar dej för att du får mej att längta och fantisera



ppe:*

tidig morgon

tro det eller ej men jag gick faktikst upp för en halvtimma sedan haha, min kommentar till det hela var underbar. Jag vaknade inte av mitt alarm på mobilen så jennien (som sov här) sa bara mitt namn och jag slåt upp ögonen och svarar SKOJJAR DU? ÄR DET MORGON, DET ÄR JU FAN MÖRkT UTE !?

haha, ja, anyway! det är skolfotografering idag, vill vi inte missa! Fast jag kommer ju säkert se heeeelt wacko ut, inte kul - inte alls haha men nu ska jag faktikst tvinga upp en trött dam vid namn jennie!

puss



lite söt är vi väl allt?


omfg

ja, när jag kommit hem från skolan idag så loggar jag in på bilddagboken och upptäcker att jag har 23 nya privata meddelanden och 46 kommenterade bilder haha! jag tänkte typ "aja nu har säkert någon haft skitkul" men så kom det fram att en av mina bilder låg uppe på existenz. se idag haha!
Jag bryr mej faktiskt inte så mycket, kul att någon tyckte bilden var rolig. Och sen har min annons för bloggen visats på expressen idag, as soft. men inte fan visste jag att skiten skulle ge mej en hjärtattack!


seriöst!?!?!?!? tror ni jag dog en smula eller!? oh my fukking god.
hej och hå, jag är snart på toppen!


hahah pusshej!




tänkte svara på några av era kommetarer


# jag vill bara tacka för kommentaren, värmer självklart att läsa! Och sen vill jag passa på att tillägga att jag inte vill förändra mina bröst för att någon annan ska gilla dom utan för att jag ska triva med dom själv. Jag skulle aldrig vilja operera mina bröst för någon annans skull utan det är för min egna! Tack för kommentaren Kalle!


# min pojkvän känner dom också, eller i alla fall Swan och jag hoppas jag får träffa dom någon dag för som sagt är ju Swan min stora förälskelse! ;D


Nej, jag känner honom inte! Men han är en riktigt pudding och jag rådiggar hans röst, hoppas verkligen det går skitbra för honom i Idol 2009!


# haha, nu gjorde du bort dej! För det första är inte Vänsterpartiet kommunister, de var en gång i tiden men de är inte längre. Och kommunsim är dock något jävligt bra, om de hade fungerat i praktiken - vilket det inte gör (SOVJET- exemplariskt exempel) men i teorin är det en jävligt bra lösning. Men du kanske inte skall öppna din stora käft när du inte vet vad du babblar om, inte så jävla smart att ge sej på en politiskt kunnig och aktiv person om du inte har någon inforamtion om vad fan du snackar om?


# Jag var i Sollefteå med min pojkvän, Love! Så ja, jag känner honom eftersom han är min pojkvän - sjukt logiskt haha!




ja, hoppas det var trevlig läsning! Jag tycker om er som kommenterar -v-!

måndaaag

usch jag är så jävla ful idag, orkade inte fixa mej. Inte händer det ofta inte, jag brukar alltid vara väldigt mån om mitt utseende för det är viktigt för mej att visa en bra sida utåt. Jag mår inte bra när jag inte ser bra ut och har fixat i ordning mej. Men idag störde det inte mej så jag försökte desperat fixa mitt hår lite grann.

sket dock i löshåret, och i tuperingen, in i badrummet och orkade bara klena på lite puder och två drag mascara. Sen ut i rummet igen och leta upp ett par enkla svarta jeans och en stor stickad tröjja som min mormor gjort.

Men självklart ångrade jag mej som fan när jag kommit till kinna, gud vad skabbig jag kände mej. Typ lust att krypa under jorden för att slippas synas.

Jag måste skärpa mej nu fan alltså, mitt hår har inte varit bra en enda gång sedan jag började skolan!

åh när pengarna kommer blir det:
Köpa hårfärg och blondera utväxten
Be nathalie klippa mej så det går att tupera snyggt!
 kaaaaanske färga håret rött, jag vet fortfarande inte.. åhh blondie eller redhead?

mina män

ja, ni som följt min blogg ett tag känner antagligen till min förälskelse jag har till Swan, och vissa av er kanske också vet att en riktigt pudding enligt min mening är ingen mindre än Sweet.
Jag vet inte vad exkat som gör dem så jävla lockande men att dom är mumsfilibaba vet jag, kanske att dom är musikaliska? vad vet jag - men snygg är dom i alla fall!


Båda har redan varit med i musiktipset men dom kan få lite mer uppmärksamhet eftersom dom är .. sexymotherfukkers? haha ja, det blir bra! Första videon är i alla fall Martin Sweet
Låten är en cover på Paul Stanleys (sångare i KISS) soloplatta, Men annars spelar ju Martin Sweet gitarr i Crashdïet så ni får en video med dom med!



& så var det ju läckerbiten swan kvar!


sjunger du som honom kan jag ju lova att du frångat mitt hjärta i en liten låda!
haha



hihi

nu ska jag vara sådär "billig" igen och visa upp bilder som är tagna i sommras. Har velat ha tag på dem ett tag men inte lyckats. Men här är dom i alla fall!









kommentera gärna :)


:

Idag måste jag verligen verkligen plugga men först måste jag vakna till liv lite grann. Så först blir det lite slö tittandepå tv typ.

Vad ska ni gör idag?



så jävla bra!

Min syster - ett mirakel

Ja, hon nämns inte ofta här i min blogg, men trots det står hon mitt hjärta väldigt nära. Hon är lite speciell och inte riktigt som alla andra. Men hon är godhjärtad till botten av sitt hjärta. För er som en inte vet ska jag nu berätta historian om min lillasyster.

Hon heter Johanna och är femton år gammal och går just nu i lilla klassen på lyckeskolan (där jag gick högstadiet). Hon är född 16 veckor för tidigt, alltså 3 månader och ca en vecka innan beräknad födsel. Så när hon föddes blev hon tagen med kjejsarsnitt och låg i kuvös en väldigt lång period. Hennes hjärta slutade slå två gånger men tack vare skickliga doktorer på sahlgrenska i göteborg överlevde hon. Eftersom hon var så liten kunde hon inte andas själv utan låg i respirator och fick syrgas för att överleva. Och om man får för mycket syrgas tar synen stryk av det så hon är synskadad. Hon ser bara färger och ljus på ena ögat och 10% på andra.


där är hon väldigt liten, tiden från hon låg i kuvös, vet inte hur gammaln var exakt dock.


Fortfarande i kuvös men har i alla fall fått ta bort massa slangar.


På grund av sin synskada har hon inlärningsvårigheter, inte lätt att lära sig klockan, skriva, läsa och språk om du inte kan se vad du ska lära dej, eller hur? När hon var mindre var det snack om att hon skulle få lära sig punktskrift men hon ansågs ha "för bra syn" för det(?!). När hon var sex år gammal fick hon en resurs som skulle hjälpa henne med lite allt möjligt. Jag kallar denna resurs för Ann trots att det inte är hennes namn men bara för att jag inte ska hänga ut henne så öppet. Denna resurs skötte inte sitt jobb, inte alls. I Lågstadiet kom Johanna efter i diverse ämnen (hon gick i vanlig klass och hade Ann för att underlätta det hela). Men eftersom det fanns andra barn i johannas klass med störningar som tex ADHD så blev Ann helt automatiskt deras resurs också.

Desto längre Johannas skoltid pågick desto sämre kunde skolan och Ann hantera problemet. De började med att Johnna blev placerad i ett annat rum och blev på så sätt mer frånskilld från "de normala barnen" i hennes klass. Även de andra barnen med störningar placerades i detta rummet med Ann som lärare. Vilket självklart straffade Johanna allra hårdats.
Sedan spred Ann rykten om att min och Johannas låtsas pappa misshandlade Johanna och detta nådde självklart rektorn på skolan vilket gjorde en anmälan till socialen. Självklart motbevisades ryktet eftersom det var falskt men ändå så försvann tilliten för Ann här i famlijen, utom för Johanna. 

När johanna skulle börja på Lyckeskolan i sjätte klass ställde Ann ett utlimatum. Om Johanna började på särskolan skulle hon fortsätta jobba som resurs annars skulle hon sluta. Mamma blev på så sätt tvingat att flytta johanna till särskolan eftersom Ann betydde väldigt mycket för Joanna. När en termin gått på särskolan meddelar Ann att hon tänker byta jobb. Alltså blev min lillasyster lurad till särskolan. 

Det fanns då heller ingen anledning att flytta tillbaka min syster till hennes gammal klass eftersom de aldrig accepterat och förstått att Johanna inte kan klara samma saker som en fullt fungerade jämnårning. Så efter att Johanna kommit hem gråtandes ett flertal gånger på grund av taskiga klasskamrater så var det ingen mening. Johanna fick en ny resurs som var mycket bättre, i alla fall enligt min mening - betydligt trevligare åtminstone. Men eftersom hon inte var utbildad kunde hon inte stanna längre så min syster fick ställa sig på egna ben, förvisso på särskolan men ändå!.

Ja, särskolan där går ju bara massa cp'n, right? nej, det gör ju inte det. men visst måste jag erkänna att jag skämts över att hon gick på särskolan eftersom i alla andras öron låter det så hemskt och det är inte alls min lillasyster man tänker på som ett typiskt särskole barn utan någon som bara sitter och dreglar. 


valde att sprida bilderna lite grann i inlägget. I alla fall, på bilden är det min syster och min kusin (som inte är min kusin egentligen men whatever) det skiljer tre dagar på dem så alltså visar bilden hur liten johanna var jämfört med en normalstor bebis!
´
Hur det fungerade på särskolan? Inte alls är svaret. Särskolan är till för särskilda sätt men bara för de barn som är särskilda på ett specifikt sätt. I och med johannas tidiga födsel har hon ett klent hjärta och ett oroande dåligt immunförsvar. Hon kan tillexempel inte gå en sträcka en jämngammal med henne skulle klara av utan några som helst problem. Detta var något särskolan i kinna absolut inte tog hänsyn till utan tvingade henne gå till och hem från badhuset en gång i veckan, när mamma fick veta blev hon självklart skitförbannad eftersom detta redan bestämts att johanna har rätt till skolskjuts. Men Särskolans argument på det hela var att det skulle vara lika för alla barn! MEN HUR I HELVETE KAN SÄGA ATT DET SKA VARA LIKA FÖR ALLA BARN PÅ EN SÄRSKOLA DÄR UTBLIDNING SKA ANPASSAS EFTER ELEVENS SÄRSKILDA BEHOV!?!?!?! Nej, det är bara en jävla tavla att hänga på utsidan dörren.

Jag vet också att några av er som gått i samma klass läser min blogg och jag hoppas innerligt att detta smärtat något otroligt för er att läsa, hur ni har behandlat henne är inte acceptabalet. Om ni bara visste hur jävla många gånger jag önskat att jag fått sätta en kula i pannan på er, era jävla svin! Hon har aldrig förtjänat all skit ni tryckt på henne för hon är fan en av de underbaraste personerna som finns - kanske inte utseende mässigt men på insidan är hon äkta!


Jag älskar henne no matter what!




jag tänker inte be om ursäkt för mitt långa inlägg för min syster fötjärnar det och självklart är ni välkommna att fråga någpt om ni inte förstår eller saknar någon information. Men var ju inte dumma i huvudet för det kommer bara skada er själva i slutändan.  Tack för att du läste!


puss


plugga

jag borde verkligen plugga men fan heller att jag orkar, har inte ens orkat börja. Får väl se om jag får tummen ur röven någon gång! :c
Går det något bra på tv idag?

Förövrigt är jag sjukt jävla sliten! skulle verkligen behöva fräscha upp mej! men jag är för sliten för att orka det med! Och sen får jag väl be om ursäkt för den dåliga updaten. Men har inget bra att skriva mer än sån här skit.

kan ju i och för sej fråga om det är någon mer än jag som längtar efter att se resultatet av fotograferingen som kommer ske nästa vecka! Blir as läckra teman och jag kommer antaligen byte  header här på bloggen också :)

Vilka teman blir det? Den som gissar rätt får en länkning ;D (två stycken teman är bestämda)





gammal bild, såg rätt oskyldig ut på den tiden haha


Leia 090919

Idag kom Leia Till världen!

Är typ faster nu, eller vad jag ska kalla det! Är ju inte släkt med min bror Sebastian egentligen - våra föräldrar är ju bara gifta. Men whatever!

Välkommen till världen Leia!






chacha

Godmorgon, sovit gött? ja, jag hoppas det i alla fall! Jag har fortfarande huvudverk men det kan också bero på att jag är nyvaken - har det så ibland.

Idag ska jag bara ta hand om bloggen och plugga, har två prov och en inlämning på måndag! Mycket att göra! Jag har inte börjat på något av det så det är mycket! Men jag fixar det nog (:

har också funderat på att byta header snart, vad tycker ni? Eller kommer bloggen inte bli samma grej utan den?








Är fortfarande väldigt förtjust i Niklas Hockers röst och attityd men man kan ju inte undgå att den här grabben verkligen kan sjunga! Och att ge sej på en låt med Bach är ju inte det lättaste!

PUSS




HISS & DISS - I know you like it - bigtime!


#1 HELG!
Skönt att få sova ut, ska ju bara plugga i helgen typ. Men fyfan vad skönt att slippa vakna till redligt (sorry grabbar, ni är alarm signal på min mobil!)

#2 Gratis sms!
ja, jag hade ju tele2 förut, vilket innebär gratis sms till andra tele2 användare men att byta till telia var super! Jag smsar nu gratis till ALLA! Ringer ju typ aldrig ändå! Sen kanske jag ska tillägga att jag hade skitkass teckning med tele2 här ute i skogen!

#3 Höstskor
jag älskar det, det är stövlar, klackar, skin och massa snyggt! RAWR! Köp massa skor/stövlar till mej någon? (a)

#4 Kissie
Helt otroligt att hon hissas i min blogg, right? byebye läsare! Nej, nu ska jag förklara mej. Jag tycker fortfarande hon är korkad och så vidare men hon gör en sak jävligt bra! Och det är att hon hatar den där Katrin med-namnet-ingen-kan-uttala!*. För fyfan vad jag avskyr henne! En gammal tant som är tillsammans med världens avskum Bingo? man börjar ju undra hur den bruden mår!



#1 Huvudverk
yesbox, något jag har konstant när det är stressigt i skolan - vilket det har varit hela veckan och kommer fortsätta vara en bra period frammåt! Och så är det skolkort i veckan :O:O:O:O:O:O OMG!

#2 fattig fattig fattig
vem vill vara det? Inte jag i alla fall!

#3 Inställd fotografering!
Yes, det blev ingen fotografering idag som det var tänkt, lite tråkigt eftersom jag sett fram emot det typ hela veckan! Och jag vill ha en ny headerbild. Yes baby, jag har redan tröttnat! Tröttar sjukt fort.

#4 Stalkers (halvt som halvt i alla fall)
ja, detta låter ju skit bitchigt men fyfan vad jobbigt det är. Dom är över allt! I min mobiltelefon, på min bdb, på min msn, mail, här och ja lite här och var! Det är inte okej. Visst, jag uppskattar när mina läsare skriver till mej och berömmer bloggen eller liknande. Men det är inte okej att slänga ur sig urdumma grejjer(!?) Och den dagen ni börjar förfölja mej och smygfotografera mej har ni en jävligt pissed Zandra efter er vill jag lova! Så hoppas ni låter bli det!




yes, tack för mej




videoblogg of we go




yes sir. ett jävla svammel, seg i skallen som fan! hope you like it!




yeah

hey! nu har jag vaknat! Gick nämligen och la mej direkt när jag kom hem för jag var verkligen jätte trött, men nu är jag bakk on trakk eller i alla fall halvt som halvt! Är fortfarande lite seg i huvudet men det går nog över.

Jag funderar på att trösta er med ett videoinlägg för min dåliga update, vill ni det?

ja, finns inte så mycket nytt att säga - skolan var skittråkig, jag tycker det är jobbigt att ta sig upp på morgonen så jag försöv mej i morse. MÅSTE bli bättre på att hålla tiden känner jag. Skolkort nästa vecka = panik. jag vill inte! haha


hörs senare!






ung vänster

Ja, alla ni kanske inte visste att jag är vänsterpartist? Men det är jag i alla fall - inte speciellt aktiv nu längre men känns gött att vara här igen - i spöklokalen!
har inget vettigt att skiva så ja, slutar väl här! Min sämsta bloggdag förövrigt! men jag hoppas ni överlever ;P

ingen bra dag i dag

Nej, inte alls! Jag orkar inte blogga! Jag orkar ingenting! Skolan är viktig, den måste göras så jag vet int ehur jag ska gottgöra er kära läsare! Men ja, allt suger.

Jag har massa att plugga, jag ska på möte idag och kommer hem sent. Jag ska eventuellt fotas i morgon så den dagen är uppbokad. jag vill ha sex - i massor! Men ja, kära blogg jag lovar er en bättre bloggdag i framtiden.

en bra sak dock är att
17 oktober är bokat,
det blir Redlight Attraction i Jönköpning!

kom dit tycker jag! :)



GRATTIS TILL FELIX!

En kille vid namn Felix Margulies lärde jag känna i sommras, han gick i samma klass som min pojkvän under gymmnasiet! En kille med en röst som en gud! Första gången jag hörde honom sjunga fick jag gåshud över hela kroppen!

Han sökte även till idol men ska inte avslöja hur det gick eftersom då förstör jag ju poängen med programmet, eller hur? Men i alla fall! Han ställde upp i mix megapols talangjakt nu och han vann! så stort grattis till honom! Om ni vill höra låten han bidrog med så trycker ni här! VILKET NI VERKLIGEN BORDE GÖRA!

ja, anyway!
STORT GRATTIS TILL FELIX
 
MARGULIES!!!!!!



här är bild från i sommras när jag träffade han och Johan första gången. Felix är den charmiga killen på mitten bilden! håll utkik efter honom framöver! 

don't got the time

no noway, ni har ju sett hur mycket jag har att plugga :O ja, fullt upp! Fullt ös medvetslös!  :O Ja, men får hoppas att det blir bättre uppdatering i morgon! Fast jag ska faktiskt på Ung Vänster i morgon för att se hur det går för dem och på fredag blir det antagligen fotografering! Jag lovar er något riktigt snygga bilder för han som ska foografera är duktig som fan!


förra gången han fotograferade mej blev resultatet såhär! men denna gången blir det mer påklätt vad som är planerat i alla fall ;)



pusspåer:*

@ jennies

yeah, dags att plugga! så sjukt mycket att göra! Men först ska jag dricka lite kaffe för att stilla sinnet en aning! Fan vad jag skulle behöva en paus!

Textkommunikations inlämmning - imorgon (artikel + intervju 2000-2500 tecken långt)
Svenska inlämning - fredagen den 18 (fakta text på totalt 7 sidor)
Samhälls inlämning - måndag 21 (arbete om hur demokratin vuxit fram i ett europeiskt land)
mediakommunikation PROV - socialpsykologi - måndag den 21
Fotoinlämning - tisdag den 22
Historia inlämning - fredag den 25
Samhällsprov - tisdagen den 29
psykologi inlämning - tisdag den 29



nej, vaddå fett mycket att göra!?!?!?


tyck synd om mej!!!!!!!

i skolan

Jag älskar mina vänner, skolan äger tack vare er!

mitt hår ser efterblivet ut! Nytvättat, lent och äckligt!


Jag & Jennie  sötnosen ser ut som en docka!


Jag och dockan ;D lite mer seriös bild kanske? ;D


Sonny (ja, han med dom snygga kinderna (a) ), jag & dockan! haha ;D



nu har jag gett er humor för dagen, right? ;D

planer

Saker som måste göras inom en snar framtid! :

 Tid hos röntgen, kolla upp nackskadan efter olyckan i Tykland!
 Plugga, plugga & plugga - måste fixa skolan nu!
 Photoshot - ngn som kan gissa tema? 
 Göra något åt mitt hår!




musik - you like it hard?





jag rådiggar låten, vad tycker du? :)




PUSS

skofantast - yes i'm

jag älskar den underbara person som
köper dessa skor åt mej!


jag har hållt koll på dessa skorna ett tag, dreglat och jag kan inte få nog av dem! JAG VILL HA DOM!




118 100 har koll!



Självklart har dom koll på vem jag är! Smsade självklart inte mitt namn utan vem jag är i bloggvärlden eftersom det var det jag var intresserad av att veta. Frågan jag ställde var föjlande: "Vem är itsrocknrollbaby?"
Och svaret blev följande;

synd att dom inte kunde göra mellanslag mellan att och fotografera! För er som inte ser står det "itsrocknrollbaby.blogg.se är en blogg som skrivs av en skön tjej som älskar attfotografera"




PUSSpåer:*

-

Min första TVÄVLING!


Tänkte anorna en tävling här på bloggen! Efter som jag inte kan erbjuda så mycket till pris är det en tävling som går ut på att ni skriver en kommentar till mej, med eran länk till eran blogg.  Jag kommer kolla alla länkade bloggar, välja ut några och sedan får ni rösta vilken ni tycker är bäst!



Lycka till!

psykologi lektion

Psykologi är så sjukt jävla tråkigt, ni anar inte. Hade det inte gjort någon större skada att´välja bort kursen hade jag lätt gjort det! Fyfan, jag somnar ju fan nästan varje lektion! Och skolan är typ tom för ettorna är lediga idag vilket gör mej ännu segare för då känns det som om alla redan slutat .. :(

Måste plugga idag, så jävla tråkigt! Men jag har ju sagt att jag ska försöka sköta skolan i år så jag får väl börja kämpa nu!

_

sitter och tänker på sommaren, vart tog den vägen? Känns som den flög förbi, helt seriöst. Har knappt några minnen. Rockweekend var i och för sej både det värsta och det bästa på hela sommaren! W.A.S.P var underbara! Fuck trägårn' att dom har 18-års gräns på w.a.sp nu i höst!


Mobilbild från W.A.S.P inte bra alls, men minnet fnns kvar! Blackie <3


jag saknar min babyboy bitch <3

Skenemarten

ja, jag har fortfarande inte fått tag på någon av filmerna på mej och nathalie när vi dansar på skenemarten men jag filmade ju själv. Så här har ni en provsmak av vad vi bjöd på! Detta är dock innan folksamligen uppstod bakom nathalie men ni ser ju att det är lite folk som stannar i alla fall!

Och detta är inte seriöst, man måste kunna bjuda på sej själv!



nathalie, don't kill me!

__

Skolan är jävligt tråkig, jag känner mej konstig i magen och shit. Men ja, har i alla fall ätit en cheesburgare nyss, ska ha samhäll nu! Ska börja skriva på arbetet om spaniensdemokrati genom tiderna. Och sen skulle jag behöva plugga en jävla massa!


Lite kul information för er läsare, det bli antagligen photoshot i veckan men mej framför kameran så hoppas det blir något bra som man kan visa upp! Jag lovar er glitter och rock n roll! ;D

jag hatar att vara fattig!

jag har inga ciggaretter :c



skitfin gammal bild - not!

hey

I skolan, har foto! Rätt najs faktiskt. Känner mej dock sjukt jävla död. Ont i magen, röksugen och trött! Ska snart be om rast så jag och jennie kan gå ner till ica och köpa ngt, ngt gott som tex energidryck (mums). Är egentligen sugen på cola men min mage tål det inte längre så jag måste sluta dricka cola! tyck synd om mej!



fotouppgift

Ska ta med mellan tre och tio bilder som jag själv har tagit som jag tycker om, är dessa okej? Någon jag bör välja bort?









PUSSpåer:*



fuck you



seriöst? har folk inget bättre för sig än att låtsas vara mej?

photograph



# Att jag är fotograf?
Nej, jag har ju inte visat mycket av mitt fotointresse här på bloggen, har inte haft något direkt sug faktiskt. Men jag äger i alla fall en Nikon D60 som jag älskar och den betyder mycket för mej. Jag hoppas att jag ska kunna komma igång med mitt fotograferande betydligt mer nu framöver och jag kommer självklart visa mina bilder för er här i bloggen! Jag kommer dessutom börja skriva mitt namn på dem så att ingen annan kan påstå sej tagit bilderna. Vill ni använda mina bilder till något är ni självklart välkommna att fråga!

vad jag gillar att fotografera?
jag älskar detaljer, naket och förbjudet. Udda grejjer helt enkelt. Det finns så många "vanliga bilder" idag så ja, det är inte det roligaste. Naturbilder är inte riktigt min grej, visst kan det bli as snygga bilder och det kan vara kul men ändå inget jag vill hålla på med! jag är en studiomänniska, jag älskar an enfärgad bakgrund så allt fokus hamnar på det jag vill fokusera på! Jag vill även fotografera människor fortsättningsvis!



här är en bild jag tog idag, jävligt typisk mej faktiskt. lämna gärna en kommentar

blackrain

fan vad dålig jag är på att uppdatera, men ja. får väl försöka bättra detta! Har inte gjort något alls idag som ni vet, eftersom jag varit hemma från skolan. Kanske ska träffa bellen senare men vi får se när hon kommer hem! Ska nog ringa Love om ett tag faktiskt :)



Min älskling som sjunger - swan


måndag

Hemma från skolan idag, kom inte upp ur sängen i morse! Hade så jävla ont i hela kroppen så jag sa till mamma att jag ville stanna hemma - och hon kan ju inte hindra mej direkt! Men nu mår jag som tur är mycket mycket bättre så det blir skola i morgon! Rätt skönt att faktikst bara få vara hemma när alla andra är i skolan och sliter (6)

Funderar på om jag ska åka till kinna och köpa en chokladbit till mej själv, är så jävla sugen! Bara åka in och a förta bästa buss tillbaka! jag orkar ju knappast fixa mej så jag kommer gömma mej! Haha

hoppas ni har en trevlig morgon? eller något! Nu ska jag lyssna på Skid Row <3

bye :*


tänk om man ändå var såpass snygg nyvaken! HAHA

HISS & DISS


#1 Jonathan
Underbar pajk, så jävla go att snacka med! Han förtjänar verkligen en hissning eftersom han haft det lite tufft nu det senaste! Men jag hoppas han mår bättre snart! EN BRA GRABB! <3

#2 The Fame
ja, självklart är det skitkul när folk kommer fram och säger att dom känner igen än. I och för sej är det liiiiite skrämande också eftersom man inte vet varför de känner igen än eller om det är något bra/dåligt! Men låt inte detta hindra er, fortsätt kom fram och hälsa! Hellre det än att ni står och snackar & glor :)

#3 Helgen
Det här hänt någon i mitt liv, helt unmazing! ja, finns la inte så mycket att säga mer än att det var trevlig och jag borde leva farligt lite oftare. Men det där säkra och trygga är ju så jävla bekvämt! haha


#1 Skola
Massa och göra, inget jag gör. Ligger efter. måste upp tidigt i morgon för det är elevrådsmöte så min sovmorgon går bort. men vad gör man inte för skolan huh? jo, way to much! Men nu vill jag inte skriva mer om den för jag vill inte veta..

#2 min rygg/nacke
har en jävla verk! Skitont gör det! & gör det såhär jävla ont i morgon tänker jag inte gå till ovanstående punkt! No way! Haha tänk om det har något med min nackskada att göra :O oh noo

#3 pank
yes sir, I'm! Kanske kan du tänka dej att skänka en slant, helt lungt! maila så får du mitt kontonummer! haha xD






PUSS

bilder från gårdagen!

yes, ni har ju redan läst sammanfattningen av gårdagen, annars kan ni ju göra det längre ner. Men nu ska jag ge er lite bilder också! för att se dom lite enskild/bättre kan du ju kolla på min bilddagbok (rocknrollbabe). Och om någon får tag på en film när jag och nathalie dansar på skenemarten så maila mej på [email protected] så jag kan få se den för jag är jävligt nyfiken :)

aja, här har ni!



Pusshey!


i'm alive

Hahah ja, jag lever! Sorry att jag inte orkat uppdatera men sov ju hos nathalie inatt och sedan jag kommit hem har jag bara slappat och laddat upp lite bilder på bilddagboken från gårdagen, men självklart kommer det bilder på bloggen också. Men kanske inte i detta inlägget för ja - jag är inte klar på bdb än! ;)

men håll up så kommer uppdatering!

Har ni haft en bra helg kära läsare?


back @ nathalies

Yesbox det har varit en bra kväll, hänt mycket! Kommer ju glömma hälften men ja kan ju börja nämna lite haha,
ströva runt, äta chokladmunk, en telenorkille trodde vi var 23, ytterligare en annan telenorkille ville ha leg på att vi inte var 18, tjejer slogs, fotade nathalie när hon åkte freak out, As kul!
Träffade mathias och han kompis Robert, dom blev senare min hora och min katt! Suttit på en bänk i flera timmar och haft galet myst, Robert somnade i min knä - as gullig!
haha Julia stack, polisen var där, besök i en lägenhet och var tydligen inte välkommna, blev kallade punkfittor, och sedan blev Mathais tillsagd att om inte vi försvann skulle han bli knivskuren (?) så vi stack, såklart. Dåliga vibbar av folket redan när jag gick in i lägenheten så det kändes bra.
Jag och nathalie började dansa till en remix på you spinn me right round lite random och typ höll i gång ett tag för skojs skull, och västa publiken samlades bakom oss och filmade med sina mobiler, man bara "hallå eller!?!" men ja, vi får väl se vad som dom ska göra med dom filmerna, jag menar - hur kul kan det va?

Träffade några tjejer som ville bli fotade med mej, skitkul! Dom hade hittat mej på BDB och läste min blogg så ja, det var kul! Gillade min stil och allt! As najs. Sen snackade en annan kille med mathaias och han visste vem jag var men jag hade no fukkin idea om vem han var och senare vid den där bänken sa en annan kille att han sett mej på bilddagboken haha, skit läskigt men ack så kul!

Sedan liftade vi hem, napp på förta bilen! Helt underbart, slapp gå! Missade ju bussen och nästa buss skulle inte gått förän halvfyra! så det var skitscgysst att han plockade upp oss!

cp-långt inlägg haha men ja, nu ska jag snart sova! PUSSPUSS

WildistheWind & Jag videobloggar! HELL YEAH!

Två blondiner, men bara ETT videoinlägg!




NI KAN JU INTE ANNAT ÄN ATT ÄLSKA DET, ELLER HUR!?


hos Wik!

Sitter i nathalies kök medan hon fixar sej, sitter och snackar med Ewelina & Emelie. Ska dra till Skenemarten sen, för er som inte vet - marknaden där jag blev misshandlad för två år sedan. Men ja, vi får väl se hur det blir , hoppas inte det blir massa problem och så! :) love u!



hur jag sett ut på skenemarten, 2007, 2008 och idag! hahaha :)


*gäsp*

jag är sjuuuuukt trött, fan vad trött. Klockan är inte ens mycket men lik förbannat är ögonlocken vråltunga.. SUCK! Men imorgon är det skenemarten! (marknad för den som inte visste) även där jag blev misshandlad för två år sedan så jag har väl lite dåliga minnen därifrån men jag får ju ändå träffa bästa folket och bästabästa vän!

nu ska jag nog bara slöa lite så detta blir antagligen sista inlägget för ikväll!

Men först vill jag bara göra en sak, nämligen skriva en hälsning till en underbar kille, Jonathan! PUSSPÅDEJJONATHAN!
haha ;D



puss

WildistheWind

Henne kan ni ju inte ha missat! Världens sötaste brud, helt seriöst! Hon råkar ju också vara min bästavän hihi! Men jag måste i alla fall lägga upp ett videoinlägg som hon har gjort, bara för att hon är så jävla glad och jag blir glad av att se på henne! Gött att vi ska ses i morgon i alla fall <3



Och ja, det är sant det hon säger! vi ska inom en snar framtid göra ett videoinlägg tillsammans! Kan inte bli tuffare än så, eller hur? Och vet ni vad det härligaste med henne är? jo,att hon är sej själv rakt igenom! Att kolla på henne i videobloggen är precis som att träffa henne i verkligeheten! ni hittar hennes blogg här!'


nu kommer hon antagligen hata mej :O (hon är en hatisk liten person! mohahaha (6)  )





jag älskar dej nathalie <3

babyboy

jag saknar dej babylove! <3


...

Skolan är tråkig, har engelska nu egentligen men orkar inte .. som vanligt! Allt är så jävla tråkigt! Åhhh.. sen är det svenska också vilket också är rätt tråkigt eftersom jag aldrig får något vettigt gjort! Efter skolan ska jag eventuellt träffa min mormor om jag orkar. Men ja, vi får se! Känner egengligen mest för att åka hem som vanligt! Är ju så jävla trött efter en vecka i skolan!

Men, ja, ni kan ju se fram emot en häftig blogghelg som vanligt! Haha

puss på er så länge!



fan vad sliten jag ser ut :(


IDOL favoriten, än så länge!

Yes, för er som har missat det så följer jag idol, såklart! ;) Och jag fann helt klart min favoritgrabb igår! Nicklas Hocker! Jävligt go röst, as skön attityd jaförfan det tilltalade mej! Och ni måste ju bara hålla med, eller hur!?
och sen vet ni ju att jag är extra svag för killar med sångröst och gitarrspelande *drool* vilken gulliplutt!



Önskar honom fett med lycka till framöver! PUSS på honom!

Home sweet home

hemma sedan några timmar tillbaka, det första jag gjorde var att slita av mej större delen av kläderna för det var så jääääääävla varmt, fyfan! Det gick bra hos doktorn, eller ja. Jag får en remiss till röntgen för att se att det verkligen inte är något. Han var orolig att jag kanske trots allt har en wiplash skada i nacken.. Inte så jävla kul i så fall!

Fan vad jag borde plugga och fan vad jag inte orkar! HJÄLP! Nejdu, nu ska jag skriva ett sms till gulliga Jonathan :)



fan vad sliten och bondig man ser ut haha xD
aja, pusspuss

Sitter i ...

Sitter i skolan och har rent utsagt skittråkigt. Min klass har idrott men eftersom jag ska till läkaren så kan jag ju inte vara med, så nu sitter jag och väntar på bussen som går om .. 48 minuter från resecentrum. Sjukt tråkigt.. Men jag borde i alla fall plugga engelska eftersom det ska in i morgon och jag har inte ens börjat!

ingen som råkar ha ca en halv A4 dataskrivet om William Shakespear, Charlse Dickens och *tjejnamn* Austen? på engelska då så klart haha xD

nej, jag får ta det när jag kommer hem från doktorn!

nu, en his&diss!


#1 Ensam hemma!
jag kan bestämma själv var jag vill äta. Har dock inte bestämt vad det blir idag än, men kanske en god pizza? haha lyxa!

#2 Vänner
Vad skulle man göra åt dem, känn er hedrade mina vänner ni är hissade till tusen!

#3 Socialt folk
Okända människor som inte är blyga! TOPPEN TOPPEN!


#1 Fattig
Yes sir, I'm! Så det blir väl att övertrassera kortet .. igen.

#2 Kattmat
Ja, alltså skolmaten smakar kattmat! :(

#3 Slut på cigg
Yes sir, rökte min sista innan - fick iofs en ny av sötarikard! Men ja, vet inte hur detta kommer gå! Får snåla gärnet! :O


Heeey

Dresscode

svartvit randig balongkjol
svarta tights
svartvit randiga knästrumpor




svart linne, svartvit sak!



och såhär ser jag ut mohahhaha

måste skynda och fixa mat jag kan ta med till skolan för skolmaten jävla vidrig!


på trappen

yes, sitter ute på trappen och röker min eftermaten cigg. as najs, eftersom det är fint väder och så! Ensam hemma resten av veckan, känns rätt gött! lite ensamt kanske men får se om jennie sover här i morgon!

Idol i kväll, GBG! Kommer bli as najs eftersom man vet lite folk som sökt så ska se hur det gick haha! Jag älskar idol, speciellt nu i början! fyfan :)




mycket charmerande bild känner jag hahah!

cha cha

Yes, hemma från skolan. Slagit mej till ro i sängen med min lilla babygirl - ja, min dator då alltså. Rikard tyckte det var en så underbat metafor att min lilla dator är en babygirl och det är därför jag alltid har henne med mej och min bigboy(min kamera) har blivit stor pojke så han behöver bara följa med i bland.

fan vilka flummiga uttryck jag får ur mej med jämna mellanrum! Beror nog mycket på att jag sover för lite och inte äter kattmat (skolmaten luktar/smakar kattmat xc). haha

Just nu sitter jag och lyssnar på Sebastian, ja, han skickade en låt till mej när hans sjunger och spelar gitarr till mej igår och eftersom hans röst är så sjukt behaglig att lyssna på så går den på repete! (hej sebastian, du nämns ofta i min blogg nowadays). Vet ni något jag hatar? Att jag börjat blanda svenska och engelska sjukt mycket, varför? nejdu, jag har inte en jävla aning! haha

min "tuppkam" är ett skämt haha, så jävla dålig. As flum! Den var ju hyfsad när jag visade i videobloggen i morse, right? Inte när jag var i skolan! Haha det blåste ute så den blev helt sne! Men fick många najs kommentarer i alla fall! Man måste ju våga ändra lite men jag tror inte det blir någon mer kam för min del på ett tag!  haha


Jag hatar min profil :( haha najs kladd med! men ja, från sidan i alla fall!


mitt ansikte ser lite kontigt ut :S


haha bye


"i miss you your beautiful"

ang frågestunden!

Gav du upp att läsa frågorna och svaren när min frågestund avslutades? Jo, jag förstår dej för texten var ihoptryckt och det var svårt att skillja på frågor och svar! Men nu är dett tillrättat så nu är det bara att skrolla ner och läsa! Fetstilade frågorna och har styckesindelning efter varje fråga!

tack till alla som frågade i alla fall!

PUSSpåer:*

you wanted it bitch






# HAHAHAHAHAHAHAH jag bara garvar!
Du vet inte vad billig är, right? Du kan inte vara billig utan att sälja sej, vilket jag inte gör! Och jag "flashar" hur mycket jag vill av min kropp, men exakt vad du tycker jag "flashar" förstår jag faktiskt inte. Det finns inget på mina bilder som är pornografiskt eftersom inget egnetligen syns. Och den som tolkar det så har helt enkel ett porrigt tankesätt, okej?
Sen att jag är lite provcerande är ju en annan femma och ja, för er som inte vet å är jag faktiskt femenist och mina bilder är kanske en liten protest mot det mansdominerade samhället vi faktiskt lever i idag. Du kan tro att jag och min kropp är ett objekt men du kommer aldrig få tillåtelse att behandla mej som ett..

och jag tror ju knappast folk som är intresserade av mitt "flashande" kollar en blogg, eller hur? ;D




__


dags att koncentrera sig på lektionen!

bye bye*

morgonblogg



jag verkar rätt död, men vad fan! det är ju morgon! :O

puss på er! :*

pliktverket

Yes, idag fick vi hem brev om lämplighetsunderskning inför lumpen och jag kan inte neka en utmaning, Jag vet att om jag får ett nej slipper jag leva mitt liv med ett "tänk om" i skallen! Och det känns jävligt bra, jag försöker reda ut så många som möjligt av dom dät "tänk om" jag tror faktiskt de skulle äta upp mej innefrån faktiskt!



hahaha

I skolan

Yes, tillbaka i skolan på min fösta lektion för dagen. Fan vad allt har strulat idag! Först skulle jag ju till ungdomsmottagningen och när jag varit där så missade jag bussen till borås med bara några minuter så helt plötsligt hade jag inget att göra i ca en timma. SÅ jag ringde min mamma som var på vårdcentralen med min lillasyster för hon skulle ta sin vaccinspruta mot livmoderhalscancer, som jag också skulle tagit i sommras. Men ja, jag stressade dit, satt på en vrålpackad buss osv. Men jag hann!

Så nu har jag påbörjat min vaccination mot livmoderhalscancer! :)

Inget mer att säga, dags att sammlas i klassrummet igen och sedan är det en psykologilektion som väntar ... pust. Jag kommer somna om det blir en sån där tråkig föreläsning som det var förra veckan! *suck*

Aja, bye bye :*



lat

idag tänker jag vara lat, jag orkar inte fota vad jag har på mej så ni får nöja er med denna lilla hälsningen! Fär snart bär det av till ungdomsmottagningen! :)

don't you ever leav me



The nights are wearing me down
And it's hard getting through the day
'cause I need you right now
And right now you're so faraway

I guess I should have known
That I'd end up this way
But I swear I`ll come home
And then nothing will drag me away

Don't you ever leave me baby
Don't you ever leave me now
Don't you ever leave me baby
If you leave me you will kill me now

Now that some much time has passed
I know that this love of ours will last forever
cause we feel it, keep it, hold it and believe it
You need me like I need you
I know you do, I'm sure you do





Jag älskar dej Love! <3

HISS & DISS



#1 Min låt!
Ja, ni kankse inte förstår riktigt men min pojkvän är ju i alla fall sångare och precis när jag och han börjat bli lite mer seriösa med vårt snackande så skrev han en låt till mej i julklapp och idag har han ägnat större delen av dagen att ge den en vettig inspelning! Och självklart fick jag höra den - helt amazing! I LOVE IT! Men vilken tjej fller inte för en gitarrspelande kille som skriver en kärleks låt till bara dej?

#2 Musikaliska killar!
Jag vet inte hur det är med andra tjejer men jag är verkligen helt lost på killar som kan spela gitarr och sjunga, finns inget sexigare! Gitarrer är fan livsfarliga när jag är i närheten! Vill bara slita sönder tröjjan och äta upp personen som spelar gaaaah! Tur att jag faktiskt kan behärska mej *pheew*

#3 min mormor!
Lätt! I LOVE HER! Min änglavakt, verkligen! Finns ingen som ställt upp så hårt på mig som hon har! Och det känns helt underbart att vi fått en bra kontakt nu det senaste, jag kan verkligen prata med henne om allt! Och hon har lovat meh att hjälpa mej betala nytt löshår innan skolkortet om jag hjälper henne lite och självklart gör jag det!


#1 Skolan
Det är jävligt kämoit att ta sej upp på morgonen, det måste jag erkänna! Och skolan har förvisso varit rätt lugn nu sedan vi började men n´jag känner hur tempot ökar och hur det börjar dra ihop sig till prov, inlämmningar och tunga läxor - jag vill inte! Jag klarar ju verkligen inte av stress!

#2 Skolmaten
Det är ett MÅSTE att dissa den, fyfan! Har aldrig ätit värre mat helt seriöst! Jag må vara kräsen med käk men detta går ju fan inte att svälja :S hela mitt studiebidrag kommer ju fan få gå till cheesburgare om maten inte blir bättre, lätt!

#3 Ungdomsmottagningen
Yesbox, imorgon bär det av dit, inget konstigt egentligen. Alla måste ju gå imellan åt och jag ska inte göra något allvarligt så ingen idee att snacka skit här inte. Skall bara hämta ut nytt recept på mini-piller! no big deal men jag missar fotolektionen :c


yesbox!

Bye bye :*

probelm med internet

yesbox, internetuppkopplingen har strulat hela dagen och som ursäkt gjorde jag att videoinlägg tidigare idag eftersom jag vet att ni önskat det! ^^

så ja, inte så mycket vettigt innehållsmässigt men det var det ingen som bad om haha!




pusspuss

matte

ska snart ha matte, tråkig som fan men jag överlever .. förhoppningsvis. Rikard är i alla fall duktig pojke och är i skolan idag så lite sällskap på matten har jag ju i alla fall! :)

Hann inte med ngt dresscode inlägg i morse för nätverket var avstängt av någon anledning! Men ja, det löser väl sej så småning om! Men nu börjar lektionen så det är time to go!

Pusshej! <3


Juste!

Besöksrekord igår igen!

RocknRollBabe   Lördagar!


FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD!



Här kommer frågorna och svaren, frågor som har kommit upp två gånger nämns bara en gång.

hur lång är du?
Jag är cirka 1.70 :)


favorit blogg?
svår fråga, läser en del. Men min bästaväns kankse eller falsksanning är rätt kul!


hur träffades du och din pojkvän?
Vi började snacka på Helgon.net sen i telefon och på sms, sedan åkte  ner till meden innan nyår. Kanske kan göra ett mer ingående inlägg ngn gång om så önskas :)


vilken är din riktiga hårfärg?
Min orginalhårfärg är typ brun/råttfärgad


vart tänkte du försöka söka om modelljobb?
jag vet fakiiskt inte, hade tyckt att det var kul att vara modell för typ H&M eller liknande :)


och hur ska du gå tillväga etc?
jag skall börja kolla med olika modellageturer och så vidare och eventuellt skaffa ett bra portfolie


finns det något annat som du skulle vilja jobba som?
Absolut, högsta drömen är inte modell. Men jag vill gärna jobba med text, läser ju journlaistik och ett drömjobb hade ju helt klart varit krönikör!

hur kommer de sej att ja har missat dej som e så vacker :O
Haha, det vet jag inte! Jag har väl inte synts så mycket förän jag började blogga och intressera mig av att synas! :D

vad tycker du om media och de eviga tjatet om Svininfluensan?
Jag läser ju mediaprogrammet så jag vet hur mycket media påverkar oss, det är ofta pågrund av media en epedemi startas men jag vet också att det är oerhört viktigt för oss att bli informerade även om det kan bli lite tjatigt och ofta är väldigt överdrivet!


får vi se fler videobloggar? :D
j
adå! Det kommer så småning om, tjata på mej om vad jag ska videoblogga om så kommer det! :)

Undrar bara hur du börja klä dig så? nån förebild eller bara spontant för antar att du inte föddes i den stilen
Jag har alltid varit ett av de där barnen som aldrig passat in hur mycket jag än försökt och det var väl där min alternativa stil började även om den ändrats mycket, Jag har ingen insperationskälla direkt utan hämtar lite här och var och mixar till något jag själv trivs i och tycker är snyggt! :).

vart köper du ditt löshår?
Mitt hår är köpt på happyhair.se ska dock köpa nästa omgång i Borås


hur fixar du de så de blir så awesome ?
Jag tuperar och sprayar!

tycker du själv att du är lik amanda jensen?
haha, nej det tycker jag inte! Jag har i och för sej hört det en jävla massa gånger nu men jag lär förneka det i alla evighet - jag tycker inte hon är snygg!

Kan inte du lägga in en video och visa hur du sminkar dig?
Jo, det skulle jag nog kunna göra inom en snar framtid, men lovar inget!

hur är det mellan dig och Love egentligen?
Vi har haft det lite tufft den senaste veckan, helt normalt för ett förhållande enligt mej, och det är inte lätt att ha ett distans förhållande på 90 mil, speciellt inte när vi båda pluggar och måste lägga mycket energi på skolan samt att jag satsar på min blogg och annat skriveri medans hans vill hålla på med musik. Då blir det ont om kraft, pengar och prioriterning men jag tycker vi är påväg upp ur denna gropen nu vilket känns skönt eftersom jag trots allt hade tänkt att leva tillsammans med honom!

Vad hände med din kompis sebastian?
Han fick hjärnskakning i Tisdags efter att ha svimmat in i sin badrumsvägg, sedan blev han knuffad på skoj av en kille in i en vägg i torsdags och fick då ytterligare en hjärnskakning, Han minns inget från dagen och någon gång efter hjärnskakningen kom och innan ambulansen kom så bestämde han att han skulle lura folk att han hade en propp i huvudet och var förlamad i benen vilket skrämde slaget ur diverse personer som bryr sig om honom - vilket han bad om ursäkt för dagen efter!

när hade du sex senast ??
När min pojkvän var här, det vill säga 14 dagar sedan

Vart bor du?:)
jag bor i en skitkommun kallad markskommun som ligger mellan Borås & Varberg.- ca sju mil från Göteborg


Vad har du för systemkamera?
E
n Nikon D60


Favvoställning?
Har ni faktiskt inte med att göra, men jag gillar variation


Vad var din favoritlek när du var liten,typ 8, 9år?
Kul fråga! Jag vet inte säkert men skulle väl gissa på dunkgömme! (stavas?)


Vilken musik lyssnar du på?
It's rock n' roll baby! Jag är avslöjad - rock så klart :)


Gillar du Angerfist?
Vet inte vilka det är :S

Rakar du ditt könsorgan?
Jag tänker faktiskt inte svara på detta, det finns gränser för vad som är okej att fråga.



När blev du av med oskulden?
När jag var 13, skulle fylla 14.



hur mycket väger du?
Jag pendlar mellan 44 och 46 kg.


Vem är din bärsta bror som bor nära dig?
hej Charlie, jag antar att det är du som varit och kommenterat anonymt. Och ja, du är min bästa bror som bor nära mej! (jag och charlie är inte syskon egengligen men han är som en liten bror för mej - min teddybear!)


Är blont din naturliga hårfärg ?
Nope!



Och hur fixar du ditt hår varje morgon ?
Plattar, borstar löshåret, plattar löshåret, sätter i löshåret, tuperar håret, sprayar håret = DONE!


vilket gymnasieprogram går du?
Jag går mediaprogrammet på Ljud & Bildskolan i Borås


vem är din bästa killkompis? :)
jag har inte en aning, har många men måste ju faktiskt säga att Love är en av dem, för vi är både pojk och flickvän samt bästa vänner!


varför skaffar du inte linser?
jag har för starka synfel, jag kan inte få linser som passar min syn perfekt till ett rimligt pris. Linser i min styrka ligger på 4000 - 6000:- /månaden och det är för mej inte rimligt. Plus att jag då kommer ha svårt att se ån avstånd, läsa på elektronik (dator, tv)


Varför bestämde du dig för att bli fjortis?
Jag är inte fjortis så svaret var enkelt



vad tycker du om min blogg? :D
Jag har aldrig kollat din blogg men jag ska göra det, ok?



skulle du kunna tänka dig att ha nån tävling på din blogg nån gång? :)
Ja, absolut! Har dock inga priser att dela ut och en tävling utan pris är ju inte kul, eller hur!


Gillar du gurkor? 8D
Sjukaste frågan, ja. Och om du menar gurkor som man äter, så ja! Jag gillar gurka :D



Har du bara "fjortiskompisar" elr kan du va med så kallade "nördar/töntar" ?
Fjortiskompisar? Whuuut? Jag umgås med mina vänner för att de är bra folk, för att de är goa personer inte efter vilken "grupp" de delas in i.Men jag antar att jag delas in i den mer "töntiga gruppen" eller "dom som tror att dom är så coola för att dom röker" HAHA xD



Hur länge har du haft den stilen som du har nu?
Med mindre förändringar så lett år och några månader ca


hur fixade du din header så bra ?
Jag tycker inte min header är bra, den är amatörmässigt gjord men jag har inte något program att göra det bättre i. Men det jag gjort i alla fall är att klippa ut mej ur en bild, klistra in på en leopardbakgrund och lagt på text och pratbubbla. Nothing else!


har du bilder på dej naken ?
Nej, jag har inga bilder på mej själv naken. Varför skulle jag ha sådanna?


Hur ofta onanerar du?
Enkelt, är jag kåt har jag sex annars skiter jag i det,




Har du någon sexleksak såsom dildo eller liknande?
Räknas handbojjor?



Hur kan du vara så sjukt sexig?
haha, beror väl på vad det är du tycker som gör mej sexig är? haha


kan jag få din msn ?:)
nej, jag ger inte ut min msn till folk jag inte känner om de inte gjort ett fett intryck på mej.


Hur stor snopp måste det va flr du ska knulla med han?
Storleken har ingen betydelse utan vad man gör med den, men kravet att jag ska ha sex med en snopp är att den sitter på min pojkvän.


vad är det pinsamaste du gjort i sexlivet?
Kan inte komma på något jag gjort men det var rätt genant när jag och Love trodde vi var ensamma och min lillasyster stampar in i mitt rum och undrar vad fan vi håller på med! :$


Hur i helvete står du ut med alla under utvecklade idioter som skriver dom här frågorna till dig?!
Finns en del kul frågor och andra mindre roliga, men har man gett sej in i leken får man leken tåla. Jag skrev att man fick fråga mej vad som helst så då äär det väl smällar man får ta, I guess


Hur får du sån fin kropp?
jag gör inget spciellet med min kropp, eller snarare ingenting, Jag äter onyttigt, mycket godis, snabbmat och tränar ALDRIG men min kropp ändras inte så jag vet inte, kan inte ge några "tips"


Den äldsta som knullat?
var nästan fyra år äldre än mej, det vill säga jag var 16 och han skulle fylla 20


Sväljer du?
Jag suger inte kuk, vidrigt



Tar du den i krysset?
jag antar att det är analsex det syftas på, men nej jag har inte analsex - vidigt


hur känns det att lägga upp så lättklädda bilder och veta att kanske några pedofiler sitter och runkar till dom?
Jag är lite för gammal för att uppskattas av en pedofil men så länge jag slipper veta vad gammla gubbar gör och inte gör till mina bilder bryr jag mej inte! :)


Har du någon gång fått en "fontänorgasm" alltså att det sprutar?
Nej, det har jag inte!


Om en kille fick göra vad som helst med dig när ni hade sex vad hade du velat att han skulle göra,ta på dig?
Jag och min pojkvän spelar på samma regler, vi vill låta bli samma saker så han får göra vad han vill med mej, för jag vet att han inte vill ngt jag inte vill! Skit smidigt!


Vart har du köpt dina skor, asså dom skorna som du har på självs visnings bilden längst upp!?
Jag vet inte vart skorna är köpta eftersom de inte är mina utan min mammas xD


Vad lyssnar du helst på 70, 80 eller 90-talsrock?
Svårt, sent 70-tal & 80 tal! Med inslag av lite här och var! Haha har en bred musiksmak - inom rock & 80tal


hur gammal är du?
Jag fyllde 17 år den första juni, så mindre än ett år kvar till jag är 18 och kan köpa mina egna ciggaretter lagligt! Wonderful!


jag vill iallafall veta om din pappa och mamma är skilda ?
ja, de är skillda sedan jag var 3 & ½ år.



om en av dom bor i spanien eller om ni åkte på semester alla ?
Pappa bor i spanien , men jag, min mamma, hennes nya man Bengt och min lillasyster åkte dit för att hälsa på honom,


när blev du misshandlad ?
På tisdag är det två år sedan, Kanke lägger upp ett inlägg om det då!


vilken låt är "the soundtrack of your life"
Fan vad svårt, byter favoritlåtar hela tiden så kan nog inte säga ngn speciell men just nu betyder I want you to Want me med Shameless väldiogt mycket för mej!




hoppas ni blev nöjda med alla svar!


Ämne: Respekt



Jag förstår inte vart vårt samhälle är påväg, vart är respekten. Folk säger att man ska "visa respekt". Det stämmer men inte fan ska man visa någon respekt för ett jävla kukhuvud som inte kan uppföra sig, right? Respekt är inget man ska få utan något man ska förtjäna och vart en person som snackar skit, stjäl och slåss förtjänar sin respekt förstår jag inte.

Jag anser att jag är en av få nu för tiden som respekterar äldre, jag skulle aldrig kunna kalla min egna mamma hora, jag skulle aldrig kunna rycka en väska från en gammal dam, jag skulle aldrig kunna utnyttja någon så som folk utnyttjar idag. Hur fan tänker du när du snor en gammal dams väska när hon går med rulator, hur fan kan man rycka en persons väska som inte har förmåga springa efter dej? Hur kan du utnyttja någons sårbarhet så grovt?

Hur kan du misshandla en person som inte gjort dej ett skit, hur kan du slå en person för att du anser att du har rätt att göra det. Hur kan man sparka på någon som ligger ner?

nej, jag blir så jävla trött på folk, på vårt samhälle och all skit. Jag vet inte om det bara är min kommun som är så jävla sjuk, och kom nu inte och säg att jag inte vet vad fan jag snackar om - för jag vet. Jag vet alldeles för mycket. Jag har blivit misshandlad, ja. Jag har nära och kära som har blivit misshandlade, ja. Dessutom helt oprovocerat. Jävla idioter!





Bye :*

handla

yes box, ska snart åka och handla med min mormor. Fan vad bra jag känner mej, hjälper min mormor att handla hem mat och så vidare! Men först måste jag fixa mitt hår lite grann och byta kläder. Orkar inte fixa mig så mycket eftersom jag inte mår så bra idag heller mej lite får man ju göra.

Tack för alla frågor på frågestunden, väldigt mycket om sex dock - inte så kul. Men jag har ju lvat att svara så jag får väl göra det! Frågestunden avslutas ikväll så skynda att ställ din fråga!



puss

^^

Hahah jag har inte riktigt vågat uppdatera för jag vill ju verkligen inte att någon missar frågestunden, skit kul att ni frågat och jag vill ha ännu fler :)

idag har jag bara varit hos mormor, känner mej som ett duktigt barnbarn! Och i övrigt är jag sjuk, förkyld, yr och sån jävla mensverk! Men nu ska jag springa och käka bye!

*



Yes, nu gäller det kära läsare. Fråga mej vad som helst, och jag svarar i ett senare inlägg. Har inte bestämt när det ska avslutas än men det beror på hur många frågor det blir och så vidare. Så ställ din fortast möjligt så att du kan vara säker på att jag inte avslutar innan för då är det försent!

Regler:
#1 inga frågor är för dumma för att ställas
#2 du får självklart vara anonym, jag kommer inte kolla ip-nummer och så vidar
#3 FRÅGA NU DÅ!

Posta en kommentar så blir jag glad (Y)


sorry

Sjukt dåligt av mej att inte uppdatera förän nu men jag försov mej i morse så hann inte skriva något då, prioriterar faktiskt skolan framför bloggen som ni kankse förstår? Haha Ja, sen strulade den trådlösa internetuppkopplingen på skolan. Uppdaterar ju alltid från min laptop i skolan men kunde inte koppla upp mej pp nätverket sen finns det inte så mycket att skriva i skolan mer än att det är jobbigt och dåligt väder.

Men nu är jag hemma och kan uppdatera hela helgen, om inget har tänkt att krångla! Funderar på att köra en frågestund men vi får se, men ni kan ju börja fundera ut frågor eftersom den lär ju komma rätt snart och självklart är det okej att vara anonym!

Förövrigt kan jag tillägga att Sebasian mår bra, hjärnskakning iofs men han var i skolan idag så han fick en "måbra kram" av mej!


en väldigt betydelsefull sak i min vardag, dator! <3


PUSS

orkar inte

Jag är fan sämst, jag orkar ALDRIG plugga! Jag bara skjuter upp det och jag måste visa upp en A4 sida i morgon men jag har skrivit typ.. en femte del kanske? Vad vet jag? haha ja, vi får se hur jag tänker lura mej igenom det här för att jag skriver klart finns antagligen inte på världskartan.. haha fail på mej!

Ska snart ut och träffa Bellen, min granne! En jävligt schysst tjej som jag kännt sen jag var liten, kan prata om allt med henne så det känns bra! :) Kolla hennes blogg här!


#1 Att jag har ciggretter
i och för sej inte så många kvar nu eftersom jag köpte dem i går mej jag klara mej några timmar till i alla fall sen får vi se när jag får tag i någon myndig person villig att köpa ut haha! Har blivit svårare nu det senaste haha! xD

#2 Att jag vaknade i morse
Till och med innan klockan ringde, och det händer inte ofta. Det betyder att min kropp var utsövd och redo att gå upp och blogga och allt som nu mera hör min morgon till!

#3 BLOGGEN!
Otroligt motiverad, tack vare er läsare så klart! Har ju faktiskt nästan alltid över 500 läsare nu mera, är nog uppe i 800 i dag än så länge, kanske nytt besöksrekord i kväll! Tycker det är jätte kul att ni kommenterar! Och vill ni nå mej så kan ni göra det på min mail: [email protected]

#4 min mamma
ja, tro det eller ej men hon har varit jätte gullig hela veckan och så! Och vi har dessutom snackat lite om att jag ska skicka in ansökningar till modellföretag och eftersom jag inte är myndig krävs en målmans tillstånd - och eftersom jag bara har en så var det ju mamma. Trodde inte hon ville att jag skulle hålla på med sånt, är ju faktiskt en ganska tuff industri men hon sa att hon stöttar mej och tror på mej och att hon självklart skulle ge tillåtelse men hon vill bara läsa igenom krav och villkor osv vilket hon självklart får!



#1 Min mage
Jag feting dissar att den är bubblig och pratig, har inte en aning om varför?!?! Vad brukar göra att den blir det? :o

#2 Orolighet
ja, jag är orolig för Sebastian för att han fått åka ambulans idag, och jag vet inte hur han mår eller så. Och det känns jobbigt eftersom jag inte direkt har roliga erfarenheter angående ambulanser, sjukhus och personer jag bryr mej om. Och tråkigt nog känns det som att folk bara måste råka illa ut så fort jag bryr mej om dem på nåot vist! Jag är en jävla olycksfågel eller något! nget speciellt mellan mej och Sebastian, vi är bara vänner - känner inte varandra jätte bra men jag bryr mej ändå om folk som är snälla och trevliga att umgås med. Och detta är en jävlkig go grabb som är lätt att snacka med och trevlig att ha i närheten! a lot of hugs to you Sebastian!



PUSSpåer:*

sliten och mätt

yesbox, sitter här och känner mej sliten och jätte mätt! Åt precis, skit god mat! Lövbiff med dillsmör, pommer och beanese(?) sås. MUMS! Men min mage känns sjukt bubblig idag och som den snackar. Känns som en hel revolution där inne!

Nu måste jag i alla fall börja på mitt svenskaarbete, har förvörigt bytt ämne från KISS till bröstförstorning eftersom det inte fanns några grundliga källor utom wikipedia vilket vi inte får använda. Men det löser sej nog med detta! Men det är endå ett helt A4-blad vi ska skriva.

Och nu är i alla fall tid till ungdomsmottagningen och tid till vårdcentralen beställd, så nästa vecka blir det lite frånvaro från skolan. Jobbigt när man bor en bit bort lixom!


Nu blir det en rätt gammal lå, ja dom andra har la inte varit så jätte nya iofs? Lyssnar ju inte så överdrivet mycket på mordern musik men i alla fall, jag tror många kommer känna igen låten och jag rådiggade den när jag var typ .. 11 - 12? Jag vet inte hur gammal jag kan ha varit när den kom men hur som helst!



PUSSpåer:*

spelar kort.

sitter och spelar lite kort i skolan, rätt soft dag faktiskt. Hänt lite udda grejjer, en elefant som åt upp en av våra bollar på idrotten, ja, en elefant från cirkus maximum alltså. Stackars elefant! Och sedan fick Sebastian åka ambulans men han såg ju rätt glad ut så det var inget blod eller något. Men jag får ändå ont i magen!

Aja, måste koncentrera mej på spelet nu! Annars förlorar jag big-time! Och det är ju inte så trevligt!

BYE BYE!


Dresscode


Svartvit leopard klänning som jag dragit upp lite så det blir som ett linne. !50 :- har jag gett för den på Kinna vårmarknad, fett värt!


Svarta, trasiga jeans men trasiga nätstrumpbyxor under.  tror jag paya 299 kr för jeansen en gång i tiden, nätstrumporna kostade typ 79 kr på åhlens för ett bra tag sedan.


____

Jaha, godmorgon får jag väl säga! Sovit gott? Jag har, faktiskt! Min säng luktar fortfarande Love och det är mysigt att kunna dra in den doften i näsan innan man somnar! Mitt lilla frö, jag saknar dej!

Jag är inte alls pepp på skola idag .. samhäll, textkomunikation och idrott - wiho (not) men sen blir det nathalie idag igen, äta världens godaste bullar som hennes mamma bakat och snacka skulle jag tro :) Sen måste jag verkligen plugga idag! /cutcut


aja, det får bli allt för detta inlägget!
PUSSpåer:*

pling

Lite dålig på att uppdatera idag tycker jag, men jag är lite fantasilös och ganska trött så jag ursäktar mej! Bussarna har krånglat gärnet och jag tror det var i samband med det min kreativitet försvann.

Idag har jag varit i skolan, rätt najs. Nyvald elevrådreseprentant för klassen, mest för att jag vill klaga på den urusla maten! Men ja, innan var det ingen som ville vara men idag kunde fyra av oss tänka oss att ställa upp. Det blev jag och charlie. Egentligen spelar det inte någon roll för min del, bara jag får klaga (6) Men jag hoppar la av om det kräver för mycket.

Nu ska jag slö-kolla vidare på arbetsförmedlingen efter något litet "vid-sidan-om-jobb". Funderar på att söka lite modelljobb med, men jag är nog för kort. But may I give it a try?

Aja, dags att plugga lite också!


Just det! En A-lagare på stadsbussen idag frågade om jag har silikonläppar så tricket i inlägget måste ju fungera haha!


PUSS

Glöm kigurgiska ingrepp!

Jag och nathalie satt och diskuterade läppförstorning igår, och kom fram till att man inte behöver spruta in dyra medel i läpparna för att folk ska få intrycket av att läpparna är stora. Så jag tänkte visa er poängen med vår idee. Tre enkal saker beghövs.
* Läppstift
* Läpp-penna
* Läppglans (genomskinligt)

Genom att rita med läpp-penna runt läpparna ger du dem en skugga som ger en illution som effekt, läpparna ser större ut, och genom att lägga ett lager med läppglas ser de också flylligare ut!

tänk på att jag är närmare kameran på "efter bilden"




PUSSpåer:*

sen update

Kunde inte uppdatera hemma i morse för internetuppkopplingen krånglade men det kommer nu istället, förövrigt vilkl jag tillägga att västtrafik suger apballe - kom försent på grund av inkompetenta busschafförer som själva inte kan tidtabbelerna. Usch och fy för västtrafik.

Dagens klädsel är i alla fall följande:

korta shorst, som jag fått av någon bekant till mamma(?)
Randiga knästrumpor, svartvita som jag fått av jennie!

Långärmad svart tröjja med jävligt snygg urringning som jag köpt av nathalie för två hårsprayer.
ja, jag har väldigt snälla vänner!

Så dagens outfit har varit näst intill gratis, måste säga att jag faktiskt inte skäms för att jag ärver kläder/använder begagnade plagg- för jag har ingen bra ekonomi och jag tycker kläderna är snygga. Man måste inte skryta om att man köpot dyra kläder, man är inte en bättre människa för det!


nighty nighty :*

Nu ska jag kolla lite TV & sedan sova för att orka upp i morgon, men vi hörs ju i morgon, eller hur? Glöm inte läsa fortsättningen på denna lilla berättelsen om mej!


PUSSpåer:*

mätt och belåten

precis ätit mat, gott som fan! Har ju inte ätit något vettigt idag eftersom skolmaten var djupfryst. Så jävla dåligt! Gick inte ens att trycka gafflen genom pastan. Okej, pastasallad ska ju inte vara varm - men fryst? NEJTACK!

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, känner mej tråkig och rastlös. Funderar på att lägga mej faktiskt! Har ju varit en seg dag liksom. Har inte en aning om när jag börjar imorgon dock, tror att det är tjugo i tio men får kolla upp det en extra gång! Imorgon blir det massa journalistik i skolan, det är toppen. jätte få som valt inriktningen så man får mycket uppmärksamhet av läraren och kan få hjälp! Känns jävligt bra!

Nog tjatat om denna skiten..




Har haft låten på skallen ända sedan den spelades på radio hemma hos Bon Jovi tönten Nathalie, klart att den fastnar! Men jävligt bra måste jag säga! (Y)

Pusspåer:*

världens finaste nathalie



Ni kan inte säga annat än att hon är vacker, det finns inte! Var ju tvungen att sätta en stämpel på den eftersom jag inte vill riskera att en bild på henne avnvänds utan mitt tillstånd (och hennes) i fel sammanhang, sen vill jag ju inte att någon använder min bild i sitt namn.

Men vad tycks?


pusspuss

back were I belong

Och jag hör hemma i min säng, min underbara säng. Med minPC'n i knät precis som det ska vara, ja, förutom när jag är ute på äventyr med kameran då! Efter samhällslektion och en sjukt långtråkig psykologilektion fick vi äntligen sluta för dagen så det blev bussresa till Kinna för att stressa hem till Natalie.

Sedan plåtade vi sjuk schyssta bilder, eller ja - jag fotograferad och hon stod modell och jag påste bara tillägga att vi typ är the perfect team! Sjukt nöjd med bilderna, fast kan kanske inte bli dåligt med en så snygg bästavän som jag har. lite avensjuka nu? misstänkte väl det.

Nu ska jag sätta mej och pilla med lite bilder, ja redigera dom så alltså! Kanske kommer upp någon bild på bloggen om nathalie tillåter :)

hörs senare, okey?



PUSSpår:*

omg


INTE OKEY!

jag vill inte ha svininfluensan, usch. Börjar nojja som fan, gud vad löjlig jag är ._.

DiSS&HiSS



#1 Att min lärare är sjuk
vilket innebär massa tråkig tid utan något vettigt att göra, som man kunde varit hemma och ätit något gott eller sovit i min sköna säng, mitt paradis. Vem älskar inte sin egna säng liksom?

#2 Att Rikard läser foto
Vilket innebär att han börjar sent i dag och inte kan köpa cigg till mej, det suger. För jag är röksugen nu!

#3 Att jag har skulder.
Trots att lönen kom idag så har jag skulder så nu är snart pengarna borta

#4 Att jag börjar bli sjuk.
Snuvig i näsan, trött i kroppen, huvudverk - känner mej allmänt sjuk. Usch, hoppas inte det är svininfluensan!


#1 Mitt hår
inte för att det ser jättejätte bra ut, bara bättre än igår! Haha

#2 Att lönen har kommit
Vem vill vara fattig, även om jag snart är det så har jag i alla fall råd med några ciggpaket och lite smink, vilket verkligen behövs!

#3 Nathalie!
Nathalie är super, bästa vän! Ska bli gött att åka till henne idag och bara få snacka och ta det lungt, ingen stress! Och så blir det nog att vi plåtar lite också! :)

snyggaste bästavän, lätt!

#4 Min kamera
Den uppskattas väldigt hårt av mej nu för tiden, kanske beror på att jag faktiskt börjar lära mej skiten nu haha! Men hoppas att jag kan ta tag i fotograferandet lite mer på allvar nu, känns inte nödvändigt att ha en dyr systemkamera om man ändå bara ska ta egobilder..


Läraren är sjuk

.. vilket innebär att vi inte har någon lektion. Inte förens klockan 12 vilket innebär att jag har kunnat vara hemma och sova :C
Men jag har i alla fått min lön nu så jag köpte lite godis jag kan roa mej med tills nästa lektion!

godis är gott, fast nu har jag ätit mej mätt på det!


så seriösa! (y)



PUSS på er:*

Dresscode


Söndriga jeans, jeansen är nog från JC ursprungligen men hålen beror på mej!
Näststrumpor under, från åhlens


Guns n' Roses t-shir, sönderklippt i halsen! Köpt på Kinna vårmarknad


Fluffit hår, lite mindre smink än igår.


PUSS på er:*

1 september!

Jag kan knappt fatta att det är september, september är ju liksom lika med höst. As läskigit för tiden går så jävla fort och en stor del av mej vill sakta ner allt - jag vill inte bli gammal, jag vill inte bli vuxen. haha ´ja, en liten grej som skiljer mej från storbloggarna som tror att de är vuxna när de är 14 - 15. Jag tycker synd om dem för de förlorar så mycket, jag säger till er andra ta vara på barndomen! Den kommer man aldrig få uppleva igen och jag tror fatksikt det är en av de underbaraste perioderna i människans liv!

Men nu måste jag pysa lite snabbt och fixa mej. Bussen går ju om en timma och jag hade faktiskt tänkt hinna med ett dresscode inlägg! Men tack för alla kommentarer och alla som läser - ni anar inte hur tacksam jag är!


ett år sedan, fan vad man förändras - inte sant?
PUSS på er:*

RSS 2.0