pizza med bacon

Vi stack och åt på Estrella Polar, dessvärre inte min favoritresturang här i spanien eftersom de inte är godast på något. Men jag åt i alla fall en helt okej pizza med mozarella, tomat, bacon och lök. Inte världens höjdare men den mättade helt klart.
Fast jag tycker det är rätt jobbigt att äta där eftersom det alltid kommer folk som försöker sälja saker - oftast saker som ser förskräckliga ut. Eller så är det gatumusikanter, gatumusikanter till all ära men de får ju gärna ha någon form av talang.

Under dagen resturangbesök han tre musikanter med att irritera oss gäster, en galen kvinna som sjöng till en bandspelare. Hon kunde varken sjunga eller dansa, trots detta försökte hon med båda. Och våran lilla hund pyret blev helt livrädd för den hemska tanten och sprang under bordet och gömde sig. När mamma tog henne för att gå därifrån lite grann drog hon i väg mamma i 2000km/h. Nästa musikant var en gitarrist - för att tillägga hade hans gitarr bara 4 strängar och det lät förjävligt. Och precis när vi ätit klart kom någon med dragspel och hela familjen reser sig upp för att gå där i från hahaha

Sedan var det marknad på strandpromenaden så vi gick och kollade där ett tag, utan att hitta något speciellt. Mer en ett gänh med spanjorer som tyckte jag var väldigt intressant och en annan kille som kom fram och sa att jag ser ut som lady gaga - vilket jag inte gör!!!!!!!!! usch, inte ens här får man vara i fred haha

___

För tillfället är jag sjukt jävla röksugen men jag försöker att låta bli.. vette fan om jag kommer lyckas i alla fall haha.
Måste i alla fall gå och dricka lite is-te, as gott. Och kanske sätta mig och tjöta med familjen - alla fyra föräldrar haha

(det suger att det inte går att ladda upp några bilder ....... bajs)

Nytt Videoinlägg

som ni bett om, här kommer det - en videoupdate!
WOHO ska ni jubla då!



PUSSpåer :*

Ny design

Eftersom internetuppkopplingen här i spanien inte riktigt fungerar som jag vill så gick det inte att få in min header igår utan jag var tvungen att be världens bästa vän Nathalie om hjälp så nu är det i alla fall fixat och jag är väl halvnöjd! Det ser lite B ut men det beror ju på att jag inte har något ps - måste måste måste fixa det snart! Känns sjukt oproffsigt att inte ha det :)

Men nu tycker jag att ni ska kommentera vad ni tycker om den nya designen, så vad tycker du?

Idag har jag varit på stranden och schteekt, såklart! Varför ska man inte passa på?`Idag gick det inte några höga vågor, vilket är rätt tråkigt eftersom jag och min låtsaspappa Bengt brukar hoppa på dem och åka in i land (kan inte förklara bättre :s). Men efter de fina(&ömma) blåmärkerna jag har sedan gårdagens vågor är det helt okej! Dock var det väldigt vackert idag, vattnet var både blåare och klarare än vad det brukar. (havet i spanien brukar vara grumligt och du ser inte dina egna tuttar om du har vatten till halsen) Men färg fick jag minsann och solade topless lyckades jag med igen, så jag har minsann inga bleka tuttar i alla fall ;D


jag borde ställa mig i duschen och tvätta bort saltvattnet men som så ofta annars är jag för lat och drar ut på det! Och de jag vill allra mest egentligen är  att åka till Benidorm och kolla på skor haha eller kanske äta glass? eller oliver? åhh. nu blev det mycket här! Hahah dricka något borde jag göra, lätt att få vätskebrist :(


yeye, jag uppdaterar senare så glöm inte att hålla ögonen öppna!

PUSSpåer:*


BLOGG UNDER OMBYGGNAD!!!!!!!!!

därav ful design sålänge - stå ut!

_____

det går inte att lägga in headern så den får vänta ett tag!

puss

Känddisbloggare

Ja, sverige har ju en del sådanna Kissie, Dessie och så får vi inte glömma självaste Blondinbella. Men varför är de allesammans så patetiska? Och jag syftar framförallt på de två förstnämnda! De är som två kopior av varandra men som hatar varandra bara för att de är så självupptagna och känner konkurrens. Deras bloggar handlar om de själva, deras naglar, deras måltider och självklart vad de tycker och tänker om andra. Kissies liv går under när hon tappar en av sina lösnaglar och Dessie har sån brist på fantasi att hon måste sno Kissies design rakt av. Eller kanske var det ett knep för att Kissie skulle uppmärksamma henne?

Haha, de är båda under 18 år och tror nog själva att de är störst, bäst och vackrast! Och det västa med hela grejjen är ju att de får betalt för att skriva några inlägg om dagen om just brutna naglar, plastikoperationer, hur jävla fulla de varit och hur mycket de hatar varandra så klart!

Varför ska sverige välja ut några av de mest pantade personerna i landet att reseprentera svenskarnas bloggande? Varför kan inte en tjej som inte är extremfjortis eller sminkar sig med 6 nyanser mörkare foundation i ansiktet?

Jag hoppas fan ni läser detta era pantade jävlar! Och ni som tycker om dessa extremfjortis-bloggar kan jag ju säga, visst jag hade gärnat varit en kändisbloggare så ni kan kalla mig avunsjuk på den punkten - men att byta bort min intelligens mot att bli utskrattad av större delen av vårt avlånga land - nejtack!

Uppdaterar nog senare igen, puss på er sålänge!



poserqueen - you got that right baby!

världens underbaraste

.. och jag firar 7 månader idag.
de bästa måderna i mitt liv
jag älskar dig så otroligt mycket!


bröst är kvinnlighet

Som de flesta antagligen inte vet har jag stora komplex för mina bröst, jag tycker de är alldeles för små och sjuk jävla fula. Varje gång jag kollar mig i speglen naken vill jag bara skära av dem, Jag hatar dem verkligen! Detta gör självklart att jag är väldigt bröstfixerad, jag känner konkurrens av tjejer med en stadig hylla osv. Och som ni kanske anar vill jag operera mina bröst, jag vill ha silikonimplantat och främst för min egen skull såklart! Om man inte ens kan ligga med bar överkropp brevid sin pojkvän har man rätt grova komplex.

bröst för mig är på något sätt kvinnlighet, sexigt och förförande. Killar säger alltid att bröst är viktigt/attraktivt och att tjejer de faller för måste ha en schysst hylla, och hur otillräcklig tror ni inte en tjej med ett plattbröst känner sig på en skala? hur osexig tror ni inte man känner sig när man ser på sej själv när man vet att bröst är sexigt. Och själv står man med en A-kupa som knappt fyller ut tröjjorna?

Att visa mig i bikini är något jag sedan bröstutvecklingen satte igång allitid haft väldigt svårt för, spelar ingen roll om den är i trekants modell eller bh-modell - det syns ändå att jag inte har de bröst jag önskar att jag hade. Att låta andra se det jag brukar försöka döjla ör obehagligt. Att anta vilka tankar som flyger genom den personen som granskar min kropp är avskyvärt. Jag hatar det.

Nu tror ni säkert att jag vill se ut som självaste Pamela, men ni behöver inte oroa er, det är inte alls på den nivån. Jag vill bara ha 75 c kanske, max men viktigast av allt är en vacker och attraktiv form. Det är det jag suktar allra mest efter.

Men anledningen till att jag skriver allt detta är egentligen för att jag vill försöka få er att förstå vilken otroligt stor grej jag gjorde idag! Jag lyckades fanimej med något helt otorligt. Jag solade topless på en allmän strand (förvisso inte speciellt mycket folk men jag gjorde det!!!!!!!!!) jag har nog aldrig varit stoltare över mej själv. Och beslutet tog jag i grund på att det är så jävla fult med en läckert solbränd kropp och vita bröst haha! Men självklart var detta bamsesteg inte lätt för mig! Utan händerna var ju uppe för att dölja ett flertal gånger och jag vill tacka Love för detta stora framsteg, för som singel och raggningsmatrial hade jag aldrig klarat detta psykist. Men eftersom att jag vet att jag har världens bästa pojkvän hemma vet jag också att det inte spelar någon roll vad grabbarna på stranden tycker.

____


Idag har som ni säkert förstått familjen varit på stranden och haft det bra, ätit chips, melon, oliver och cocostoppar - mums!
Det känndes bra att ligga på samma strand som så många gånger förrut, att höra havetsbrus, att känna igen sig och bara få njuta av att ha möjlighet att åka utomlands. Trots allt är jag faktikst väldigt tacksam för att jag haft möjlighet att se andra delar av världen än bara sverige, för sverige är trots allt inte världens mittpunkt. Tycker synd om alla som aldrig haft möjlighet att resa utanför sveriges gränser.

Dagens bästa måste ju ändå varit killen som kom fram till mig näe vi var påväg tillbaka till bilen från stranden som stannar mig och säger något på spanska & jag svarar att jag inte pratar spanska - på spanska eftersom det är en av de få saker jag faktiskt kan. Så han säger på väääääldigt ranglig svenska att jag har jordens vackarste ögon och han undrar om jag vill bli bjuden på middag, Men jag var tvungen att tacka nej eftersom jag inte hade tid haha, kändes rätt elakt men han tog inte illa upp i alla fall! Tur det :D


ja, detta blev ett långt inlägg så jag får nog ta att avsluta nu faktiskt, kan ju klistra in en bild för nöjets skull!
Funderar föresten på att ändra bloggdesignen, borde jag? eller är den bra som den är?



hahah jag ser ut som värsta flörtaren & lite fjortis men det gör ju inget haha
& min hylla ser faktiskt helt okej ut på bilden = skum cam! :s






PUSSpåer


PS. bloggtips - snorungarna - lätt bland det roligaste jag läst!

6 saker jag är jävligt trött på

#1 Personer som inte vågar stå för sina åsikter, personer som minsann ska kritisera utan att ge den kritiserade möjlighet att försvara sig. Personer som ska ha åsikter om allt och inte lyssna till andras teorier/åsikter. Ja, jag sorterar allihop under samma kategori.

#2 Att min älskling inte är här så jag kan pussa på honom! Vi funderar ju på att åka till spanien nästa sommar men jag har börjat fundera på London? kanske? Om du läser detta älskling vill jag bara säga att jag saknar dig & att jag älskar dej!

#3 Att öl smakar piss, finns många anledningar till att jag hatar det och det är bland annat att det ser jävligt gott ut, att det är jävlig billigt i spanien, att det släcker törsten och att det är jobbigt att alltid behöva säga "nejtack, jag dricker inte öl" & sedan få förklara varför. Sen kom jag på att när det blir kroggdags för min del, om någon då möjligen skulle vilja bjuda på en öl - vilken diss att tacka nej? haha nejdu, jag får fanimej lära mig dricka öl!

#4 Att sommarlovet är alldeles för kort? när man var lite kändes det som en halv evighet men nu är hela lovet bortblåst på bara några sekunder? Det suger jätte mycket, har ju inte gjort något speciellt på hela sommaren typ, är iofs mitt egna fel. Fast nätterna med Love ångrar jag inte, inte ens dom i ett dyngsurt tält på rockweekend för han är bäst i världen!

#5 Vänner, vänner man förvände sig väldigt mycket mer av. Vänner man trode man betydde något för vilket man uppenbarligen inte gör. Vänner som inte ens kan skicka iväg ett sms om att man är saknad fast man gjort det flera gånger själv. Usch vad trött jag blir. Och dessutom förväntar de att man ska låtsas som ingenting? hmm.. kanske dags att byta vänner?

#6 Lögner, de tjänar ingenting till för sanningen kryper allid fram ändå. De orsakar bara besvikelse och förstör tillit. Och för mig som har väldigt svårt att lita på folk till 110% gör det ont när ett förtroende jag jobbat så hårt på att kunna ge krossas. Men jag är glad att det finns personer man verkligen kan se på dem när de ångrar sig, något lättare att förlåta då även om det kan ta lång tid innan ett förtroende byggts upp igen.

jaha, det var väl min lilla lista, kände att min blogg behövde den! Tråkigt att ni inte kommeterar mina kära läsare. Men jadu, jag kanske inte är så intressant. Kanske borde starta en blogg som ingen vet vad den heter eller lösenordskydda denna? jadu, vi får väl se. Beror på om någon tänker läsa helvete eller inte! här kommer ett videoinlägg!




irriterande blänk i glasögonen, i know!

för varmt

usch, det är för varmt! typ 40 grader :O
man kan ju fan knappt andas! Men jag ska in i duschen och svalka mej, sen ska jagh smörkja in mej och sola haha.
tänkte göra ett videoinlägg örut, eller rättare sagt- jag gjorde ett men det blev inget ljud och jag hittar inte felet :( så det blir inget inlägg förämn det är fixat. Orkar dock inte sitta och trixa med det just nu så :/

men håll ut - det kommer!


resan till spanien 4.

Skrivet den 27 juli 2009

Nu är vi äntiligen innanför spanska gränsen, bilen rullar fram i ca 130 km/h
och alla vill bara komma fram nu. Jag har förövrigt inte rökt på hela resan (dvs på 32 timmar)
känns bra och har förvånande noginte någon abstinens eller så. Ärf inte ens röksugen!
Kan nog tacka för att jag blev sjuk så jag minskade från 15-20 ciggaretter per dag till 1-2 per dag.
Hade ju så jävla ont i halsen så det var typ bara att ta 4 bloss och sedan släcka.


Men jag har i alla fall ett oöppnat paket i väskan och så har jag typ tre cigg i handväskan,
ifall jag inte skulle klara mig under resan. Men jag ska försöka öppna paketet i väskan, om jag
inte drar på krogen eller nattklubben - då får jag faktikst unna mig det. Det är ju synd att
jag inte vet om nelly är nere/kommer (Nelly är en sthlmare jag lärde känna i spanien för 6 år sedan,
vi brukar umgår lite i spanien men har nästan ingen kontakt i sverige.)

Men i värsta fall, om Nelly inte är här, måste jag lära mkänna lite folk fan.

För jag kan fan inte gå på klubbarna eller krogen ensam, inte som blondin.
Då vette fan vad som kan hända. Ska bli jävligt kul och se hur man blir
behandlad anniorlunda som blondin! Eftersom jag aldrig varit blond i spanien.

åhh, kom just på att det kommer bli sjukt jobbigt att packa ur bilen, så mycket grejjer!
(kommer bilder jag tagigt på vägen) förövrigt är det 42 grader och det blir bara varamre
och varamre desto längre söder ut vi kommer .. *pheww*

aja, nu ska jag spela spel mohahahah


pusshej


resan till spanien 3.

100 mil kvar tills vi är framme, känns bra men jag tycker det är för långt.
GPSen räknar med att vi nått vår destination klockan 16.39, men då är det noll
sop så det kommer inte bli så. Men i morgon kan vi i alla fall bada och njuta
(dö av värme). frankrike är tråkigt om ni inte visste, i alla fall den delen
jag har sett dvs bensinmackar, rastplatser, allmänna toaletter och motorväg.
Fast något år var mer exotiskt än de andra, vi körde fel i Lyon
och fick äta på donken samt sova på motelll. Ja, ni tycker väl att jag inte borde klaga
kanske, jag får ju faktiskt åka utomlands och ligga på stranden i tre veckor.
Jovisst, men detta är sjätte gången vi åker bil ner till spanien (jag har åkt 3600 mil tur & retur).

och ändå tycker jag att mamma & bengt gör tt skitbra jobb eftersom de kör i bra hastighet,
de stannar inte och sover 10 timmar varje natt, vi slösar inte massa pengar på motell osv.
Nej, dom är bra, de kör i skift, försöker sova i passagerarsätet.
Men oftast måste bilen stanna några timmar (2-4) och det känns bara bra för så kan man knäppa
av sig bältet för en stund och slippa sova som ett mongo.

klockan är förävrigt bara 08.19 och jag ska forsätta ha tråkigt och gosa med pyret.
finss ju inte så mycket attt göra som sagt.
fan vad ont i ryggen jag har ....


byebye


resan till spanien 2.

25,8 mil kvar till Luxemburg och klockan är snaret kvart i sju.
Vi har nyss ätit middag för dagen och det har väl inte hänt så
jävla mycket egentligen, jag menar finns inte så mycket att göra.

Jag har mest sovit, spelat spel på datorn, pratat med mamma och Bengt,
hostat, ätit chips och läst sweden rock magazin. Det är tråkigt att åka bil..

Kan ju förövrigt berätta att vi krockat på autoban idag men som tur var blev
ingen skadad, och våran bil mår bra, Dragkroken tog den värsta smällen och i övrigt
har vi bara en buckla vilket gör att bagageluckan är lite svårare ätt stänga än förut.


Olyckan berode egentligen inte på att någon gjorde fel,
mer än att inte hålla tillräckligt med avstånd i förhållande till bilen framför.
Vilket gör att vid hård inbromsing krockar många eftersom de
inte håller ett avstånd som klarar av bilens hastighet.

Olyckan inträffade på grund av bilköer, så helt plötsligt börjar den trefiliga
motorvägen vi kör på hastigt bromsa in från 130km/h och då bör avståndet mellan
varje bil vara minst 130m, men det är inte speciellt många som håller det.

Så vi börjar bromsa in, kanske hinner sjunka i hastighet till ca 90km/h
och både jag och johanna håller4 hårt i pyret fast hon har hundkoppel.

Sen kollar mamma i backspeglen och frågar "vad fan gör jag nu!?"
sen trycker hon igång varningsljuset och bara några hundradelar senare
smäller en bil in i oss - som inte hunnit bromsa in. Han kom säkert i 150-200km/h.
(för er som undrar är det väldigt få som faktiskt håller hastiheten här)


Men vi fick ju köra in till kanten så klart, och samma sak gjorde de som
kört in oss, förövrigt ett äldre par från tyskland. Bara någon minut senare är
polisen där, en väldigt hjälpsam kvinna och man. Som fick agera tolk eftersom
de tyska paret var väldigt dåliga på engelska,

Deras stackars bil hade dock tagit smällen rätt hårt.
våran dragkrock hade tyckt in deras grill så den såg ut som ett V ungefär
samt att allt var platt ända fram till motorn i princip så de fick bärgningsbil
och åka hem. (de hade precis börjat åka på sekester, hade hunnit drygt 30 mil kanske).
nu ska väl jag återgå till att ha lite ont i nacken, tjöta med familjen och känna
drag i magen när det blir inbromsningar hahah



packning & krockad bil.
haha

pusshej


resan till spanien.

skrivet den 26 juli 2009

Tjenare :) nu är klockan snart halv 11 och vi är i Danmark,
bara några mil från rØdby och där ifrån tar vi båten till tyskland.
vi åkete hemifrån klockan 5 i morse och det og väl inte många
minuter innan jag somnade. Sen vaknade jag upp i helsingfors.
Men det är liksom min grej att sova hela vägen typ ^^

I morgon kväll hoppas mamma vi är framme, men det beror ju på hur många
gånger vi måste stanna, Och de lär ju bli endel eftersom vi måste äta och
så har vi ju ett litet pyre med oss(familjens hund för er som inte visste
- heter pyret egentligen men kallas diverse saker).

Nu åker vi på båten och nu måste jag sluta.
Tyskland here we come.
mer kommer :)


bild: Pyret & Syster - frukost i danmark!


Home Sweet Home

Nu är man hemma, rätt skönt.. fast stressigt också för inatt bär det av till spanien, eller ja - runt fyra tiden. Och självklart är det typiskt mig att inte ens börjat packa än. Nejdu, jag har haft viktigare saker för mig,. nämligen att inviga min nya laptop. hahah, fan vad glad jag är att jag köpte den. Fast den kostade inte 2000 som jag betalade utan nästan fem. Men när mamma berättat om datorn för 2 och jag bad henne köpa den kunde hon inte krossa mig och ringa tillbaka och säga att den inte fanns kvar så de köpte en liknande fast la till mellanskillnaden. Men jag är jäviigt nöjd ändå! :)

fyfan vad jag saknar min älskling, det gör ont i hela kroppen och jag känner mig verkligen ensam utan honom, han är min andra halva helt enkelt. I morse när Lovelämnade av mig vid city terminalen i sthlm grät jag, när jag inte kunde se honom längre brast det bara och tårarna sprutade åt alla håll helt utom kontroll. Folk måste tyckt att jag var dum i huvudet eller något :s Men det är verkligen smärtsamt att skiljas åt, känns nästan som om någopn sliter bort min ena arm och mitt egna ben. Trots att jag och love har haft några tuffare ögonblick denna sommaren och även idag är jag fortfarnade helt övertygad om att det är honom jag vill ha, helst resten av mitt liv men jag kan inte lova något. Men tror inte jag kommer hitta någon bättre än honom för han är näst in till perfekt och det är jävligt bra med tanke på att ingen är perfekt.

nog om det - jag vet inte hur det blir med bloggandet i spanien, funkar det som jag vill blir det mycket blogg. Strular internet blir det mindré antagligen! ::/ men vi får hoppas på det bästa! Självklart följer min älskade Nikon med så jag kan nog ta några bilder som önskar att ni inte var hemma i gråa sverige längre, Tips på vad jag kan köpa till love i spanien förresten? någon?

tänkte lägga in ett vidoeinlägg med men youtube är segast så det kommer senare, pusshej!


edit:

hahah mitt videoinlägg! fortstätta videoblogga?
bara halva? skitskumt :s




pusshej

Stockholm

Japp, nu är man framme i stockholm :) Det känns bra att få smaka lite storstad efter massa dagar i öde norrland!
Sitter hemma hos Charlie och dom förfester för de ska på harry B james, det vill säga krogen - där jag inte kommer in. Men vi passar lägenheten så länge och senare kommer Breakdown, fast jag vet inte hur det går för dem eftersom de skulle varit framme för en timma sen men för typ en halvtimma sedan(?) hade de 18 mil kvar haha. Sen kanske Kongo kommer också.

Men det är najs, känner mej rätt duglig och trivsam :)

I morgon bär det av hem, biljettjävlen kostar fan typ 400 kr. Buss - fem timmar :(

men nu ska jag dra och handla mat ;)
pusshej

one more time

Nu är det fullt ös på loves rum, det städas, fixas och packas. Jag får dock inte så mycket gjort eftersom jag fortfarande är sjuk och inte riktigt känner att jag orkar springa om kring och böja mig upp och ner med huvuverk och feber. Men i morgon bär det i alla fall av till stockholm, ska träffa Dany, Charlie, JJ Glitter, Breakdown och eventuellt Goldie.

Sen åker jag hem till Marks kommun på lördag morgon, framme på eftermiddagen sen blire sjukhuset och ta min spruta, hem och tvätta, packa, hälsa på mormor, köpa godis och coca cola och åka till spanien - i bil!

Och idag har jag blivit nästan 2000 fattigare :c Känns jävligt tufft just nu men jag vet ju att det är ett bra köp, jag har nämligen köpt en bärbar miniPC. Inbyggd webbkamera, 1 GB i ram, 120 gb hårdisk mm. ja, jag lär ju inte ångra mig.

Och jag tror jag ska göra ett uppehåll i rökandet i Spanien, sen får vi se om jag fortsätter när jag kommer hem eller om jag slutar, det r svårt att veta. Men jobbigt att behöva stanna bilen hela tiden för att jag ska röka? nej, man vill bara komma fram! jag går ju fan inte ens på toa!

jag kommer sakna alla väldigt mycket, speciellt Love & hans mamma. Hela flocken här uppe har verkligen satt spår i mej, jag är glad att ni är så bra och jag hoppas ni tycker lika bra om mig som jag gör om er!


Bild: Nova - en väldigt söt padda :)


PUSS!

världens finaste


jag älskar dig, kommer bli skitjobbigt att vara utan dig några veckor...




Åka till spanien på söndag kanske?

sjuuuk

helt seriöst, jag dör.
jag har så jävla ont i halsen, känns fan som om det bor syrlvassa rakblad i halsen. Jag kan inte ens röka längre :( åhh, tyck synd om mej!!!!!!!!!!!!!!!
jag vet fortfarande inte hur det blir, om jag skiter i sthlm helt och hållet och åker raka vägen hem, eller om jag stannar i sthlm fredag till lördag och åker hem eller om jag stannar fredag - lördag går på rest in sleaze eller skiter i det.
Bajs, värsta beslutsångesten. Men det känns ju helt klart som om jag skiter i det och åker hem! I alla fall om jag mår så här jävla pissigt!

ska bli kul att trätta Jennie när man kommer hem i alla fall, blir nog rydell & quick en 30. Suger att nathalie inte är hemma när jag kommer hem, eftersom hon är i Solna hos sin pappi. Men sånt är livet - funderar på att snacka med pappi och fly till spainen en vecka eller två?

nu orkar jag inte skriva mer för jag dör.
är äckligt jävla röksugen men pallar inte röka
för det gör ont......





bye*

what do I need?

I need someone how cares, someone that never falls.
men sånna verkar inte existera.

Hänsyn ska vara något omsesidigt, men nej.
jag ska ta hänsyn till dina behov & känslor
men du kan fan inte böja dej mer än ett träd

du får mig helt seriöst att börja ens tänka på att tvivla.
något som jag inte gjort innan

men den dagen det brister - om det gör det
hoppas jag du vet att du bara har dig själv att skylla.



________________________________________

Massa gåtor för en del, klarspråk för andra!
det är så livet fungerar.


200


200 dagar, jag älskar dig mest av allt!
Tack för att du är finast i världen! <3


morron morron

tjenixen, nu har jag precis käkat frukost. Fick inte ner så jävla mycket iofs eftersom jag har blivit sjuk. Har lägesyrsel, förkyld & skitont i halsen. Kommer nog tappa rösten inom en snar framtid - men det drabbar ju inte er mina kära läsare. Eftersom jag förtfarande kan skriva :D

Sommarvädret försvann med en pust och idag är det molningt och hotar med regnmoln. jag känner att det är lika bra eftersom jag ändå börjar sjukna in. Snart ska jag åka hem, känns jävligt trist faktiskt.. jag vet inte om jag åker på fredag, lördag eller söndag. Vilket som så ska älsklingen till sthlm och gästsjunga hos Breakdown. Jag vet fortfarande inte om jag vill gå, inget har övertalat mig till tusen. Känns som det finns bättre grejjer att lägga pengarna på - som tex löshår!

Har egentligen inte så mycket att uppdatera med, bloggen käns oviktig eftersom jag förlorar läsare hela tiden..

vi åkte i alla fall och badade igår, det var skitgött och inte alls så kallt som vid bastuvallen där vi badade förra gången :)

bild: där vi badade, rätt fint va?





pusshej!

everybody knows

Hela huset fullt? jorå, igår kom Loves syster Tilon som är jämngammal med mig. Och så kom kursdeltagare med sina hundar eftersom det hålls kurs här hela helgen. Så vi blev huxflux 14 pers. Det är rätt mysigt eftersom alla är jätte trevliga och pratglada och barn finns det med :)

Under sommaren har jag blivit hemsk barnkär, det känns bra eftersom jag vekligen inte var det förut. Trots att det känns som jag slängt hela sommarlovet i sjön genom att åka 90 mil bort och inte kunna träffa mina närmst vänner utan bara isolera mig med min pojkvän i norrland så känns det som jag mognat väldigt mycket och blivit en mer respektfull och förstående person. Och genom att gå in på adela (internetsidan alla LBS elever har en inloggning på för att kunna hålla koll på uppgifter som ska lämnas in och sin frånvaro ect) fick jag reda på att jag kom i på journalistikinriktingen, jag är glad men fyfan vad mycket plugg tvåan kommer bära med sig.

Och jag förstå när folk säger att jag är tråkig för att jag inser att jag måste prioritera skolan före nöje, och att jag även gör det. Men jag har funderat på det och nu är det ju faktiskt så att jag valt media i borås för att kunna få en bra utbildning, jag har valt att pendla nästan 4 mil (8 tur & retur) varje dag för att jag skall kunna göra något av min framtid. Så nu måste jag sattsa! det är ju trots allt bara 3 år av mitt liv och nu återstår bara två. Visst fick jag rätt schyssta betyg i ettan men jg är inte nöjd för jag vet att hade jag sattsat och kämpat hårdare hela tiden och aldrig slappnat av hade jag lätt haft MVG i allt utom matte och kanske idrott. Fan, varför gjorde jag inte bättre ifrån mig?

När jag gått ut tvåan måste jag ha bättrat mig! Jag ska vara nöjd med mina betyg och min prestation även om jag kommer vara så jävla slutkörd att jag inte ens orkar äta, sova eller leve. Men kan andra klara det kan fan jag med!

NU KÄMPAR VI!


sommarväder idag, fett soft! Nu ska jag ut och röka :D sen kanske vi drar och badar ett gäng, fast fyfan vad kallt det är! :o

Die Another Day - Rockweekend Dag 3

Rockweekend Dag 3

Med fet lust att dö vaknar man och längtar tills klockan blir 17.00 eftersom någon gång då skall pengarna Loves mamma överfört sitta på mitt konto och vi kan få mat för första gången på 3 dagar! Vi levde på vidriga pannkakor vi hade med oss, som jag lovar inte smakade något vidare efter någrta blöta nätter i ett tält.

Men i alla fall, Love ligger och funderar på vädret på utisdan vår blåa, blöta och kalla tält. Tillslut häver han sin trötta kropp upp och öppnar dragkedjorna och jovisst, det regnar fortfarande. I över ett dyng har det bara öst ner regn över den lilla festivalplatsen i Kilafors. Utanför tältet sitter en man lerig från top till tå i en brassestol, ja, och sover såklart. Men munnen mot himmlen, vidöppen så regnet bara faller in.

Love släpper "dörren" till tältet för att hitta något att klä på sig, och jag tar på min min sista torra tröjja, eftersom vatten läckt in i all packning är alla våra kläder genomblöta och inte speciellt välkommnande att ha på sig. Bara några sekunder senare är den leriga mannen påväg in i vårt tält, han rotar under filten och drar tag i mina fötter. Hans blick är tom och jag tror seriöst inte ens han märkt att vi är där inne. Men slutligen frågar Love honom vad fan han tror att han håller på med.

Mannens tomma blick tar lång tid på sig att finna Loves ögon, dom är stirriga och genomskinliga. Samtidigt som det börjar vrida sig i magen på mig håller tältet på att explorera av spänning och jag kommer på mig själv med att ha slutat andas, Tillslut trycker han fram ett svar: "vadfan tror du jävla idiot? jag ska in och sova i min säng!" Love svarar att det faktkst är vårt tält och mannens tomma ögon ger ett intryck av fundersamhet och långsamt sticker han ut huvudet ur tältet igen.

Love drar snabbt igen dragkedjorna och mannen utanför blir vansining och ställer sig upp och skriker ut över campingen. "jävla hora", "jävla sprutluder" och liknade fraser uppmärksammas - samtidigt som han sparkar på tältetshörnen och om ni missat det låg det stora vattenpölar där, dom sparkar han på så de flyger tvär över hela tältet och landar på mig. Iskallt vatten över hela min kropp och jag får andnöd. min sista torra tröjja!

Vi hänger större delen med Dowwe & Linda och tittar på dem när de käkar pizza eftersom vi själv inte har råd att äta något, men när de är mätta får vi ta deras kanter och fyfan, mat har aldrig smakat så bra! Dagen rullar på och och pengarna kommer aldrig.. men världens underbaraste andrea lånar oss 200kr - evigt tacksamma!

I min värsta depression i vårt nya tält, som vi tagit över efter Dowwe & Linda eftersom de bosatt sig i sin bil, påminner Love mig och att Martin Sweet kommer att lira i kväll, tillsammans med Gemni Five för er som inte vet, Jag antar att ett litet leende spricker upp i mina mungipor och jag försöker fixa iorning mig och så anständig ut, så gott det går utan plattång eller spegel......... men han är ju ändå Martin Sweet (en pudding)

Och när jag hjläper Andrea tvätta av den värsta leran från sin jacka efter att ha hjälpt Zandra(inte jag) upp ur leran så ser jag honom, förvisso med ryggen vänd åt mig men jag är säker, det är han som står på andra sidan stängslet. Jag flyr sedan till Zandras tält för att kolla hur det är med henne, hon byter om inne i tältet och hennes grannar raggar för fullans och försöker få mig att stanna och supa mig redlös med dem och självklart lägger de klart upp för mig att jag gärna får dela tält och säng med samtliga killar i tältet. Men jag avböjer så artigt som möjligt och till min räddning kommer Love och drar iväg mej.

Bara några sekunder senare står han bara några decimeter i från mig, ja jag står där med Maritn Sweets hand i min! och jag måste säga att han är jävligt mycket snyggar irl än på bild. Tråkigt att han inte är så social bara, men det är smällar man får ta. För hans  flickvän var ju sovial i alla fall.

Senare på kvällen kollar vi på Gemni Five, står längst fram och de öppnar med min favoritlåt I Am Hollow. I slutet av spelningen kastar sångaren ut deras papper med vilka låtar de ska lira men den flyger in på scenen igen. Vakten tar den och kollar ut över de som står pressade mot kravallstaketet och funderar på vem som ska få den. Alla sträcker fram sina händer mot honom och helt förtvivlat inser jag att min arm inte når längst eftersom jag står mellan Love och en annan blond sleazegrabb. Så helt utan att tänka med fullständig tillit på min charm säger jag till vakten att jag borde få den för att jag är sötast, och killen brevid mig säger sedan att han är sötare. jag knuffar till honom och säger skämtsamt att han inte ska sno mina repliker. Sedan ger vakten pappret till mig och dagen slutade bra som fan!

dag 4 & 5 blir i samma inlägg - i morgon!

Fallin' Rain - Rockweekend Dag 2

Rockweekend Dag 2 - 9 juli 2009

klockan 7 på morognen vaknar jag igen och märker att vårat tält är öppet samt att det ösregnar. Och att halva madrassen är dyngsur. Då har alltså idioten öppnat vårt tält när vi äntligen lyckats somna. Mindre pepp på festival blir vi när vi märker att i stor sätt alla kläder är halv om halvt blöta och ja, lakanet var ju bara att kasa åt helvete. Mindre pepp på festival men vi gav inte upp för det - även om det var nära. Therese och Ballsmash åkte hem samma kväll för att torka alla sina grejer men vi fick inte plats i bilden, men de fick förtroendet att ta med vårt täcke för att torka det.

Vi träffade Anton, Dowwe & Linda från sudsvall som kommit under nattet och satt i deras partytält och hade det party, träffade även en Mattias från värnesborg som bästavän snackat med el del, jadu - världen är liten..
Mestadels av den dagenm låt jag och Love och huttrade i tältet/sov/klagade på att det aldrig slutade regna. Men så kom kvällen och W.A.S.P entrade scenen och jag glömde för ett tag hur hemskt allt på rockweekend var. De gjorde verkligen ett super gig med sjukt bra låtar och Blackies röst håller till tusen.

Efter att inte sovit något alls i stort sätt natten innan var jag trött så när W.A.S.P slutat lira gick jag till vårt genomblöta tält och la mig - för ytterligare en blöt och jobbig natt! Både jag och Love vakande ett flertal gånger med knäna under hakorna eftersom det var blött på madrassens fotända. Eftersom det var såpass kallt hade våra leder i knäna förfrusit och det gjorde ont som in i helvete att räta ut dom!


edit: L.A Guns lirade, skitbra!


let's get rocked - rockweekend dag 1

Nu tänkte jag skriva min uppdatering om rockweekend.
Kör en dag i varje inlägg så kan jag pausa i mellan :P

i alla fall, här är dag 1.

Rockweekend Dag 1 - 8 juli 1009

Jag & Love går upp tidigt på morgonen för att packa ner de sista grejerna vi ska ha med oss, som tex smink, tandborste, madrass och sånt. Göran kös oss upp på bynd där vi ska ta bussen och självklart regnar det ute. Vi säter oss på bussen och åker till Sollefteå sen till Sundsvall och där äter vi på max i väntan på tåget. Sedan tar vi tåg till Söderhamn där vi skall möta upp Ballsmash och hans flickvän Therese.

Vi sätter oss på bussen mot Bollnäs och träffar på massa najs folk på bussen, bland annat Johan, Robert & Krull. Dessa blir våra camping-kompisar till festivalens början. Väl framme i Bollnäs måste jag till bakomaten för att komma saldo och ta ut pengar till Therese och sedan drar vi till systembolaget och fixar de sista nödvändigheterna för årets festival! På vägen dit pissar dessutom Ballsmash utanför pingstkyrkan och de andra super vid busshållsplatsen medans vi väntar på nästa buss. Vid bankomaten upptäcker jag till min förtvivlan att jag bara har 273 kronor på kortet varav 200 skulle ner direkt i thereses ficka. Detta innebar att jag och Love inte skulle ha några matpengar på 5 dagar eller några pengar att åka hem för.

På sista bussen mot Kilafors ringer Love sin mamma och hon ska sätta in 600 på mitt kort. Men eftersom hon inte kunde få mitt kontonummer förän på torsdagen skulle vi inte ha några pengar förän fredagen eftersom överförning mellan två olika banker sker över natten. Men det gjorde inte så mycket eftersom vi har pannkakor med oss :)

Väl framme på campingen hittar vi en fin plats där hela gänget slår upp sina tält, jag hjlper till med Theres tält och sedan börjar festandet. Alla var väl lite halft party och jag träffade Miriam, Andrea & Josefin från sundsvall som är gammla polare till Love, skitsköna brudar! Vi är väg och raggar alkohol på diverese husvangscampingar och tält. Alla är trevliga och det känns skönt att ha åkt. Trots att jag trotsat min mamma som fortfarande inte vet att jag åkt.

Framåt 22 tiden förvinner Love in i tältet på grund av depritioner av att hans mobil är borta men jag springer runt ytterligare några timmar för att sedan krypa ner i en uppvärmd bädd brevis världens finaste. Men någon sömn får jag minsann inte, antagligen mest på grund av att allt väsnas, bilar med stora ljudanlängningar cirkulerar inne på campingen och på utsidan av våra dragkedjor är festen forfarande igång. Frammåt 3 tiden springer någon nisse runt och har fått för sig att Love har hasch, antagligen på grund utan att han tagit hand om min rullrobak tidigare den kvällen. Robert och någon annan kille försöker få honom att hålla käften men klockan halv 5 öppnar jag tältet och säger till honom att Love fan inte har någon hasch och att han inte ens röker! Det blir tyst ett tag och jag lyckas äntligen somna.

Rockin' tonite!

..let's go rockin tonite!
jao, idag drar jag och loveälskling till rockweekend!
Kommer bir fett najs! :D

Kommer inte ha tillgång till dator
så kan inte uppdatera förän jag är tillbaka!
det vill säga på söndag.
Nu ska jag sminka mig, tjolahopp!


I just died in your arms tonite

Hej, nu är det samma procedur som igår, jag vaknar tidigt som fan
och kan inte somna om för att jag är kissnödig, utan att de finns något att kissa ut.
Eftersom jag gick på toa när jag vaknade.

Detta gör att jag inte kan somna, fast jag sitter här och gäspar..
jag kankse kan gå och lägga mig om tre timmar i gen, kanske
har det blivit bättre då. Men då är det ju typ dags att gå upp?
Fan , detta kommer sluta med att jag sover bort hela dagen, kanske lika bra.
vad vet jag.

jag ska vara ärlig, jag mår inte bra just nu, inte mentalt.
Fick ett mail av min mormor igår, i princip står det att hon kommer dö,
snart. Väldigt snart. Det mailet resluterade mycket tårar och 
jag somnade gråtandet. Det resulterar även tårar nu, så nu ser jag inte
vad som är vad på tangentbordet.. Jag kan inte föreställa mig hur mitt liv
sett ut utan henne, hon har funnis vid min sida sen sekunderna efter jag föddes,
Varenda dag hela mitt liv, hon är som mina föräldrar fast 10 gånger om.
När jag var liten var det henne jag gjorde läxorna hos, när jag är i kris av 
pengar ställer hon alltid upp och ber om lite jobb (typ damsuga ett rum)
så får jag de pengar jag hade behov av, fast hon egentligen inte har råd
att ge mig dom alls.  Alla ni som tyckte om Michael Jackson-inlägget borde ära henne.

När jag var liten typ 7 -8 år någonting var jag min mormor och min lillasyster på Cypern.
Eftersom jag var borta från skolan hade jag fått i läxa att skriva dagbok. Det var då
jag fann intresse för att skriva, hon gav mig det. Hon lärde mig massa knep och metoder
för att göra det roligare. När jag kom tillbaka till skolan efter den semestern trode inte läraren 
att det var jag som skrivit min dagbok, det var alldeles för bra och välskrivet.
Hon har gett mig något jag förlitar hela mitt liv på genom att läsa på mediaprogramet.

nu orkar jag inte gråta mer, så jag avsultar här.
jag vill inte minnas mer, inte just nu!


puss'

supermassive blackhole

Förlåt för att jag inte uppdaterar lika ofta, men jag har fullt upp.
Jag jobbar så mycket jag orkar och planerar inför rockweekend,
det är fan dags snart :D Helt overkligt typ.

Nu sitter jag här med morgonciggen i käften och är sur,
mest för att jag typ har urinvägsinfektion och inte kan sova mer, fast jag ä trött :/
Älsklingen ligger och sover, hän är så söt
Kan fortfarande inte förstå att han är min, tänk, jag äger världens finaste
pojkvän! Varje kväll ligger han och håller om mig och berättar hur fin jag är och hur
mycket han älskar mig. Sen ligger han och tittar på mig när jag sover
Han är min prins, åh. jag älskar dig Love! <3

Idag ska vi jobba lite mer, spela xbox, mysa och kolla film.
Och snart ska jag gå ner och äta vattenmelon, sjukt gott!
kanske ska jag passa på att sola iite?
hahaha det behövs om jag säger så! jag är sjukt jävla blek.

åh, dumma dumma urinvägsinfektion, jag vill sova :C

nu ska jag springa och pussa på mitt snutegull, uppdaterar senare :)


gammal bild, men det gör inget
jag älskar dig! (v.
.

Stand up & Shout

Har nyss kollar på Rockstar, mycket sevärd film. Sjukt bra!
Nu sitter jag här och är trött, torr i halsen och röksugen.
Så jag ska bara uppdatera min blogg och sedan dricka coca cola och röka :D

Förlåt att jag varit dålig på att uppdatera alltså, men .. hm, vet inte vad jag ska skriva om.
Efter att jag skrev inlägger om Michael Jackson fick jag jätta många fina kommentarer och
mycket uppmuntaran, men det känns svårslått att skriva något som chockar lite hårt.
Som gör mina läsare lika mållösa som de beskrev att de blev efter MJ inlägget!

Så jag antar att jag behöver en liten knuff, vad vill ni att jag ska skriva om?
Sen vill jag bara förvanra er om att jag ska på Rockweekend och inte kommer
ha möjlighet att uppdatera bloggen de dagar jag är där (antagligen 8 - 12 juli)

Men har väl knappats tillräckligt med läsare för att någon ska sakna min blogg haha!
men kom igen nu, kommentera vad ni vill läsa om! :D


nu känner jag att jag har fulländat detta inlägg, puss & godnatt!




(imorgon ska jag och älskling plåta nya bilder, så då kommer fler sommarbilder :) )

It's my life


Bilden: Porträtt av mig.
Tusen tack till Sandra som ritat poträttet!
Kolla in hennes blogg vettja!

Wouldn't you like to know me?

Tjenare! Idag är en bra dag för jag är på bra humör och jag ska alldeles strax ut och sola,
men jag ville bara ge er en uppdatering först ;D

Igår köpte jag två nya armband, eller nej. Love betalade dom faktikst,



bild1: silvrigt armband med berlocker, kunde inte slita mig ifrån det
eftersom det har ett hjärta där det står Love i :) 59,50 - kappahl
Bild 2: svart "pärl"armband med lite plåt på. 10 kr - skattkistan - sollefteå.


Vet du någon affär som har svarta/silvriga/vita armband som är ganska små och söta till ett biliigt pris?
tipsa mig :)!



nu ska jag ut och sola, men puss sålänge!


RSS 2.0