HALLOWEEN




psykobitch

tjäna

sitter i nathalies kök med nathalie, mathias, emelie och bobba. Vi har spelat tp och ja, garvat som fan! Jag har gett massa vrål-lätta ledtrådar så alla var sjukt sura på mej men haha, det var kul ändå!

nu sitter vi mest och snackar och nathalie och mathias leker med min kamera. Så nu kom vi på en lek som heter gissa snoken, jag orkar verkligen inte förklara för jag är helt övertrött. Herregud alltså!

aja, nu ska jag vara social




förövrigt så är Philip sjukt underbar <3


jag får ----

jag ska förvisso inte på någon stor Halloween-fest men jag ska i alla fall klä ut mej, frågan är till vad? jag har inte så mycket att välja på iofs men ändå!

tack för alla beundrarmail också, sjukt kul att läsa!

jag har inte mycket vettigt att skriva alltså, shit...

...
..
.

idag ska jag till nathalie, det blir tp-kväll men några andra. Kommer bli kul som fan eftersom ja, både mer och mindre smarta kommer delta. Nej, nu var jag elak haha alla är idioter punkt slut! Så jag åker till henne vid halv fyra för jag måste plugga lite samhäll innan och sen ska jag be nathalie hjälpa mej lite med engelskan för det är hon bra på!
Sen drar vi ner till hemköp och köper lite cola, chips och sånt. Så hoppas jag att bobba följer med, det var ju ändå hans och nathalies idée att ha tp-kväll och jag är ju faktiskt inbjuden.

kommit på att jag saknar mitt bruna hår LITEgrann.

model-lab göteborg - januari 2009

gokväll!

Idag har jag varit med Johanna, och ja, vi satt i skogen på en bänk och bara snackade om allt mellan himmel och jord. Kan vara rätt gött att bara göra det också lixom!
Sen gick vi hem till nathalie och hälsade på henne och mathias, det var najs. Satt och planerade inför helgen, eller ja imorgon ochh lördag!

Det bli antagligen ingen "riktigt" halloween-fest för mej detta året, lite tråkigt men jag kommer ha kul i alla fall! Jag kan inte minnas en enda gång jag inte haft roligt med nathalie lixxom! Vi har gått igenom sjukt mycket tillsammans men ändå har vi alltid kunnat skratta tillsammans - kanske är det viktigaste med en vänskap.

IMORGON KOMMER PENGARNA
och som jag längtat.  jag är verkligen urkass på att hålla i pengarna och det kanske inte det smartaste att lägga typ minst 200 kr på denna helgen, det ska fixas dricka, cigg, cola och massa annat. men det kan det vara värt. Sen får jag försöka hålla i pengarna lite hårdare resten av månaden.

Jag skulle verkligen behöva en extra inkomst, synd att jag är så jävla lat .__. eller snarare för ful för att få ett jobb -.-'
Ingen vill anställa en blondin med stort tuperat hår :(

aja, nu ska jag inte störa eran värdefulla tid så mycket mer!



idag knarkar jag den här låten. KÄNNS ju som den passar in lite, kanske en person borde skrivit den till mej! Ja, ni kan ju tolka det hur ni vill! (y)



PPhUiSlSiSpS

min mamma

i min blogg har jag skrivit om min pappa, mormor, syster och så vidare men min mamma näms bara ibland. Jag vet inte varför men jag kanske ska blotta den sanna historien bakom henne och mej också.

jag och min mamma kommer inte överens, vi pratar inte med varandra. Jo, men vi pratar inte med varandra om våra känslor eller tankar, vi för bara vardagliga diskusioner som "tack för maten","bra dag på jobbet?" och så vidare. Om vi väl försöker prata, oftast jag - så slutar det alltid med att vi står och skriker på varandra med tårar i hela ansiktet.

Vi resonerar på så fruktansvärt olika sätt och har olika åsikter om nästan allt. Hon uttnyttjar makten hon har som min enda vårdnadshavare. Hon låter mej inte färga mitt hår rött tex för att HON inte tycker det är snyggt trots att det är JAG som ska ha det, det är mitt hår, men jag får ändå inte.

Redan när jag var liten fick jag vara hos en stödfamilj varannan helg, för att min mamma inte klarade av mej och min syster (eller kanske bara inte ville ha barn, vilket om jag ska vara ärlig hon inte borde skaffat). Denna familjen var endast ute efter pengarna du får för att du hjälper en annan familj. Jag och min syster blev utelåsta från deras hur i 23 minusgrader och snö i 7 timmar som 6 respektive 8 åringar och tillslut förstod min mamma problemet. Jag och min lillasyster stod i denna stödfamlijens hall och bara storgrät, vi ville verkligen verkligen inte vara där. Så vi slapp, familjen blev skitförbannande (detta innebar mindre pengar för deras del)

Sedan blev jag och min syster placerade i olika famlijer, jag hemma hos en skitbra familj men min syster trivdes inte hos sin. Efter sex månader så behövde min syster inte vara hos sin stödfamilj något mer utan fick vara hemma men jag var tvungen att fortsätta. Jag fortsätte tills jag började i sjätte klass.

i början av åttonde klass sa min mamma att vi skulle till doktorn och hämtade mej i skolan. Hon körde mej till skenelasarett, inga konstigheter, men när jag förstod blev jag så jävla besviken. Jag skulle inte träffa någon läkare utan en psykolog på barn och ungdoms psykratin. jag blev alltså lurad till psykratin av min egan mamma. Vi skulle ha var sin psykolog, jag och min mamma , och sedan skulle vi ha gemensama möten allihopa.

Jag fattade inte varför, jag förstod inte vad som fanns att reda ut och jag blev inte förklarad som psykist instabil heller för den delen, men några dagar innan jullovet ska börja så har vi ett sånt där grupp möte. Inget blir sagt från mitt håll, jag hade bestämt att hålla käften men min mamma säger att hon inte vet om det är jul eller nyår hon ska ta livet av sig.

jag kanske ska, för att försvara henne en aning, tillägga att hon gick in i väggen för många år sedan och är fortfarande inte frisk, hon har varit gift med min farsa vilken är ett helvete men ändå tycker jag det är fel av henne, säger inte så och detta fick ju hela bup att gå skallgång. i deras öron var jag orsaken till det hela, det var mej det var fel på.

Jag kanske även skall tillägga att varje möte jag var på var jag dit tvingad. I Skene så får man en betala 125:- om man inte dyker upp på avtalad tid och dom pengarna hotade min mamma med att dra från min månadspeng. Så jag gick, i tvång.

Nu i efterhand har jag insett att det inte var jag som behövde hjälp utan min mamma men hon letade felen hos mej trots att det var henne det var fel på, hon som var psykistk instabil.

Jag och min mamma bråkade mycket under min högstadietid, vi bråkade om allt. Hon uttnyttjar som sagt makten hon har över mej som förälder. jag får inte ta hål i näsan, läppen eller någon annan stans, jag får inte färga håret blablabla en jävla massa onödiga grejjer helt enkelt.

Jag ska inte få denna texten att få mej själv att framstå som värsta änglen, det är inte sant. jag har ljugit för henne, skrikigt att jag hatar henne och så vidare. Men jag har aldrig trotsat henne, jag har aldrig färgat håret utan hennes tillåtelse och jag har inte tagit hål i näsan vilken jag velat ha sen sjätte klass. Men hon tycker ändå inte att jag förtjänar någon form av beröm

När jag började första året på gymnasiet så säger hon till mej "men zandra, måste du se ut sådär" *suck* ch jag svarar "ja, hur fan annars ska jag se ut" Och det enda som var skillnaden på mej och ja, andra var att jag vågar vara mej själv, jag hade nätstrumpbyxor, svarta shorts och mötley crüe-linne - inga konstigheter

andra dagen var det skolkort som gällde, jag har fortfarnade inget märkvärdigt på mej så sätt men det sista min mamma säger innan jag lämnar dörren är "du ser ut som en jävla fem-örings hora"

alltid, alltid har min mamma tryckt mer mej, aldrig har hon varit stolt över att jag alltid går min egna väg. Hon har aldrig fel utan bara trycker och trycker.

För några veckorsen gick jag inte till skolan på grund av ångest, ni kanske minns? Jag bestämde mej den dagen att jag skulle prata med skolsköterskan och studierektorn på skolan för att jag känner för mycket press, jag mår inte bra utan det känns som jag bara vill brista ut i gråt hela tiden.

jag informerade självklart min mamma om att jag skulle ha krismöte angående mina studier för att jag håller på att bryta ihop, jag håller på att ta död på mej själv och det ENDA jag får till svar är "du gör ju inte ett jävla skit hur fan kan du vara stressad!?" det var inte vad jag behövde höra.

det finns en miljon saker jag har att berätta, en miljon historier, den ena sorligare än den andra.

men så finns de ett fåtal personer jag verkligen vill tack från botten av mitt hjärta, för trots denna skiten så ler jag och är mej själv. Tack till nathalie och hennes mamma, Lena tack för att ni alltid stöttat mej, tack för alla komplimanger och för att ert hem känns som ett andra hem för mej. Tack Lena  för att du är som en andra mamma för mej och tack nathalie för att du är min bästa vän!



ang. videoinlägget "vi är INTE fjotisar"

Många av er förstod rakt av utan att tveka att vi drev, andra trodde helt seriöst att vi var seriösa. Jag kan ju klargöra nu då att herregud, jag skulle ALDRIG se ut så i ett seriöst sammanhang, jag skulle aldrig gå utanför dörren!

Jag har en förmåga att vara väldigt ironisk, väldigt oseriös och galen. Jag kan bjuda på mej själv helt enkelt. Några av er skulle säkert kalla mej för en "attentionwhore" men ja, jag gillar uppmärksamheten och ni kan ju tydligen inte låta bli att kolla efter mej vare sej ni gillar vad jag gör eller inte.

Jag är ganska provocerande, inte på samma vis som kända bloggare utan på mitt vis. Jag gör uppror mot normer, ingen berättar för mej hur jag ska vara för jag är mej själv. Jag tänker fortsätta vara mej själv och du kan inte stoppa mej.

Ni kan skriva massa elaka kommentarer, varesgod. Jag läser dem allihop och jag raderar dem inte, för ni har rätt till era åsikter men jag kommer aldrig att ta åt mej av eran skit eftersom ni inte har någon rätt att hindra mej från att vara mej själv.

ja, nu har jag väl klargjort endel. Hård bud men ja. min blogg = mina regler så bara att acceptera!

__

idag måste jag plugga jag h-a-t-a-r det fett mycket!


vad är kärleken?

kärleken för mej är att känna sej hel med någon annan, att kunna dela varje andetag och varje tanke. Det är därför det är så svårt att gå isär, man känner sej fruktansvärt ensam, det är känns tyngre att andas och jobbigare att leva.
Därför är även sex bäst när man delar det men någon man älskar eftersom man är otroligt nära och tätt inpå, man delar varje hjärtslag och andetag.

Nu är det lite mer än två veckor sedan jag och Love gjorde slut och jag känner mej berädd på att gå vidare, jag orkar inte sakna det vi en gång hade som, om man ska vara ärlig, antagligen dog ut redan i sommras.
Jag vill tacka honom för allt han lärt mej och alla upplevelser han låtit mej delta i och jag hoppas att vår relation kan fortsätta som vänner, för han har varit en av mina absolut bästa vänner.

Jag vill nu uppleva kärleken igen och jag kanske ska förbereda mej hårdare på att det kommer ta slut och njuta av tiden som finns istället för att vänta på tiden som skall komma.

___

Sen finns det en person till jag vill tacka, tacka för att han bryr sej så otroligt mycket om mej. För att han uppskattar mej och alltid är så jävla snäll. Mitt hjärta dunkar i takt med ditt, Philip


ViDEOiNLäGG



NJUT BIGTIME!

min sexuella läggning

# jag vet faktikst inte om jag är hetrosexuell eller bisexuell. Jag har aldrig varit kär i en tjej driekt, men tjejer är ju överlag rätt heta. Eller nej, nu blev det fel. det finns vissa tjejer som är sjukt heta - andra är bara .. tjejer i mina ögon.

grejen är att jag verkar bli mer och mer osäker desto längre jag funderar, för tre år sedan hade jag utan tvekan sagt att jag var straight (hade inget emot homosexuella då eller så det är inte av ngn sådan anledning). För ett år sedan hade jag nog svarat att jag lätt kan strula med brudar men jag kan inte ha sex med någon. Nu vet jag inte vad jag ska säga, för nu kan jag på en helt annan nivå föreställa mej att vara tillsammans med en tjej även om det på något vis ändå inte varit samma sak som att vara tillsammans med en kille(?)

nu krånglar jag till det en jävla massa, eller hur?
men det är sjukt jobbigt att inte kunna svara på en så enkel fråga egentligen..

men hm, mitt svar tillsvidare är nog att - jag strular gärna på tjejer, tjejer är heta, men för att jag ska bli kär krävs det något jävligt speciellt!








too fast

Philip har sagt åt mej att uppdatera, så jag känner mej lite tvungen. Min spotify krånglar, den spelar inget alls. Den stannar upp på reklam men reklamen spelas aldrig. Ljudet är på, allt är som det ska men det funkar inte. Någon mer än jag som har problem med det?

På tal om Philip, vilken liten chamör. Så jävla söt tihiih

jag vill träffa nathalie i morgon, så jag ska prata med henne om det sen! Sen förövrigt vill jag träffa massa folk nu på lovet, har ju inte så mycket tid annars lixxom!

tänkte köra ett musiktips men fan, kommer inte ihåg vad jag redan haft.
men ja, här kommer i alla fall ett!



mötley crüe - too fast for love
i like it, it makes me go party!

godmorgon

Hey, vaknade sjukt tidigt först idag men som tur var kunde jag somna om i alla fall.
jag drömde sjukt konstiga saker alltså, typ att jag träffade kissie, skulle åka tunnelbana från stockholm till borås men jag åkte fel och skulle flyga ner till borås i stället, men då fick jag inte plats på flygplanet så jag skulle ta självmord. Typ hoppa in i flygmotorn och tända eld på mej själv och massa saker. Sen kom jag på att jag ville leva och då flög jag därifrån haha.
ja, folk har ju frågat om jag röker på innan jag går och lägger mej men det gör jag faktiskt inte haha. Fast jag kan ju hålla med om att mina drömmar är lite... woho xC

Idag händer fan inte mycket alltså, blir bara softa och kanske rycka tag i denna bloggen och få den lite rolig igen :)


pusshej


jag saknar nathalie! ses snart? :*

duktiga jag

jag har varit duktig.
jag har inte bråkat med mamma på hela dagen
jag har bara gråtit en gång

jag har fått komplimanger
jag har gett komplimanger

jag har lyckats få över 1000 bevakare på bdb
jag är tönt och tycker det är kul

jag har inte rökt på hela dagen!
fast jag har cigaretter!
men snart ska jag ut med Bellen och röka


fråga inte varför jag alltid skriver så konstigt nu för tiden, ser ut som låttexter typ ju!
Men ja, puss på er!


ojojoj


my haters made me famous

Existenz

Yes, nu ligger jag på existenz igen.
för er som inte vet är det en sida där du kan hitta länkar till allt mellan himmel och jord. Kan faktiskt vara ganska roande i bland!

Förövrigt är fina Philip bäst, för han har fyllt på min mobil helt random. Gulligt Gulligt.
(nu blev du nämd i min blogg baby!)

Jag har faktiskt inget vettigt att skriva, jag har en bilddagbok som spammas för tillfället och jag kanske får 1000 bevakare idag - lite wiho
ett litet hurraaaaay i min dystra vardag.

Ikväll ska jag träffa bellen, vi kanske ska hitta på något. Kanske tar lite bilder om vi orkar!

PUSS



Halloween

Jag älskar halloween! Jag älskar att klä ut mej så det är nog där jag fallit för denna amerikanska högtid.
I vilket fall som helst så letar jag nu efter någon grym fest, gärna nästa helg kanske!

jag vill supa och göra saker jag kommer ångra, saker jag kommer skämmas över.
åh, jag vill ha en helt otrolig kväll som jag kommer minnas sjukt länge!

BRING IT?

Vad tycker ni jag ska klä ut mej till denna halloween?
var djävul förra året och ängel året innan det!



halloween 2007 - jag och Jonas


halloween 2008
jag - britt, rodrigo, alexi (som inte syns) & emelie

vad blir det iår?

höstlov

jag vet inte, jag är inte ens pepp på lov
det kommer säkert bli tråkigt som fan

jag är opepp på allt för ja, det finns inget att vara pepp på
jag kan inte låta bli att tänka på vad jag skulle gjort på lovet
jo, träffa love såklart.
men nej, inte det.

nu har jag ingenting planerat
jag har inte råd att göra ett skit!?
jag vill ha fetaste halloweenfesten, langa?


någon som vill träffa mej på lovet kanske?



Nu ska jag sova, det är skönt att sova! Jag älskar att sova
sova efter skolan i mitt hjärta

idol i kväll!
bra att det finns något att se fram emot.





puss

today i'm

yes sir.
marilyn monroe.

alla glor jätte konstigt.


ikväll händer ingenting
lalala
lov snart
det händer ingenting

fuck life






marilyn monroe

yes sir. imorgon blir jag marilyn monroe, får se om det blir bra! Skulle ju suga pung om håret skiter sej eftersom jag inte kan locka det förän i morgonbitti haha! Sen stör jag mej på att hon har sin skönhetsfläck på andra sidan. Ja, alltså jag brukar ju alltid måla dit en fläck på mej men hon har sin på andra sida, får se hur jag gör! haha

nu ska jag in i duschen och ja, duscha och raka benen! haha sen måste jag sova. Alarmet står på typ 05.01 i morgonbitti!

visste ni att jag tycker det är jätte jobbigt och obehangligt att ställa alarm på heltal. kan inte ställa typ 05.00 utan måste vara en minut innen eller en minut efter. ganska irriterande - tvångstanke bara!



fan vad vacker alltså

300

visste ni att detta är mitt 300ande inlägg i bloggen, känns ganska bra faktiskt! Även om det finns perioder då min blogg är betydligt mindre intressant! Och ja, jag förstår er helt klart. Ibland är jag tråkigm som nu för tiden. Nu mår jag piss och jag pallar inte ge tillräckligt mycket energi till bloggen! Men det kommer en vändning, inte sant?

Idag ska jag till tandläkare, ska få lustgas och laga ett hål. Inte kul alls faktiskt :/ Tycker inte om tandläkaren, klarar inte av alla gnällande ljud och så. usssssh, ryser bara jag tänker på det. Men nu är jag jätte hungrig men jag får ändå inte äta något!

för att lyssna på något awesome, tryck här!



puss

yeah

nyss ätit, tagit min första tablett. Hoppas detta går över snart - inte kul alls.
jag känner mej död, jag är som en vandrande zombie - helt klart.
all skit bara staplas i en jävla fucking hög, det blir bara värre och värre.

jag orkar inte andas och frågan kanske är om självmord funkar? Jag vet inte, har faktiskt tänkt tanken. Men ni behöver inte oroa er, ni skulle få veta i förväg i så fall. Men jag ska inte, inte än i alla fall!

Jag saknar någon att hålla om, någon att skratta med, någon att prata med, någon att dela alla mina tankar med, någon att sova brevid. jag saknar att ha någon. jag är inte van att vara singel, jag hatar att vara singel! Jag vill inte bara behöva tänka på mej själv, jag vill inte kunna göra som jag vill (det slutar oftast rätt illa för min del)

Trots att jag bara har varit singel i 10 dagar och cirka 25 minuter så har jag hunnit göra saker jag ångrar, saker jag aldrig kommer glömma, saker jag inte borde gjort. Inte gjort saker jag borde gjort, gråtit, skrattat och hela köret. jag har varit tyst, högljudd,  sovit ,varit vaken, inte ätit på länge, ätit stora mängder, letat efter kärleken, gett upp hoppet om kärleken. Kysst någon, kännt mej äcklad, varit äcklad, varit äcklig, spytt, inte kunnat andas.
jag har nog fan hunnit känna alla känslor en människa kan känna.
smärta, ångest, panik, längtan, saknad, glädje, sorg, hat, ilska, kärlek, tomhet, deppighet
jag har fan kännt mej död

hej och välkommen till Zandras depp-blogg. Här kan ni läsa diverse saker som får er att må dåligt.
tack för besöket och välkommen åter!
känns så riight? dags att avrunda.


FUCK YOU





Hemma från skolan

inte så bra, känns inte alls bra - jag BORDE verkligen vara där! Jag borde göra min förbannade samhällsprov men vad fan, jag kan inte. jag har urinvägsinfektion - INTE OKEY. Varit på sjukhuset och ja, det blir antibiotika några dagar famöver :/ någon som vet vad som händer om man dricker alkohol också? Jag är pepp på fest ju - fan om fittinfektionen (ofrivilligt fyndigt) förstör det - INTE okej.

aja, jag måste i alla fall plugga! Har en svenska uppgift som ska in på fredag, samt matteprov och historia redovisning samma dag. LBS - coola ner ett tag? Sen blir det plugg på lovet också så jag får ha min praktik i skolan och jobba upp alla mina ig-prognoser :(

JAG VILL HA EN POJKVÄN!? någon frivillig? .__.
(hahahahaha)

På fredag är jag Marilyn Monroe.
klänningen, skorna, håret, läpparna, skönhetsfläcken.
allt!
haha



PUSS

Tack Markus

kommer ni ihåg för ett tag sedan när jag la upp en bild på ett par rosa skor som jag blev helt kär i? En av mina trognaste bloggläsare, Markus har fanimej köpt dom åt mej! Så nu ligger dom hemma hos honom, fyfan vad snällt säger jag bara. Jag är en AS GLAD Zandra!


åhh dreggel.
mums filibabba.



tack Markus

h

jag sitter i skolan och jag är så jääääävla trött :( Försov mej i morse, fett fail på det! Jag kom i alla fall iväg och hann med bussen. Och igår fick jag hem papper från skolan om hot för att dra in mitt studiemedel - INTE OKEY!
Det värsta är att det står att jag har massa frånvaro som jag inte har egengligen! Jag har frånvaro för att jag har haft utvecklingsamtal - hejochhå fuck LBS . Inte kul längre.

jonathan gör mej jätte glad, tack för att du finns hjärtat! <3

i skolan

yesbox, precis börjat matten. Fattar ingenting, seriöst - fuck ekvationer. Prov på fredag, jag lääär ju faila big-time.

Fest i helgen? jag vill supa, supa i massssssor. Vara packad och skämmas hela nästa vecka. Ja, jag vet fan inte i alla fall. Har inte råd heller, men ja, om någon har lust att kirra billig fylla så är jag nog på!

nu måste jag räkna! <3

<3

helgen

Fredag: Hem efter skolan och packa, råkade somna fast jag skulle dammsuga. Sen tog jag bussen hem till Jennie för där skulle jag sova. Vi satt och kollade Idol (typ halva :/) och gjorde chokladbollar sen skulle vi sova. Jag sov verkligen skiiiitdåligt den jävla natten. Jag var nervös, trivdes inte i jennies säng. Dessutom har hon sitt rum på nedervåningen så man hör typ att det droppar vatten i rören - HELA tiden vilket gjorde mej SJUKT kissnödig hela tiden .__.

Lördag: Dålig sömn men skulle likförbannat upp tidigt, fixafixafixa och sen åkte vill till borås, satt inne på resecentrum tills Bussen till Jönköpning skulle komma. Bussen var full och vi fick sitta på olka rader i början. Jag höll på att garva ihjäl mej åt någon stackare som typ tappat rösten. Väl framme i Jönköpning var vi sjukt kissnödiga och inte ett jävla ställe på stationen kan erbjuda sig att fucking växla. Vi visste inte vilken buss vi skulle ta till Huskvarna men kom i alla fall på plats till slut.

Redlight var jäääätte sega, dom kom inte dit förän vid sex tiden typ och då hade vi redan varit där i typ tre timmar. Vi kollade på massa skrikband som gav hörselskador, folk som inte kunde spela, folk som var helt galna på scen och folk som rappade (sjukt dåligt dessvärre - sorry braineating cannibals(?))

När redlight kom hade dom inte tid att vara med oss, dom skulle fixa iorning sej och vi drog och kollade på Pearline, jag fick schyssta bilder och sjöng med i den enda låten jag kan haha! Sen gick vi dit redlight skulle spela, dom spelade, jag fotade, jag skrek, jag gapade, jag var i fullgång - dom gjorde ett toppen gig. Och jag fick ont i magen

Love mådde dåligt och pallade inte snacka, jag bad honom lyssna. Jag pratade, frågade och undrade. Jag grät och gav honom skuldkänslor, jag visste inte hur jag skulle kunna låta bli att skrika ut hur mycket jag älskar honom och saknar honom, hur mycket plats han har i mitt hjärta. Han önskade, jag önskade, att allt var som för ett halvår sedan, varför höll vi inte fast oss vi det? åh, jag älskar dej.

Jag är ovanligt optimistisk och hoppas på att det kanske inte är slut föralltid, jag är inte arg på honom. Han har gjort fel, han har erkännt det och jag är nöjd så. Det finns inget som kan göra det ogjort så det finns ingen anledning att inte fortsätta. Alla gör fel, jag med. jag kan inte döma bort någon för ett misstag jag själv begått en gång i tiden. Men jag inser själv att jag inte kan fortsätta leva i tiden vi hade, jag kan inte fortsätta leva på kärleken som fanns. Dags att försöka, dags att sluta.

Tillbaka på ruta ett helt enkelt.

Och nu sitter jag här i mitt förbannade rum som gör mej så otrygg, detta jävla rummet där varenda jävla sak har ett minne kopplat till dej, men ondast gör nog gitarren.
När jag städade idag skulle jag torka bort damm från gitarren, det gjorde ont i hela kroppen. Jag försökte tillochmed spela något, försöka minnas hur du brukade göra. Men jag kan inte, jag kan inte spela musik - det är din grej, det är där du kompleterar mej.
Jag ställer ifrån mej gitarren och kollar mej omkring, blicken fastnar på min tavla, den enda tavlan jag har i mitt rum. Jag hade glömt bort den, eller förträngt den. jag vet faktiskt inte.
Den tavlan har jag gjort, det är våran tavla. En tavla med bilder på oss, bilder från dagen jag föll för dej tills bara någon dag innan jag gjorde tavlan. Jag funderar på att ta ner den, men den kan få hänga där ett tag till. För i den tavlan finns det inga bilder på våran döda kärlek, där finns bilder fulla av kärlek. Bilder när vi inte kan pussa varandra utan att le, bilder när du sover i min säng och är så vacker, så vacker.

fan vad jag hatar livet, jag hatar kärleken. samtidigt som jag fukking älskar allt så jävla mycket.

men ja, tack tack alla återigen som står bakom mej och som hjälper mej
Dagens största tack går till Jonathan , tack så hemskt mycket för alla fina ord. Du är helt underbar!



Bild på banden kanske, ja, visst!

Pearline


Redlight Attraction


utvecklingssamtal

*varning för långt inlägg*

yesbox, utvecklingsamtal med klf. Jag hatar honom han hatar mej. Mina betyg ser inte ljusa ut, många IG prognoser på grund av försenade inlämningar. Vad som hade sagts om mej på elevkonferancen, som lärarna har varje temin och går igenom varje elev på skolan, var och en, var i alla fall att jag underpresterar, jag kan så mycket mer men jag visar det inte.
Jag orkar inte, visst - jag arbetar inte så hårt jag borde på lektionerna men jag orkar inte, jag vill så jävla gärna men energin finns ingen stans. självklart bryter jag ihop, och ja, christoffer(klf) blir väl rätt shockad eftersom jag brukar vara den som argumenterar och har åsikter - ingen som kryper ihop under en stor tröjja och gråter.

När jag säger att jag inte vet vad jag vill bli, att jag inte vet om jag vill vara den journalisten jag hade drömmar om att vara ett år tidigare när det första utvecklingsamtalet ägde rum blir han lite bekymrad och han är faktiskt snäll mot mej, han berömer mej och säger att när han såg att jag valt journalistiskinriktning blev han stolt för att tyckte att det var precis min grej, något som jag var duktig på! Han berömmer mitt skrivande och min extremt stora förmåga att kunna diskutera och argumentera.

Han tycker jag ska gå till våran skolsköterska och prata, prata om mina problem för att må bättre. Men vad ska hon göra för att få min mamma att vara stolt över mej, för att få min pappa att bry sig om och älska mej, för att få Love att älska mej? Hon är precis lika maktlös som jag.

Efter utvecklingsamtalet blir jag skickad vidare till våran studierektor, Ann. Hon är snäll men hård och rättvis. Hon försöker peppa mej, försöker få mej att inse att jag måste jobba hårdare på lektionerna. Men jag gråter bara mer och mer. Eftersom jag känner att energin inte finns, hon har rätt - absolut. Men orken, vart finns den?

Hon är, precis som alla andra lärare på skolan, helt ovetandes om hur min relation hemma är, hur jag aldrig känner mej trygg och omtyckt i mitt egna hus, mitt egna rum, min egna säng. Ingen vet vilken idiot min farsa är, ingen vet hur hårt jag kämpar för att någon gång få höra av min mamma att hon är stolt över mej. Det kommer aldrig. Allt jag får höra är hur billig jag ser ut, hur jag inte kan göra något alls, hur dålig jag är, hur misslyckad jag är, hur allt är mitt fel. Aldrig uppmuntran..
Men nu vet hon, lite av det i alla fall - långt ifrån hela storyn men kanske 3% av den och det räckte tydligen. Hon känner på något vis min smärta och förstår. Hon frågar om jag pratat med vår skolsköterska och jag berättar att jag inte tror på sånt. Hon frågar om jag har snackat med soss men det har jag inte heller - jag vågar inte, för rädd att bli nekad.

Hon säger att jag ska komma tillbaka på måndag och prata, om jag vill - men jag vet inte? Vågar jag förlita mej henne, vågar jag lämna ut mej själv så brutalt? Jag tror jag ska gå, hon kanske kan hjälpa mej.






klippte i en gammal t-shirt


ja, tajt blev det ju i alla fall


råkade hamna rätt snett xD men det går att fixa i alla fall! haha


gillart?

jadu

Nu är jag hemma från skolan och ligger i min systers rum och kollar på disney. Lätt road som jag är. Funderar på att sova en liten stund, jävligt trott faktiskt.


jag vill rymma, hålla dej i handen, titta ut över staden.
känna mna frusna läppar värmas av dina.


^^

i skolan.
jag känner mej så fri
det känns som jag kan flyga

____

Huskvarna med Jennie på Lördag, träffa Love och resterande Redlight-are! Det kommer bli jätte kul, hoppas jag. Jag och Love ska vara vänner, det är svårt som fan men vi ska försöka. Han var inte bara min pojkvän utan även min bästa vän och så får det gärna fortsätta!

tack för mej!

ny header, woho!

like it?

känner mej mänsklig igen

jag har inte gråtit en enda gång idag, jag mår bra trots omständigtheterna och jag har skrattat idag, jag har skrattat från hjärtat! Jag har haft Mattias(lärare) i stort sätt hela dagen, han är snäll och rolig. Han har bjudit på kaffe och gett oss raster vi egentligen inte har. Sonny har lånat mej pengar så jag kunde äta subway. Jag har skrattat som en människa gör, så som jag brukar göra.

Men när jag skrattar nu uppskattar jag det så hemskt mycket mer, jag känner mej fri och fantastisk (fråga mej inte vad allt jävla självförtroede kommer ifrån helt plötsligt?!). Jag är Zandra, ingen kan rubba mej eller ändra på mej. Jag är den jag är - inget snack.

Hösten är en fin årstid, så länge det inte regnar! Fast det är ju i och för sej jääääävligt kallt - men vackert.

jag gillar färgerna, överflödet med löv! Tog en bild med min mobilkamera(n) påvägen hem! f i n t


Jag trivs i mina lockar, jag känner mej lite och oskyldig. det gömmer mitt hemska jag haha! Sen är det ju väldigt kul att så många andra tycker det är fint!


locklocklock - sämsta mobilen typ.
förlåt att jag miss-skött bloggen, men jag antar att ni förstår varför?


hiss och diss


# Vänner
Vad är man utan dem, inget alls? Jag vill tack mina vänner så jävla jälva mycket. Jag älskar er!






# Slut
Jag hatar slut, dom gör ont, dom lämnar än ensam kvar. Dom är tomma och mörka. Dom bits och jävlas. Ja, jag hatar dom.

# Höst
= kallt, snö, regn = inga mer bara ben och fina sommarkläder!

# Höstlovet
Vad fan ska jag göra, hade ju planerat att träffa med Love, nu när det ju inte bli så = Olycka.

# Musik
All musik får mej att gråt nu typ, allt påminner om något minne jag saknar, allt påminner mej om något jag en gång hade men inte har längre.




när tar smärtan slut?


*

Jag lovade ju er att visa hur man kan försmala och förstora något i photoshop, eller nej - inte hur. Men att man kan göra det snyggare än Kissie gör i alla fall. Check this!

Ta hänsyn till att detta är första gången, fösta bilden jag gör det här!

orginalbilden:


Min bild:

Det går ju självklart at göra snyggare


Den enda som fått mej att le från hjärtat idag

är Joshua, det känns skitmärkligt. Inte alls kännt varandra länge men ändå är du en av mina absoluta favoriter. Och ja, man måste ju bara älska honom liksom!


detta får mej att skratta, i love it!


skönt med vänner

sitter hemma hos bellen, har varit här sedan jag kom hem från skolan typ! Känns bra, jag har inte gråtit på några timmar nu, men ja. det kommer nog igen! Men det är i alla fall underbart med vänner som får mej att tänka på annat! Tack tack tack tusen tack!

tack till:
Nathalie
Bellen
Joshua
Jennie
Jonathan
Sandra T.
Sebastian
och så himmla många andra
jag vet inte hur jag hade mått utan er <3


.

ja, ni har väl inte fått någon riktig förklaring mina kära läsare. Men jag har förlorat det finaste jag någonsin haft, jag har förlorat personen jag älskar mest på hela jorden. Han har gjort slut - allt är hemskt

jag vet inte om jag någonsin kommer kunna älska någon som jag älskar honom, jag vet inte om jag någonsin vill vara tillsammans med någon. Jag vet inte om jag någonsin kommer vilja bli rörd av någon.

jag sitter och analyserar mej själv, vart någonstans räcker jag inte till, vart någonstans duger jag inte? Jag försöker desperat finna svaret utan att lyckas. Alla säger att det antagligen är avståndet men det är ju lika långt från mej till honom som honom till mig, varför är det inte jag som gör dummheter och ljuger?

ja, jag vet att detta kommer gå över, men frågan är hur lång tid det ska ta och hur ont det ska göra. Nu har jag gråtit konstant i ca 7 timmar, vissa gånger helt hysteriskt, andra stunder rinner det lite lätt längs med mina kinder. just nu rinner det, jag har lektion. skolan är piss
men jag är så jävla glad för att det finns så många att krama om, så många som trots allt får mej att pressa fram ett leende trots att tårarna forsar.

åh, jag hatar att jag älskar dej.


_

Hur mycket kan en människa gråta?
det finns tusen låttexter som jag kan skriva ner, det finns tusen låtar som handlar om det här men alla får mej att bryta ut i en explotion av tårar. Jag kan inte vara mänsklig, jag måste vara en gråtmaskin. snart måste jag ha torkat ut.

vlogg



ja, ni kan ju glömma att försöka höra vad jag säger.
Fokusera på låten, min låt! Som är skriven till mej!
& mina lockar, lite ovanligt va?


videoblogg kommer snart!

                        


*

Kissie gör bort sej igen

Denna bruden kan ju verkligen inte sluta ljuga/dölja hur hon egentligen ser ut! Hon använder sig ofta av verktyf i photoshop som gör att man ser smalare ut/ser sörre ut. Ja, det kissie brukar göra är att göra sina armar och ben större och sina bröst och läppar större! Det är ju sjukt pinsamt. Dessutom är hon riktigt urusel på det!
Jag kan, och jag kan göra det snyggt! Nu ska jag visa hur ni kan se vart det är redigerat!


Ni ser ju hur "hackig" hennes arm är - det beror på att hon dragit ihop den så den ser smalare ut! och magen, är också konstigt formad, samt att dörren helt plötsligt ser vågig ut? och bröstet är helkonstigt på undersidan!
FAKE FAKE FAKE


Är vad det mycket försmalat! Hennes överarmar, insmalade kurviga linjer avslöjar henne!
Midjan, samma sak här!


PINSAMT!

jag lovar er att jag ska göra en liknande grej med för/efter bild så ni ser att hur grovt det går att ändra sitt utseende i photoshop (och göra det snyggt). Måste dock göra det i skolan!



söndag

Yes, sitter hemma hos nathalie, sov här i natt också! Hon och Mathias ligger antagligen och sover fortfarande så dom får göra det, vill inte väcka dom! Idag ska jag åka hem, och plugga .__. har massa denna veckan, som vanligt right?

Men ja, jag måste få det gjort i vilket fall, det är bara typ ett och ett halvt år kvar på gymnasiet - dumt att lägga av nu lixom!

Nästa helg är det Huskvarna som gäller med Jennie, ska bli fett underbart! Träffa babylove och dom andra i redlight + massa andra kul människor! jag längtar ihjäl mej men fan vad underbart det kommer bli!


fotat

yes, varit ute med mathias, ewelina och Nathaliebabe och fotat lite bilder!As najs, typ

händer?

idag blir det fotograferning som sagt, vi har inte kommit igång än - vi är ju trots allt lite lata och ja, svårt att få något gjort när Mathias är här (inget illa menat). Men ja, jag sover här i natt igen, vet inte om vi ska göra ngt speciellt men första prioritet är att plåta i alla fall!

vad ska ni göra?


så här såg det ut senast jag fotograferade nathalie, tycks?

chacha

godmorgon! Här sitter jag hemma hos nathalie med mathias! Gick la och la oss runt tre och vaknade typ 11, det är rätt duktigt ändå! Idag ska vi fotografera, nathalie står modell och det kommer säkerligen bli asnajs!

Jag är lite trött och seg men det går nog över underdagen! Och jag saknar Love otroligt mycket - dör nästan! Men nästa lördag får jag träffa min babylove, underbart!


Nathalie & Mathias på skenemarten!



Hemma hos Nathaliebabe

Sitter och kollar på Idol - det är najsnajs! Erik & Nicklas i mitt hjärta! DOM ÄR BÄST! forever! Måste bara tillägga att jag saknat nathalie fedt mycket! Underbart att få skratta lite igen, skrattar alldeles förlite annars!

skolan har varit bra idag, inte för mycket press mycket skratt gött folk och cheesburgare - det är fedt najs!

haha aja, puss


bild jag tog i går morse när jag väntade på bussen. Lekte lite med bländaren bara

helt sjukt?!


(00:49 - 01:18)

Rätt insane!

hiss & diss

Hej, igen! haha tänkte köra hiss & diss! ;D


# Nio dagar kvar
till Redlight giget! jag peppar gärnet och jag längtar så jävla mycket! Det kommer bli helt galet, typ bästa umgänget, liveband, redlight, schyssta bilder, jävla massa skratt, dricka och ja allt är helt great! JAG LÄNGTAR!!!!!

# KISS TILL SVERIGE!
KiSS kommer till sverige 2010! Sååå jäävla underart, jag längtar ihjäl mej, heelt seriöst! Jag SKA dit, oavsett vad - jag ska fan inte missa dom en gång till - neverever! Kommer säkerligen bli helt underart!

# SUBWAY
Jag älskar det, så jävla gott! Ätit där tre dagar denna veckan! Helt underbart för skolmaten är ju ingen höjdare, kan jämföras med kattmat!




# Långdistansförhållande
Det är jobbigt, jätte jobbigt, skitobbigt, helvetesjobbigt, rövjobbigt, fittjobbigt. Ja, ni förstår poängen, men bara nio dagar kvar sen får jag pussa på finaste igen! <3


# Fattig
Hur många gånger har jag dissat detta? typ sjukt många! haha ja, i alla fall. jag längtar till dom höjjer studeibidraget <3

# Snygga männiksor
jag hatar det, för det första så känner jag mej sjukt ful, vill typ slita av mitt fejs och göra en totally makeover. Och sen vill man ju ha alla i en liten låda under sängen så man bara kan välja och vraka när man känner för det!





ajaj, min hjärna fungerar inte


i köket

.. sitter jag och Jennie och spelar kort & dricker kaffe, ovanligt va? haha vårt största fritidsintresse! Skolan har varit najs i alla fall, inte jobbig på något vis faktiskt!

Har väl inget att skriva direkt, ska lägga upp bild på min outfit idag också men det kommer senare! Har lixxom inget speciellt att skriva så vi hörs! :3

tihi

Nu har jag ätit, gott! Ska snart ut och ta min eftermaten-cigg! GÖTT GÖTT! Juste, kollade igenom inlägget från i morse (brukar inte kolla igenom vad fan jag sagt) och herregud! Fan vad flummig jag är, typ gör grimarser, pratar med konstig röst, byter dialekt och typ mummlar &  tappar balansen - haha nästan som jag är när jag är packad xD fast då är jag galen och inte värsta seg!

Tråkigt folk det är på msn förresten, varför? :o


Aja, pusspuss


tröttis

jag är så heeeemsk trött. Kom hem för ett tag sedan, ringde tandläkaren för jag är en klant och missade min tid i måndags så jag ska dit den 22:a i stället! Nu '´är jag trött trött trött, sova en stund kanske? ja - skulle tro det!

Jag <3 sova mitt på dagen!

höhöh, aja - hörs senare!
& en sak till Tack för att ni är så snälla och kommenterar - betyder mycket!


PUSS!

videoblogg







puss

mättmätt

Nu är jag äntligen hemma, åkte hem till Jennie efter skolan och färgade min BEDRÖVLIGA utväxt - ja det var verkligen på tiden! Så nu blir det inga linser för jag kom på att jag behövde pengarna till att fylla på mobilen och köpa hårfärg - det är lixxom nödvändigare!

Skolan gick bra idag, hade krismötet - utan tårar och det bli ingen APU för mej! Men ja, det känns helt okej, tycker sånt är så jävla meningslöst! Och förövrigt var skolan skittom idag, treorna är på praktik och ettorna är ju lediga på tisdagarna. Men ja, i alla fall. och idag fick jag låna Josh's skor på obestämd tid - UNDERBART! JAG ÄLSKAR DOM!!!!! :)

Nu har jag ättit klart min middag, vitlökskroketter i mitt hjärta! Och så ringde jag Love, men han var i studion och höll på - fan att man hittade en musiker. Hahaha men ja, vill prata med honom idag!

Föresten håller jag på att eventuellt flörta till mej en ny jacka av mamma, har hittat en rätt okej som jag inte ser sååååå tantig ut i, borde jag köpa den?

ja/nej?

puss


morgon

yes, jag kom upp i tid idag ett stort WIIIIHOOOO för mej! Jag är dålig på att ta mej upp tidigt men kvart i sex hade jag lämnat sängen! duktigt duktigt!
nu ska jag snart gå till bussen, blir nog en tråkig väg för jag tror inte Pontis sitter på bussen och då har jag inget sällskap :C haha ensam på en fucking tråkig buss i typ .. 50 minuter, tråååkigt!

aja, dett får väl räcka som morgon update, ska ju ha möte med skolan idag - pust! Måste ta med mej smink till skolan för jag kommer säkert gråta! Och jag har jätte fina skor på mej idag!




wiho

Hejhej, inte bloggat ngt i dag för jag har varit i skolan duktig som jag är! Och sen åkte vi hem till Jennie och hämtade snus till henne för att sen åka hem till mej och äta och spelakort och dricka kaffe! Måste ut och röka snart men det är tydligen kallt enligt Josh!

I morgon ska jag få hans skor - najs najs, världens skönaste typ! jag är glad haha


min fru, haha ja - det är sant!
vi gifte oss en gång och hånglade på ett golv! Synd att ni missade det! Det var väääldigt attraktivt!

men men, nu har jag - som vanligt- inget vettigt att skriva!


tack för alla kommentarer försten! :)

svar på kommentar


 svar: jag är väl utseendefixerad helt enkelt? rätt jobbigt men sant dessvärre. Jag bryr mej mycket om hur jag själv ser ut och det påverkar självklart min syn på andra. Jag tycker det är viktigt att visa sin bästa sida utåt och ja, inte fan vill man se ut som en jävla dammråtta?

hata mej nu då

_


# du visste inte att jag vill ha barn nu faktiskt, men av logiska anledningar låter jag bli! Men jag vill, jag vill ha bäbismage och ha tidsnedräkning. Jag vill ha en pojke och han ska heta Walentine! Jag har faktiskt drömt 13 gånger att jag varit höggravid på min student! Kanske är det är sanndröm? ja, följer ni bloggen så får ni se :)

# jag är otroooooligt svartsjuk, jag kan bli helt svart och kall av minsta minsta lilla. Trots att jag själv kan tycka att det är skitfjantigt Jag blir inte bara svartsjuk på när min pojkvän pratar med en annan tjej utan det kan vara att en kille tycker någon av mina vänner är snyggare än mej, eller att någon jag vet har tyckt varit snygg slutar med det. Detta är självklart saker jag inte erkänner, inte ens för mej själv, i pågående stund!

# jag vill ha sex på min skola, ja förklaras behövs väl inte - jag är konstig och har haft sex på udda ställen så varför inte skolan lixxom? Frågan är ju med vem fan man ska lyckas få ihop det med där eftersom love är 90 mil bort när jag går i skolan! haha

# När jag började snacka med min pojkvän på helgon tyckte jag han var rätt ful och när jag fick veta att han hette Love garvade jag som ett jävla as och frågade om han drev med mej! Så jävla elak jag är, men huvusdaken är att jag älskar dej mest av allt nu!



__

aja, det finns tusen saker till men detta får räcka för idag!

it's me so deal with it, ok?

Jag är nog ganska svart eller vit. Antingen älskar man mitt utssende eller hatar det. Antingen älskar du mina speciella bilder och att jag vågar visa upp mej så mycket utan att generas över det eller så hatar du mej och tycker jag är en jävla h*ra som söker uppmärksamhet!

Ganska roligt faktiskt, jag är så ful att jag är snygg och ja, jag provocerar med mina bilder - inte på samma vis som Kissie, Dessie & Paow och alla andra fjortisbloggare. Jag behöver inte ljuga i min blogg och snacka en jävla massa bullshit! Min blogg går bra endå lixom!

Vad tycker ni är bäst/sämt med mej, både utssende mässigt och personlighetsmässigt?



ny bild jag tog häromdagen - den reseprenterar min kaos jag känner för skolan just nu.
(nej jag har inga bröst, jag vet och jag har sagt det innan)


omfg

vet ni va? jag lyckades just göra en moonwalk - helt sjukt! Wiho! ska snart ut och röka men först en hiss och diss


# Rödhåriga
Sjukt fint, speciellt på hösten eftersom det passar in så bra i höstens färger - åh, jag vill också ha rött hår! Min mamma kommer slå ihjäl mej men jag vill!

# Stövlar MED klack!
otroligt snyggt, svarta höga skinnstövlar med en läcker klack! Ja tack!

snygga som fan, ännu snyggare i verkligheter - köp dom till mej!

# piercing i börstvårtan!
jag har funderat på det faktiskt och jag skulle nog vilja ha det! Känns som det är något för mina bröst eftersom de är små. Bröstpiercing passar fan bäst i små bröst! Borde jag skaffa? :o



# Uggs!
Så in i helvete fula! Jag fattar inttt folk går med sånna här frivilligt, det är ju för fan det mest fula jävla skiten du kan sätta på fötterna, vart är stilen i det hela? ser ut som luffarstövlar. euw, jag skulle aldrig sätta på mej ett par sådanna!


# stövlar utan klack
Fetingdissade i min blogg. Jag gillar det inte, det ska vara klack och stil. Stövlar utan klack ser ju för fan ut som ridstövlar? Och det är ju skit kul att se ut som om man precis kom från stallet när jag ska ut festa - not?

# Anna Anka
egentligen behövs väl ingen beskrivning, men fyfan vad jag HATAR denna kvinnan, hon är ju fullkomligt sjuk i skallen? citat utdrag ur artiken från aftonbladet som Anna Anka sagt: "Som hemmafru ska du ställa upp på alla sätt, du ska alltid var snygg och välklädd. Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen." för att läsa hela artiklen tryck här!







 hope you liked it!

Till er som inte läst min text om MJ - faktiskt rätt nöjd!

King of Pop har avlidit, som ni alla säkert redan vet. Själv har jag aldig intresserat mig speciellt mycket angående hans musik, men jag tycker absolut att han är en av de personer som gett musikindustrin allra mest. Hans musik är allmänbildning och vem vet inte om Michaels berömda moonwalk? Vem har inte hört talas om honom? - Precis, ingen!
Nu när han dött sörjer många fans, världen över och andra skrattar och hånar? För mig är det oacceptabelt. Jag förstår inte att ni inte har mer hjärta eller respekt, hur fan kan man göra något sådant! Jag har lust att säga att jag ska se er skratta när era föräldrar eller eran allra käraste går bort - men jag kan inte för jag är uppfostrad med alldeles för mycket respekt för att ens kunna säga något sådant!

Ni som hånar honom för hans utseende eller hans död, har ni glömt vad han gjort? Har ni glömt att det bland annat är tack vare honom ni har artister att lyssna på? Stora artister i alla gener har inspirerats av hans kreativitet och hans goda hjärta. Han har rekodet i flest sålda album med albumet Thriller med över 100 miljoner sålda exemplar och samtiliga av hans album efter det står på toppen av mest sålda.  

Ni kanske bara hör rykten och litar på dom, att han blev anklagad för sexuella trakasserier år 2003 angående det säger jag BULLSHIT! Han var aldrig pedofil, förstår ni inte att det bara är medias jävla skitsnack för att tjäna pengar.
Sanningen är att under år 2000 vistades hela familjen ArvizoMichaels Neverland vid flera tillfällen, ibland hela familjen andra gånger bara pappan och barnen och fåtal tillfällen bara barnen. Ett av dessa barnen var Gavin Arvizo, killen som Michael sedan blev anklagad (INTE DÖMD!!!!) för att utfört sexuella övergrepp på. Någonstans år 2001-2002 separerade David Arvizo(pappa till Gavin) och mamman. Mamman hamnade i en pressad ekonomi och fann svaret hos sin son, hon anmälde Michael för sexuella övergrepp på hennes son och hotade att stämma honom. För en kändis som har pengar och ett rykte att skydda förstår jag mycket väl att Michael betalade pengarna för att få ett slags "end of story".

Dessutom tror jag att Michael säkert gett mamman lite pengar om hon bett om det eftersom han var en god människa som brydde sig om mänsikgheten. Han grät för att barn svälter och skänkte flera miljoner dollar till välgörenhet, något många artister gör men han gjorde det från hjärtat och inte bara för att ge ett gott intryck! Alla Michaels vänner säger att han var mycket barnkär och om han kunnat räddat alla barn i världen från allt ont, vilket han dessvärre var oförmögen till - hade han gjort det. Och hans näst intill overkliga kärlek till barn har inget med pedofili att göra, har man av sin egen far blivit misshandlad för att inte sjungt rätt som liten förstår jag varför man försöker beskydda dessa ynkliga varelser som barn faktiskt är.

Jag måste ställa en fråga, en fråga men mycket klok vän också ställt nämligen min bäsa vän nathalie, har ytligheten tagit mänskligheten så långt, att vi inte kan blunda för den längre? Något mycket klokt skrivet. Michael Jackson var inte vacker, det vill jag inte påstå, men han var i alla fall en bra människa på insidan.

Rykten säger att han opererat om näsan och klorblekt sin hy för att fylla upp önskan om att vara vit, andra säger att han led av sjukdommen vitiligo vilket gör att huden tappar pigment, han har själv berättat i en intevju att han redan 1980 började få vita fäckar på huden men att han änvände mörk make-up för att dölja detta men tillslut var hans hud till större del vit med svarta fläckar och så började han använda vitt smink för att döjla dessa. Men vare sig han ville vara vit eller led av sjukdomen så har jag förståelse. I ett land som USA som har genomgått så oerhört mycket rasism är det väl knappats konstigt om man önskar att man är vit?
Och hans näsoprationer beror inte på önskan om att vara vit utan ett benbrott han 1979 var tvungen att operaras för, men oprationen gick inte som planerat vilket resluterade i en följd av näsoprationer.

Det finns tusentals rykten om Michael Jackson men det finns en sanning, och den är att han var en bra männsika på insidan som på grund av detta fått genomgå ett helvete. Som personer oförmögna att finna medkänsla startat. Så innan ni lyssnar på media vill jag bara säga en sak, en löng tjänar oftast mer pengar än sanningen.

Och slutligen, Rest in Peace Michael "King of Pop" Jacksson!




sämsta updaten eeeeever. yes please

inte bloggat på hela dagen, typ rekord för mej på att vara sämst eller något! Ja, ni hatar väl mej nu för att jag sköer min blogg så otroligt dåligt! tro mej, det syns i statistiken! haha aja, jag är glad att någon läser överhuvudtaget - jag bloggar för att det är kul! inget annat!

igår bokade jag och jennie våra biljetter till husvkvarna - bara 14 dagar kvar! jag är så sjukt pepp, det kommer bli as party! Det blir bra resesällskap, det vill säga jennie, ännu mer bra umgänge när vi är framme för då blir det redlight-gänget för fulla skedar och så blir det en hel massa älskling! Så blir det liveband och bäst kommer ju säkerligen Redlight och Kid Galahad vara - as najs! och sen blir det party party och sen hem!

kom dit tycker jag allt! :)

___

idag har jag bara ätit massa massa massa mat och mackor och gött! åt precis middag som jag lagat och jag är, enligt min lillasyster, västa mästerkocken! Hon gillar allt jag lagar - sjukt bra! har jag suttit vid datorn och bara slöat samt kollat på dirty dancing så nu sitter en av låterna i skallen. Ja alltså låten som är i sista dancen! Jag älskar scenen och fan vad jag också vill kunna dansa - sådär alltså!


eftersom det inte går att bädda in denna videon så får ni trycka här för att se den, visst är den helt underbar!

godmorgon!

Lördag idag, känns rätt fint! Ska nog hem till mormor och dammsuga lite så jag kan få lite pengar för jag ska köpa linser i veckan! Jag är helt jävla stört lycklig!

Förvisso kommer det inte vara linser jag kan ha vardagligen eftersom de inte stämmer överens med mitt synfel, jag har haft sånna här innan men då låg prislappen jävligt mycket högre! Så nu blir det Lensway!


the twilight saga

Hittade inte den jag vill ha för men denna får duga! har läst böckerna för längesen och jag var helt fast! Sen gick jag bara och väntade på att första filmen skulle komma, gick på premiären och var fastfast och nu längtar jag gärnet till new moon!


Engelska tack

Sitter i skolan och har engelska - men jag orkar inte. Jag är så dålig på engelska, seriöst! Kan ingen skänka mej lite begåvning!? lyssnar på faster pussycat förövrigt och längtar gärnet till Nordisk Gårdbands Festival! KOM DIT! I huskvarna den 17 oktober kostar typ 70:- och Redlight Attraction lirar, det får ni ju inte missa!

I helgen händer inte ett piss, ska nog plugga ikapp lite eftersom ja, jag gillar efter. Och annars är jag typ ensamhemma så det är ju rätt soft! Hoppas det dyker upp ngt :)

dags att återvända till .. ja inget alls egentligen - en promenad till ica kanske? :)


gammal bild men i alla fall, mina fina tjejer! Jennie & Nathalie <3

(don't kill me)

dagens outfit

..är skoluniform typ! Jag gillar't - its sexy! fast på mej? haha nej, vettefan! Men Essa var snäll och sa att jag var porrigt klädd mohaha. Ja, jag orkar inte ta ny bild så ni får en gammal!


samma kläder, fast jag har skjorta istället för vitt linne! Så lite mer exakt, ja ning t.A.T.u inspirerat haha.
fan vad snygg jag var, jag blir ju fan bara fulare med tiden! [bild från maj]


puss

utseende

alla har ju något som man får lite mer beröm för än annat! Jag får alltid höra att mina ben och mina ögon är det finaste på mej, hurvida det stämmer kan jag inte avgöra men jag brukar skämta om att de är allt jag har. Nu på senare tid har jag även fått mycket beröm för mina läppar? och dom är jag ju egentligen inte så jätte nöjda över!

Om jag själv ska tycka till så är det nog mina ben jag tycker bäst om, visst - de kunde absolut varit snyggare men ja, dem gillar jag nog bäst! Just för att dom är långa antar jag!

Det jag är minst nöjd med och har mest komplex för är min profil, framförallt näsan och mina bröst.

så nu ska jag fråga er! så blir det en liten undersökning (y)
Vad är snyggast på dej själv enligt andra?
Vad är snyggast på dej enligt dej själv?


this is me!

PUSSpåer:*

RSS 2.0