301109

fan jag som trodde jag tagit mej förbi det här stadiet. jag hatar den här känslan, mina tankar spinner alldeles för fort och jag kan inte få stop på det. Känslan växer innom mej, det är nästan som jag skjutigt heroin. Känslan sprider sig i mitt blod och jag är rädd, jag hatar känslan men kan inte få stop på den.

varför ska jag alltid tvivla på min egna fömåga? fy fan vad jag hatar det. Nu vill jag bara spola tillbaka tiden, jag är så rädd och jag är inte bara rädd för en sak. Jag är rädd för smärta, jag är rädd för att förlora.

kanske är jag dömd att bära detta jävla sinnet med ostadiga resonomang, det är nästan som jag är på en båt och jag är otroligt sjösjuk.

förlorar jag dej vet jag inte om jag ens kommer andas, du är verkligen lycka för mej..



18.58



låten sitter fast i huvudet sen Sidney spelade den idag! :*

12.19

färdigfixad! (:
nu  ska bara Sidney bli klar också :*


jag har väldigt kul i Sidneys kök sålänge haha


gud vad cool jag är -.-


jag älskar mina naglar :D:D


290911

Sitter fortfarande hemma hos Sidney och håller på att fixa iordning oss. Hans pappa kommer hit idag och sedan åker Sidney med hobom tillbaka till småland och jag åker hem. Tänkte ta svängen via nathalie och träffa henne lite också.

Sidney kommer tillbaka på onsdag antagligen och jag kommer fan saknar honom, big time. Min dröm, det känns faktiskt som om jag drömmer imellan åt.

Känns liiite jobbigt att träffa Sidneys pappa idag, jag har svårt för föräldrar och nojjar ganska mycket. Man vill ju liksom vara omttyckt av sin pojkväns föräldrar, det känns viktigt för mej. Men ja, ngn gång måste vara den första och jag kanske ska vara glad att det är på "hemmaplan"? Aja, det går säkert fint *nojjar ändå*

Förövrigt ska jag inte göra ngt speciellt idag, kanske ska försöka få tag på bellen och se om hon har lust att ses? ja, jag vet inte. Haha känns lite märkligt att komma hem också, känns som det var jätte längesedan jag var hemma, alltså verkligen hemma hemma! Har typ bara varit hemma och packat ojm väskan det senaste, inte mej emot iofs.

Jag undrar varför helgerna går så sjukt fort nu för tiden? Det känns som jag knappt hinner andas nu för tiden, men ja. inte mej emot det heller - då är vintern snart över och jag bli 18 fortare :)

aja, time for some make-up


puss



the one and only Essa

Var här och fick sitt hår avfärgat av min skillade pojkvän.
Sedan fixade hon mina naglar, jag är sjukt nöjd! Tack sötnos



dålig bild, men ja, ni fattar poängen ;D
fint ?


<3


23.35

Ni kanske inte visste det men jag har världens bästa pojkvän! Finns ingen som får min hjärta att slå så hårt eller får mej att känna mej så fin. Kan liksom inte riktigt beskriva känslan av när han kollar på mej, jag blir helt tokig!

Förövrigt blev det ingen julmarknad för mej och Sidney men vi åkte i alla fall till knalleland och letade efter en guitar hero gitarr till xbox 360 men fanns bara trådlösa. Sen gick vi till max och Sidney tryckte i mej ytterligare en allt för stor måltid. Jag kommer bli så sjuuuuukt fet tillsammans med honom, shit alltså!

Sen åkte vi till Ica maxi, misslyckades med att hitta ngn guitar hero gitarr där med, men vi hittade hårspray, glitterspray, coca cola vanilla och massa annat.

Sen åkte vi tillbaka till Hässleholmen för att sedan gå till Ica Hulta för att köpa hallonpaj (jättejätte gott), jag har som sagt världens bästa pojkvän. Sen är han lite tokig och köpte massa tranbärsjucie/dryck som han tvingat i mej för det hjälper till att återställa ph-värdet i urinet för att undvika urinvägsinfektion. Han är bra gullig honom, han är det finaste jag har!


Du är ovärdelig

280911

Baby ligger fortfarande och sover fast jag sagt till honom att gå upp. Vi tänkte gp på julmarknaden idag med vettefan om vi hinner eftersom han minst ska ha tre timmar på sej att fixa sej haha. Men det gör inget, han betyder så mycket ändå mitt lilla hjärta

Jag kom för några timmar sedan på att jag glömt min kamera hemma vilket suger, för jag och baby har en liten plan som ska genomföras inom en snar framtid - typiskt min humor höhö

men nu har jag inte tid att sitta här och skriva längre - pussa på baby är trots allt mycket mer fantastiskt :*




20.18

varför är det sjukt mycket lättare att köpa julklappar till tjejer än killar, seriöst. Antingen är jag helt jävla dum eller så är det faktiskt så. Känns som jag kan komma på typ 10000 möjliga julklappar till en flickvän men till en pojkvän då? nej inte en enda.

Mindre än en månad kvar till jul och jag vill hitta ngt fint till Sidney, något som visar hur speciell han är för mej. men det står stilla, varför? tips?


Till en tjej:
Smycken (alltid uppskattat)
Löshår
Smink
Nagelförlängning
Hårvårdsprodukter
Parfym
Presentkort
Skor
Kläder
osv osv

till en kille:
Smycke (vet inte om det ens är uppskattat!?)
parfym, kanske?

seriöst, inget känns helt rätt där
men jag kanske ser en "tjejig" julklapp lättare för att jag själv är brud?






19.46

sitter hemma hos Sidney, åt förut - pizza nomnomnom

förtillfället försöker min klasskamrat ragga med mej på ngn form av fest som ännu inte existerar och jag vette fan om det blir något. Jag har inget att dricka och måste verkligen fixa mej :O

men vi får se, får leva livet lite grann! :*




14.11

Nu ska vi ha svenska redovisning, det kommer nog bli ganska kul! Vi har fått välja vad vi vill redovisa om själva så det blir typ hur man plattar hår, hur man gör en festsminkning osv.

haha önska mej lycka till!



270911

Skolan är tråkig, japp. Har engelska lektion nu och det enda jag kan tänka på är att jag ska hem till Sidneys lägenhet efter skolan och bara sova, kommer nog sova rätt mycket om inget annat händer.

Har varit vaken hela natten typ för jag har ngn urinvägsinfektion eller något (igen). Så jag vaknade akut kissnödig typ halv två och ja, gick på toa men jag var fortfarande kissnödig. så ja, jag kunde helt enkelt inte somna men runt halv sex lyckades jag i alla fall och stängde självklart av mitt alarm så jag försov mej.

Är lite orolig för min frånvaro, känns som det är lite för mycket och det komiska är att jag bara har frånvaro när jag sovit hemma i skogen så mamma kan i alla fall inte hindra mej från att sova hos Sidney på grund av den anledningen vilket är toppen!

Förövrigt vet jag inte vad jag ska göra i kväll, vet inte ens om jag vågar gå ut ensam på hässleholmen om kvällarna själv, känns lite som att leka med ödet faktiskt.

förövrigt är jag sjukt hungrig, skolmaten  var äcklig som vanligt och jag är fattig, pengar på måndag <3
Och jag är äckligt sugen på Hallonpaj& vaniljsås, och så är jag röksugen också!


aja, nu ska jag inte tråka ut er mer!
c'ya


jätte fin bild jag redigerade vid 4a tiden i natt ::C





21.17

du är så jävla falsk..






19.33

åh, titta vilken liten skönhet jag hittade!




så söt!
eller vad tycker ni? :)




svar på kommentar

Nils om Facebook:
Är FB för gamlingar? Nu vet inte jag vad du menar med gamlingar, men jag själv och alla mina vänner har FB och vi är 20-25, är man gamling då? Skulle ju snarare kalla det vuxen.

People, ta inte illa upp. Det här med att FB är för gammlingar är mest för att våra föräldrar sitter framför facebook och jag räknar mina föräldrar som gammla.
Jag är ju inte helt jävla seriöst med det, det är ju bara ett skämt!





Facebook

Jag har länge dissat FB för jag och Jennie har liksom haft en form av deal att ingen av oss ska skaffa det för det är för gamlingar. Men ja, nu har jag gett efter - hon med för den delen.

Så nu får ni hälsa mej välkommen dit och så får vi se när jag förstått mej på helvetet haha



261109

Sitter i skolan och skriver på mitt samhällsarbete och för en gångs skull får jag faktiskt något gjort! Tror den där latten på Viskan gjorde nytta faktiskt.

Vaknade runt klockan 4 i natt och fick min klassiska "urinvägsinfektions känsla" vilket gör att jag känner mej konstant kissnödig samt att jag inte kan somna om! Jag somnade om vid sex tiden i morse, då jag egentligen borde gått upp

Sedan träffade jag baby i stan och vi fikade på Viskan :)

20.20

Haha, jag hade nyss ganska roligt åt en mycket fin kommentar här på bloggen!



Maja om 16.22:
tror inte din kille gillar att du viker ut dig på internet bruden
25 November, 18:34


Sid (************@hotmail.com) om 16.22:
Hey, Maja, jag har inte det minsta emot att min brud viker ut sig på internet, då ser alla hur het hon är ju?

Hahaha min humor är ganska knäpp och min baby är ganska klockren! Han är så himla fin den där pricken!



Förövrigt vill jag passa på att berätta en sak, för er som är intresserade av mitt liv, som nu mestadels består av Sidney så tycker jag att ni även ska börja läsa hans nystartade blogg. Klicka här för att komma till den! ♥



Puss på er sålänge

Bloglovin

Hejhej! Hemma ute i skogen och snart blir det mat! Pommes <3 (jag får det att verka som vi äter det mest hela tiden va?)

Aja, det som var meningen med inlägget var att jag nu skaffat bloglovin för att lättare kunna hålla koll på diverse bloggar jag läser hyfsat regelbundet.
Blev ganska shockad när jag såg att jag redan hade 41 premuneranter på min blogg, trodde inte så många använde det? Men ja, det är i alla fall ett tips från mej - så ni lättare kan ha en översikt!


för att följa min blogg med bloglovin trycker du här ♥


puss <3

16.22

sitter hemma hos baby, mysigt.
Jag har nyligen rånat hans frys på pizza för jag var hungrig. Och snart ska jag åka hem, tro det eller ej men jag bor fortfarande ute i skogen (hur lite jag än vill).

Känns lite konstigt att jag inte varit hemma speciellt länge åt gången på ett tag men det känns också jävligt gött.
Nu börjar veckan kännas tung, bara onsdag .__. jag vill helst av allt bara ligga i Sidney säng, mest hela tiden faktiskt!

Snart är det jul, jag har ångest. Jag vet fortfarande inte vad jag ska köpa åt min cherrypie :*


åh, jag är jätte jätte trött. Hem och sova mumsmums.

sen har jag kommit på en sak. Jag får väldigt dåligt med kommentarer på min blogg! Hade ju varit kul om ni kommenterade också, för att folk läser vet jag ju :P
Men hm, ni får gärna kommentera om det finns något ni tycker jag borde skriva om eller göra i
bloggen?


Händer på fredag?!



puss





251109

Hej kära läsare!
Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja gå igenom vår InDesign övning som vi nyss gjort. Ganska tråkigt men lärorikt!

Idag var det äcklig mat i skolan, äckligt! så nu är jag hungrig och kommer inte hem förän halv sju idag eftersom jag ska hem till min älskling och ja, pussa på honom och hämta mina grejjer. hihi. Jag saknar honom jätte mycket, helt sjukt eftersom det inte alls var längesedan vi sågs (imorse) men jag saknar honom ändå, åhhh hans läppar
nomnomnom

Sen finns det bara en sak att tillägga!



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JENNIE!!!


jennie är söt :*




Hos Sidney

Babyboy duchar, och blir ni förvånade när jag säger att han är seg på det också?`;)
Idag har det faktiskt inte varit min dag riktigt, det mesta har gått fel någon stans :/ Och nu sitter jag här med sprängande huvudverk - inte okey.

förövrigt saknar jag Nathalie, har inte träffat henne på över en vecka nu och det börjar kännas! Men ja, det kommer som det mesta annat.

Jag har kommit på att jag har blivit ganska mycke gladar nu för tiden, och varför vet jag inte exakt men jag tror att det kan ha lite att göra med mitt matintag. Har ätit som en riktig man den senaste veckan (dock utan att gå upp i vikt) och nu är jag hungrig. Åhh mat mat mat

Sen har självklart Sidney en stor del i mitt glada humör, svårt att inte vara glad när jag är med honom/tänker på honom. och i dag, har vi varit tillsammans i två veckor vilket känns sjukt. Känns mer som en evighet, en evighet jag aldrig ska ta slut -han är så underbar! :*

Puss




Videoblogg

Gjorde en videoblogg i morse vid sju-tiden men den gick inte att lägga in på youtube då så här kommer den och jag är precis lika död som vanligt! Men man ska vara död klockan 7 på morgonen .___.







Linser

Yes, mina linser från blogg-tävlingen hade kommit i fredags men jag var ju aldrig hemma då. Men ja, dom var inte som jag förväntat mej och man ser knappt ngn skillnad i verkligheten men ja, det förstärker typ bara hur mina ögon ser ut egentligen.





Med tanke på min nya header så tycker jag att den känns mer seriös än den gammla. Och ja, vi får väl se vart min blogg är påväg överhuvudtaget.


Inatt ska jag sova hos finaste sidney, åhh. jag saknar honom



Puss

241109

Jag bröjar inte förän typ tio idag, och jag trodde jag började 8. Det suger för jag har varit vaken sen fem mej kan liksom inte gå och lägga mej igen för jag har sminkat mej och grejjer.

Men ja, jag tänkte gå ut och röka nu, sen klä på mej (vad fan jag nu ska ha på mej!?) och sen kanske det blir videoblogg eller något! :D


Puss

Bara en månad kvar till jul! : D










Så var det dags igen

Nu har jag ändrat lite lätt i designen. Trött på det gammla så in med nytt så får vi ser hur lång tid jag pallar denna. Känns inte som det kommer bli överdrivet länge men ja, nytt är bra!

Vad tycker nu då? :)




KISS TILL SVERIGE

Jajajajajjajajajajajaj!!!!!
Jag är så jääääääävla lycklig
mina älsklingar kommer till sverige igen

får jag inte se dem denna gången dör jag seriöst
åhhhhhh

12 & 13 juni 2010!







ROCK ON!

Tävling

Nu är jag med och tävlar på Millah's blogg, ni vet samma brud som jag vann de färgade linserna av. Hon har faktiskt en ganska rolig blogg som jag börjat kika in på med jämna mellanrum.

Och ja, ni har ju alltid klagat på att jag måste fixa nytt löshår så det är just vad tävlingen handlar om!



Önska mej lycka till nu!




puss

230911

Nu är jag vaken och jag är inte lite trött heller. Sista gången jag kollade på klockan i natt innan jag somnade var hon nästan två. Jag räknade snabbt ut att jag skulle max få 4 och en halv timmas sömn .___. Jag är inte byggd för att fungera efter så lite sömn så vi får väl se hur fan jag ska klara dagen!
Kaffe och energidryck <3

Sidney ligger och sover, min lilla cherrypie. Han är såååå gullig. åh, hela mitt hjärta är fyllt av honom! Igår lagade han faktiskt mat till mej, så jävla gott. Har jag inte gått upp i vikt den här helgen är min kropp fan helkonstig! :O
Pommes, Nuggets, Vitlöksbröd nomnomnom.

Alexandra om sleep tight bitches:
Hur orkar du gå upp 5:15 :O
Jag klarar knappt av att gå upp klockan 6 så jag hade ju aldrig orkat de :P

Förresten, varför går du upp så tidigt?
ÄR det för att du bor långt ifrån hållplatsen eller för att du behöver god tid på dig att göra dig i ordning? :)

Fin bild! :)

svar: Jag går upp så tidigt för att jag egentligen bor tre och en halv mil från min skola så jag måste gå till min buss cirka tio i sju. Sen behöver jag en stund på morgonen också, samt att jag aldrig tar mej upp diirekt när klockan ringer! x)


__

Nej, nu måste jag packa ihop sakerna jag ska ha med mej till skolan, dra på mej lite läppstift och pussa på min prins


sleep tight bitches

svar på kommentar
Andii TrashKandii om gårdagen:
Vad hadde ni i bålen? :) Dom ser jätte goda ut!
Gillar din blogg, och musiksmak ;)

Svar: vi hade Absolut vodka, diverse olika Schweppes, karamellfärg och godis. (sega krokodiler och tänder)

___

Nu ska jag snart borsta tänderna sedan ska jag och babyboy sova. Så sjukt skönt att jag kan gå upp typ halv sju i morgonn bitti i stället för kvart över fem. Jag älskar att Sidney bor i borås, ingen skog och nära till skolan - it's lovely.

åh, vad fin han är
mitt vackra hjärta











sleep tight bitches








minnen


Ja, nu kan ni tycka att jag är sjukt jävla töntig och kalla mej untrue eller whatever. Men tAKiDA var mitt absoluta favoritband förut och jag kunde var enda jävla låt med dom. Jag älskade dom långt innan Curly Sue spelades på radion, till och med innan de släppte den skivan.

Och jag önskar till viss del att de aldrig skrivit den låten, att den aldrig slagit igenom för den har gett dem en väldigt felaktig stämpel enligt min mening. Men jag är glad för deras skull eftersom en av deras absolut högsta drömmar var att få spelas på radio.

Men ja, ska ni klaga så kan ni ju komma med bra argument för än så länge har jag konstigt nog inte hört några, trots att de är så illa omtyckta hos vissa "grupper"

PUSS

221109

Tjena! Jag är sjukt trött men kan inte somna om :S Men tänkte vara snäll mot baby och inte väcka honom på någon timma eller så i alla fall. Vi satt uppe igår och hux flux var klockan 4, sjukt skumt alltså.

Förövrigt misslyckades jag tydligen inte med tacosen igår så jag känner mej lite duktig och uppskattad, Han är så söt mitt lilla hjärta! Kan inte bli mer pirr i min mage för då sprängs den!



#1 Söndagar
för dom betyder att det är skola i morgon och att jag bara får sova brevid mitt hjärta en natt till innan jag måste hem till skogen.

#2 Att jag inte är rik
för då hade jag kunnat köpa hela världen åt min älskling, det hade kännts bra.

#3 Julklappar
Jag är så sjukligt dålig på detta, jag verkligen hatar att köpa julklappar! ÅHH vad ska jag köpa till Sidney?!?!?!



#1 Borås
Känns så sjukt gött att jag inte suttit i skogen hela helgen och ruttnat. Det känns bra att kunna vara här för ja, jag känner mej hemma liksom. Tss, fast det är nog bra att jag åker hem till skogen ibland så Sidney får en liten paus från mitt "sprida-ut-mina-grejer-i-hela-lägenheten"-syndrome.

#2 Sidney

All möjlig hiss till dej, du gör varje dag och natt helt underbar, jag tycker om dej fruktansvärt mycket hjärtat

#3 Att jag är hos Sidney
För det betyder att jag kan gå och pussa honom nu, vilket jag faktiskt ska hihi




puss






211109

Godmorgon! Fick lite tid över till datorn eftersom honey gör sej iordning. Han är nog segaste människan jag känner, helt seriöst. Han började göra sig iordning igår typ klockan 17 och jag driver inte när jag säger att han var klar vid halv nio någon gång - om ens det!

Ja, vi drog och söp med folk hos Philip Olséns syster, vars golv jag däckat på en gång tidigare! xD men det var najs, gött folk och så! Mådde inte dåligt heller och bilder kommer så småning om antar jag ;D

Sen gick vi från Kristineberg till donken i stan och därifrån upp till Hässleholmen, ont i fötterna vill jag lova. För självklart hade jag essas skor och det är jobbigt att gå på kullersten/uppförsbacke. Men det var gött att fyllekäka när vi kom tillbaka hit.

Sen slockna vi väl vid fyra-tiden någon gång. (nej sebastian du ska inte fråga mej ngt alls)


Idag ska Essa och hennes kompis komma upp hit för hon ska bleka Sidneys hår och sen ska jag laga tacos till oss, så jävla gott och så jävla sugen på det fyfan. Så vi måste handla och så ska vi till apoteket och köpa alvedon för mitt hjärta har ont i huvudet medans jag behöver en glass till min kokande mage!

Men nu orkar jag inte skriva mer, massa bilder kommer någon gång haha
puss på er från en sliten Zandra


201109

Sitter på historialektion, sjukt tråkigt. Jag är verkligen inte intresserad någon stans och jag ska snart ha redovisning. Åhh, jag är så sjukligt trött alltså. Och törstig åhh coca cola.
Tror jag ska hem till Sidney och bara sova lite grann annars kommer jag aldrig orka med kvällen alltså! Men vi får väl se, har ju massa att göra!

Ska färga Sidneys hår och vi ska nog handla inför våran tacos kväll på lördag, sen måste vi gå och köpa cigg med. åhh blackdevil. Det var ett jävla tag sedan alltså!

Åhh sidney, jag saknar dej. Mitt fina hjärta. Du är så underbar.
I natt får jag sova i hans armar, i morgon natt får jag sova i hans armar, i övermorgon natt får jag sova i hans armar. Det kan fan inte bli bättre! PUSS på dej baby :*

okej, nu kanske jag ska börja koncentrera mej på historian i stället! Pusshej


191109

Hejhej, har ju haft lite problem på bloggen sedan igår kväll som ni säkert märkt. Men nu verkar det vara löst i alla fall vilket känns sjukt bra!

Idag har jag varit i skolan och sedan hemma hos Sidney, mitt lilla hjärta. Han är så otroligt fin och bra på alla vis. åhh, det pirrar så i min mage - det gör det verkligen! :)

Imorgon blir det att umgås lite med folk, bleka Sidneys hår, få ngt gjort med mitt hår osv. Sedan ska jag sova hos babyboy :*
Och på lördag ska jag och Sidney laga tacos, kommer bli sjukt mysigt och gott så klart. Och sen ska jag spendera resten av helgen tillsammans med honom så jag vet inte riktigt hur blogguppdateringen kommer att se ut. Men det är väl bara att kika in så ser ni om det hänt ngt nytt.

Känns ju lite dumt att sitta låst vid datorn när man är hos sin pojkvän liksom! ;D

aja, nu ska jag städa, tvätta och packa inför helgen. Och fixa historia sakimojs.

PUSS

HISS & DISS

Det var ett tag sedan så jag tänkte köra det nu! :)



# Mitt humör
Jag har varit sjukt glad hela dagen, känns fucking awesome liksom. Har skrattat och faktiskt haft jävligt kul i skolan. Alla har varit på bra humör och har snackat med folk och ja, det känns gött som fan!

# imorgon
För då får jag träffa Sidney, helt awesome det med. För ja, det känns som jag håller på att dö för jag saknar honom så sjukt mycket. Ni kan nog fan inte fatta hur jävla glad jag är att vi bor såpass nära varandra. åhh, saknar dej babyboy <3

# Jag vann!
Ja, tro det eller ej! Men jag vann faktiskt något, första gången någonsin typ. Jag anmälde mej till en tävling på denna brudens blogg och jag fanimej, så snart kommer ett par färgade linser dimpa ner i min brevlåda - AWESOME

# En vecka
Det känns som en halv evighet i och för sej men idag har jag och sidney varit tillsammans i en vecka, sjukt bra tycker jag - du är så fin hjärtat! <3



# Regn
jag hatar regn, jag hatar det verkligen. Fyfan. just nu ösregnar det och jag sitter inne och är fortfarande fuktig efter att jag gick hem från bussen. Fick dessutom ta av mej mina byxor i hallen för dom var dyngsura - inte okej. Och mitt hår, ja - det ska vi inte ens snacka om *suck*

# New Moon
Jao, jag skulle ju sett den på premiären på fredag men det blir inte så för det blev ett litet missförstånd angående våra förhandsbokade biljetter så ja. Ingen New Moon för mej - ja, twiligttönten här på andra sidan skärmen sörjer djupt!

# pengar
har jag alldeles för lite av som vanligt. Jag vill vara rik så jag kan äta hur mycket donkenmat jag vill! :C


____

jag är konstig jag vet



i skooooolan

Hej allihopa. Idag är jag på sjukt bra humör, dagen är än så länge bra som fan alltså. Jag har köpt cigg så nu behöver jag inte tänka på det mer och jag har precis haft svenska C - eller jag har men slutan om fem min!

Vi har nog fått den knäppaste uppgiften någonsin! Vi ska skapa ett barn, alltså teoretiskt och fylla in blanketter om att barnet är född, vad det heter och så vidare. Så jag tänkte presentera mitt icke-existerande barn Walentin (vilket min framtida son faktiskt ska heta :P) och Sidney fick vara pappa så ja. Det är ganska roligt, har fdått ovanligt mycket gjort på denna lektionen - mycket mer än alla andra!

Men nu har jag inte tid att skriva mer för då blir Denkert sur! Haha

Puss på er från en JÄVLIGT glad Zandra

tihih

jag ville bara skriva att
jag är så otroligt lycklig, jag har hittat en diamant.
mitt hjärta slår dubbla slag och att andas i takt mej dej är det bästa jag vet.
tack finaste Sidney för att du är så underbar




171109

Hej! Just nu sitter jag hemma och är så sjukt hungrig så det finns inte. Jag vill att maten ska vara klar nuuuuuu! Men det blir pommes och lövbiff nomnom säger jag bara.

Idag har jag varit i skolan som vanligt, ja. Och jag har varit ganska seg/hyper. Ja, först seg och trött alltså vilket sedan gick över till att bli "övertrött" och då garvar jag åt allt - rätt stört.

Ikväll måste jag städa mitt rum, ser förjävligt ut. Så det ska jag göra när jag ätit i alla fall!

Och i morgon får jag förhoppningsvis träffa finaste baby, ååhhh jag längtar. Vill sova i hans armar varje natt, så himla mysigt.

aja, har inget mer vettigt att säga eller någon ny bild att lägga upp heller för den delen så detta får bli allt. Tråkig som är jag nuförtiden.


c'ya ;)

musiktips!



Hope you like it
- har fått för mej att ni diggar musiktipsen?





161109

Idag är det måndag som ni vet och det betyder att jag haft min första riktiga skoldag på tre veckor. Jag har fan inte saknat det ett skit alltså! Jag tycker inte om att gå upp tidigt, att ha tråååååkiga lektioner och att ja, vänta på bussen hem. Mycket bättre att komma och gå som man vill kan jag tycka.

Har inte gjort mycket mer än att varit i skolan idag, var lite med jennie och åt på donken. Annars inte mycket annat faktiskt. I övrigt har jag bara gått runt och beklagat mig över att jag saknar Sidney och jag tycker att han kan komma tillbaka till Borås haha!

Åh, han är så fin. Vilken stjärna jag hittat, funderar fortfarande på om han faktiskt är verklig. Han känns overklig, så fin, så gullig, så söt, så snäll. gaaaaaaah mitt huvud flippar! Jag vet ju att du läser det här Sidney sötnos, så jag skriver att du är finast i hela universum bara för att du ska komma ihåg det!

aja, jag är på ganska bra humör idag - det känns awesome! :*

1138 läsare igår, påväg uppåt igen! :)

hej, jag sitter även idag och funderar på hur jag ska göra med bloggen. Kommer antaligen starta upp en ny och fixa med den så att den är helt klar, sedan presenterar jag den för er. Men jag har fortfarande inte bestämt om det blir blogger.com eller worldpress så ja, vi får se!

Vill ha en ny design så jag ska snacka med någon fotograf och se om vi kan fixa fram ngn snygg studiobild att använda och sedan snacka med någon som är haj på bloggdesign så jag kanske kommer någon stans. Men ja, har i alla fall bestämt mej för att nu jävlar ska jag göra det här - nu ska folk se vem jag är!

höhöh ja, jag har nog lite höga tankar om mej själv xC

___

idag har jag i alla fall hjälpt min mormor att städa lite, fick 200:- för hjälpen. Och nitto av dem ska gå till New Moon-biljetten. Men kanske hinner upp dit ngn mer dag i veckan så jag kanske kan få någon hundring till, gillar inte att vara fattig alltså :(

Nu ska jag gå och äta en smörgås för det är gott, puss

Bye blogg.se?

Jag funderar på att byta blogg av en del anledningar.
Det finns bättre ställen att föra än blogg på än på blogg.se, dels är de lite känsliga angående det mesta och jag kan inte låta bli att känna att jag skulle varit avstängd för länge sedan, mest med tanke på mina bilder skulle jag tro.

Jag känner också att mitt bloggnamn är alldeles för långt, jag har nog fattat att det inte är så lätt att komma ihåg som jag tycker att det är. it's rock n roll baby, hur svårt kan det vara? Aja, jag behöver ett kortare namn vilket jag inte har råd att fixa här på blogg.se eftersom jag fortfarande är en helt vanlig fattig student som över(kan diskuteras)lever på studiebidraget.

Jag känner också att jag vill ta tag i min blogg, ska jag ha en blogg kan jag ju lika gärna sköta den ordentligt och faktiskt komma någon stans istället för att ha en halvdann blogg som så många fler skulle läst om jag la ner energi. (vilket min sjukt varierande bloggstatestik visar) Dessutom är det nog svårt att faktiskt ta sig någon stans på blogg.se

Men nu är frågan, vart i från ska jag börja blogga? Worldpress, blogger?
Förslag på kortare bloggnamn som är lätt att komma ihåg?

Vad vill ni fortsättningsvis att jag fokuserar min blogg på? Vad vill ni ha mer av?

Vore sjukt tacksam för hjälpen, sen får vi se vad detta leder!

tråkig bild
whatever PUSS





hejhå boderline

Idag är Jennie här och leker med mej, vi har spelat kort och druckigt kaffe. Och så har jag hjälpt henne lite med hennes pojkväns födelsedagspresent. Ganska gulligt faktiskt :)

förövrigt saknar jag Sidney otroligt mycket, vill bara krypa upp i hans famn och pussa honom på halsen så han ryser till tihih, han är så söt min fina baby!

Annars rullar livet i skogen på, jag vantrivs lika mycket som vanligt och önskar att jag var någon annan stans, fast en skillnad är det. Nu vet jag vart jag önskar att jag var och det är ju ett steg på vägen. Min låtsaspappa och mamma diskuterar om jag har boderline för att de av någon konstig anledning började läsa boderline-symtom/diagnos och insåg att de till viss del stämmer in på mej - vilket jag vetat länge. Men eftersom jag känner att jag klarar mej fint, det finns folk som behöver den vården mycket mer än mej så varför ska jag ens ge det energi?

Jag tror inte själv att jag har boderline, jag tror bara att jag är en person som tänker ganska mycket, kanske lite för mycket. 


diagnos för boderline:
* gör stora ansträngningar för att undvika verkliga eller fantiserade separationer

*
uppvisar ett mönster av instabila och intensiva mellanmänskliga relationer som kännetecknas av extrem idealisering omväxlande med extrem nedvärdering

* uppvisar påtaglig osäkerhet och instabilitet i självbild och identitetskänsla

* visar impulsivitet i minst två olika avseenden som kan leda till allvarliga konsekvenser för personen själv (till exempel slösaktighet, sexuell äventyrlighet, alkohol-, medicin- eller drogmissbruk, vårdslöshet i trafik, hetsätning, kaotisk livsstil).

* vissa kan uppvisa suicidala gester, suicidhot och ibland upprepat suicidalt beteende, eller självskadande handlingar

* är affektivt instabil, vilket beror på en påtaglig benägenhet att reagera med förändring av sinnesstämningen (till exempel intensiv episodisk nedstämdhet, irritabilitet eller ångest som vanligtvis varar i några timmar och endast sällan längre än några få dagar)

* känner en kronisk tomhetskänsla

* uppvisar inadekvat, intensiv vrede eller har svårt att kontrollera aggressiva impulser (till exempel ofta återkommande temperamentsutbrott, konstant ilska, upprepade slagsmål)

* har övergående, stressrelaterade paranoida tankegångar eller dissociativa symptom.

Ja, det jag har strukit under är saker jag tycker passar in till viss del eller helt och hållet. Eller saker jag har gjort/kännt. Men ja, tror nog alla kan krångla till det lite grann så man känner igen sej.

Fast jag blir lite orolig när jag läser fortsättningen iofs, men som sagt. Jag mår inte dåligt av det i så fall så ja, kul för er som är "friska" om jag nu är sjuk. Vet inte riktigt hur jag ska förmedla rätt budskap(?)

__

Nu blev det ett långt inlägg. jag är ganska duktig på det nuförtiden. Måste fixa nya bilder också känner jag .__.


19.22

åh, mätt. Åt nyss, det var gott som fan! Pommes <3 haha, fan vad oseriös jag är i min blogg. Men kanske lite roligare än att läsa om hur dåligt jag mådde, som förr. Men jag mår bra nu, mår helt fucking awesome - tack vare finaste Sidney såklart!

Idag åkte jag in till Borås och träffade Sidney på södra, drack kaffe på Viskan och sen åkta vi hem till honom. Satt och snackade massa och visade saker på internet typ. Sen gick vi och la oss för ja, vi gillar och sova! Men det blev ingen sömn utan mest gos och prat.
Sen fick jag sms av nathalie och kände mej tvungen att åka dit en sväng så det gjorde jag och sen åkte jag hem till min förbannade skog. Så nu sitter jag fast här tills på måndag antagligen..

Fast Jennie kommer hit i morgon, har lovat att hjälpa henne med en grej så ja, det blir nog bra.

Nu funderar jag seriöst på att sova eller ngt, trött. Men idol börjar om typ 40 min och det ska jag kolla på för det är jobbigt att sitta och tänka på hur mycket jag saknar Sidney.

Det är ganska sjukt hur nära han hamnat inpå mitt hjärta, det känns så overkligt. Men ja, det är helt sjukt. Han är så jävla fin både på utsidan och insidan. Jag är helt galen i honom, allt känns så rätt! :*




11/11


 jag tror det kallas k ä r l e k
tack för att du gör mej så lycklig
du är obeskrivlig
<3


20.03

Yes, så var man hemma. Jag saknar Sidney som fan, jävla skit haha .__. Han är så söt. hdjajkdjahdjkagdhjaldhj jag är lycklig, det pirrar i min mage och jag har ont i käken för att jag skrattat och haft värsta smajlet på läpparna hela tiden.

Idag ser jag förövrigt ut som en pirat för att jag knutit min sjal runt skallen, för mitt hår var .. hemskast någonsin(!?) i morse :C arrgh. och jag känner mej så tjock, eller nej. Mer illamående. För Sidney matar mej, han kommer göra mej tjock så han kan trycka ett äpple i käften på mej och äta upp mej till jul :P Men det gör inget, för jag är kär i honom ändå! :*


Juste, jag har Crazy Lixx på skallen så jag tänkte att jag skulle dela med mej av det, så vi kan sjunga på samma låt hela tiden .___.


varsegod.



okej, nu kommer jag inte på ngt mer.
du är helt overklig baby, du får min skalle att snurra runt. Vackra vackra Sidney v

12.21

öhm.. jag vet inte ens vad jag ska skriva? Men det känns jävligt mycket som jag borde. Så here we go.

jag är hemma hos finaste Sidney, har "sovit" här i natt, fast så mycket sömn har det faktiskt inte varit. Utan vi har mej legat och snackat om typ.. ingenting? haha men det känns så jävla skumt, för det känns precis som vi kännt varandra hur jävla länge som helst trots att vi inte har det.

Det känns verkligen som det här var meningen, jag kan inte hitta några fel på honom - han är fan perfekt. Jag vet inte hur många gånger jag bara ryck till och verkligen kollat på honom och undrat om jag drömt. Han är så jävla vacker att mitt hjärta slår dubbla slag. Fyfan

hihihi, ja, jag är verkligen kär. Pirret i min mage kan jag inte ens beskriva, jag är inte ens säker på att den någonsin HAR pirrat såhär mycket förut!


tack för en underbar natt baby, jag vill aldrig åka hem, egentligen. Du är så jävla vacker att jag snart... hjkhada
jag sitter i alla fall och kollar på dej nu.. jdklajkdj vackervackervacker overkligt. nu ska jag gå och pussa på dej.


Bye


18.31

hej, jag är nog rätt elak för att jag inte skrivit ngt i bloggen idag men vet ni va? det skiter jag i haha. Åkte till Borås vid ett-tiden och träffade Sid. Sen var vi tvungna att åka till skolan och hjälpa Essa att panta alla äckliga burkar och flaskor.

det rann gammal energidryk om mina armar och på mina ben, så jävla vidrigt. Blev i alla fall cirka 120 kr i pant. PÅ TRE JÄVLA DAGAR ohmy. Men det gav i alla fall en extremt äcklig lukt, usch.

Sen åkte vi till stan, Sebastian hängde på och Sid lyckades få en sak avklarad på våran "att göra lista" - nämligen att mata mej. så han köpte en potion från helvetet till mej som sebastian och essa sedan fick hjälpa mej att äta upp. Så nu känner jag mej tjock och fin!

Nu sitter jag hemma hos vackraste Sid och sover hos honom i natt :)

Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mera så ja, det får väl bli allt!



du är så jävla vacker :*


today

jao, jag har la inte berättat vad som hänt idag egentligen. Jag kravlade mej upp ur sängen och mådde dåligt, orkade inte men visste att jag var tvungen.
Gjorde mej iordning och kände mej ganska söt, vilken efter bara någon timma ändrades drastiskt, åkte in till kinna. Insåg att det inte gick någon buss till vårdcentralen och att jag skulle bli tvungen att gå den långa biten trots regnet.

jag gick dit, blev blöt om fötterna, satte mej och vänta. Kände mej jätte äcklig, helt blöt, frisyren var borta för längesen och ja, det sög. Sen fick jag komma in, blev stucken av någon elev som inte kunde svenska och till räga på allt blir jag, av distriktsköterskan jämförd med en äcklig kändis som jag inte ens tänker nämna vid namn - JAG ÄR INTE LIK HENNE! och sen har kärringen mage att läga till "fast alla i rydal vet ju vem du är, det hör man ju rätt ofta" åhh. sur sur sur. Sen fick jag gå, sprang över en stor jävla äng för att hinna med boråsbussen.
Sprang så fort jag bara kunde, fick håll i midjan och blodsmak i munnen men busshelvetet körde förbi mej.

så där stod jag, ensam, pank, röksugen, blöt, blöt om fötterna - ensam i regnet. Och så var det bara att börja gå mot byn. Där fick jag sitta i typ 45 minuter och frysa röven och fötterna av mej.

dagen började inte bra alltså..


Sen kom jag till skolan, träffade Essa & Joshua, och då blev det bättre. Fick dessutom låna ett par snyggelisnygga skor av Essa på obestämd tid. tack sötnos

Sen stressade jag ju mej hem för att jag lovat att hjälpa jennie med en grej, och när jag väl var hemma så ringer hon och säger att hon inte orkar. Så då vart jag lite pissed också.


videoblogg




tack

tack för det gulliga smset du skickade inatt, som jag läste i morse. Det fick mej verkligen att le, tack för att du är så fin! hihihi jag längtar efter dej :*




låt mej fly, be mej komma och jag stannar

ibland önskar jag att jag bara kunde blunda och vara någon annan stans, någon stans där jag är säker och omtyckt. Där någon kan omfamna mej och ge mej den trygghet jag saknar. jag känner mej så fruktansvärt ensam och ynklig.

Jag åt nyss, jag åt tills jag mådde illa. Jag åt mer än vad jag brukar men ändå kunde jag inte lämna bordet osårad. nej, då var det snack om att jag svälter mej själv, trot att jag inte gör det. Jag kan inte fatta att den som kännt mej allra längst, alltså min mamma inte kan förstå att jag inte har aneroxia. Kanske så önskar hon, för då kanske jag skulle kunna få hjälp. Men jag har inte aneroxia, min sjukdom är lättare än så - jag tycker inte mat är gott, oftast.

Dock är jag ofta jättehungrig men när jag börjar äta slår illamåendet över mej. Jag kan sällat äta upp min potion och jag avskyr det, jag önskar så jävla hårt att jag kunde äta, som en normal person. men jag kan inte, jag tappade min aptit när jag var fucking fyra år. Jag vill inte vara så här smal, jag vill vara vacker. Jag vill väga MINST 52 kg. Jag vill ha bröst, lår, rumpa, armar osv. jag vill inte vara smal och äcklig.

jag fattar fan inte ens hur man kan vilja vara så smal som jag är, det är ju för fan sjukt. Det är omänskligt och vidrigt, usch fy och blä. Men sen vill jag tacka alla som tycker om mej och ni som älskar mej - tack för att ni inte tycker jag är äcklig!

ja, tillbaka till själva problemet, min mamma skall alltså börja väga min mat från och med nu. Och hur sinnessjukt är inte det, min mat behöver inte vägas, jag behöver en aptit. och jag vet, att om hon börjar tvångsmata mej så kommer jag börja spy. Jag äter ju förfan redan tills jag mår illa. Detta funkar inte.



fanfanfan, rädda mej. Jag orkar inte gå igenom den skiten en gång till, jag orkar inte gråta mer. Jag vill vara lycklig, jag vill så jävla gärna!

___


och självklart är det typsikt att allt ska rasa nu när jag äntligen lyckast dra mej upp ur depritionerna över Love och skolan, när jag äntligen mådde helt okej igen så har mamma köpt biljetter till kvicksanden - och så var vi påväg ner igen. Vilken förbannelse bär jag på? varför får jag aldrig må bra, varför får jag aldrig vara lycklig, varför får jag aldrig bara vara en människa.

___

Okejdå, något positivt. Jag har hittat en riktig guldstjärna, jag har hittat någon som rör mitt hjärta. Jag har hittat någon jag vill ha så otroligt nära, jag har hittat någon, vars armar jag vill somna i. Tack för att du får mej att lee, finaste finaste Sid :*



:c

åh, nu har jag glömt av varför jag är i skolan igen haha. Nu sitter jag ensam i ngn random sal och lyssnar på musik för duktiga essa har matte xC

jag har kommit på att det finns inte ngt att göra på våran skola om man inte har någon att umgås med eller så, och just nu är typ alla små bord och grupprum upptagna - vilket suger. Känner mej ju rätt mobbad när jag sitter i en stor konferanssal helt ensam.

saker som suger nu

#1. att jag är hungrig som ett jävla djur, min mage kurrar och väsnas, den hatar mej antagligen. men jag har ju inte ätit ngt på hela dagen så jag antar att jag får skylla mej själv (nej, jag bantar inte, kan bara inte äta på morgonen och skolmaten är vidrig. (förlåt essa, jag vet att du är matrådsrepresetant, eller vad fan det heter,)

2#. att jag är pank, ja, jag äger typ en femtioöre eller något i den stilen. Jag förstår inte ens vart alla pengar tog vägen(?) vad har jag gjort egentligen!? ja, måste hem till mormor och städa lite så kanske jag kan få en hundring i alla fall!

3# Att jag inte har några cigg kvar, hur ska jag överleva? Jag är liksom röksugen NU, jag kommer ju avlida av abstinensen :o och jag har ju inga pengar heller så köpa några nya kan jag ju inte heller. Fan den där hundringen mååååååste jag fixa. men jag orkar inte städa, jag är så lat .__. och så trött - jag vill bara sova

#4. Mina gratis sms är slut, och jag har inga pengar på telefonen eller pengar att fylla på den med! Hur ska jag klara av att inte kunna använda min telefon tills den 30onde, det är ju förfan hur långt som helst kvar :c
hm, jag måste kirra pengar, seriöst.

#5. något mer är ju att hela min värld tycks bygga på att jag inte har pengar, vart i helvete gjorde jag av det? Fick ju för fan pengarna förra fredagen!? okej, jag festade, och jag råkade nog bränna närmare 600:- den helgen, fyfan vad osmart av mej :c




herrååååååååå

.___.

kuk för att jag vill ha dom här, mina små bäbisar.
en vacker dag ska ni bli mina :*








mjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau

10.38

Nu sitter jag i skolan, jag vet inte riktigt vad jag gör här egentligen. Hade prov i morse och jag fick fanimej godkännt, så jävla gött! Det känns som det börjat lätta på trycket, eller i alla fall pressen.

men nu kom jag på, eller snarare blev påmind om vad jag gör. Jo, jag sitter på ettornas lektion som är med min lilla favoritlärare, eller ja, han älskar mej. (hoppas jag). Essas fel alltihop, hon tvinga mej! Men hon är ganska söt ändå så det gör inget.

Sen ska jag anstränga mej och få ngt vettigt gjort, ja, jag ska alltså skriva på min samhällssuppgift.

förövrigt är jag trött på att bo hemma, fyfan vad jag avskyr den jävla hålan. min familj, usch. Jag tycker inte om dom. Och igår hotade mamma mej med att ta mej till sjukhuset för att jag inte äter. Jag vill inte gå till sjukhuset och snacka om den skiten längre. Dom gör inte ett jävla skit ändå, dom kommer bara hjälpa mej om dom kan ge mej diagnos på aneroxia eller bullemia men eftersom jag inte har det så kommer dom inte hjälpa mej.

aja, nog skitsnackat.
jag tänker på dej sötnos :*



PPS

in my head

jag tänker, jag tänker fina tankar.
jag tror jag har fallit för dej, tänk om det är så
tänk om det blir helt underbart, vilket jag iofs är helt övertygad om att det skulle bli.

åh, jag längtar efter att sova på ditt bröst och vakna i din famn.
jag längtar efter att få titta in i dina vackra ögon
och kyssa dina vackra läppar, tänk om jag får?

___


hej, jag borde plugga till provet som är i morgon men jag orkar knappast och ja, jag har andra tankar i skallen. Helgen har verkligen bara runnit iväg, och jag har inte gjort ett piss- som vanligt. När ska jag göra något åt mitt liv egentligen?


fyfan

åh, jag vad jag hatar min mamma. Nu får jag inte ens äta frukost bara för att min låtsasbror ska komma hit. fyfan, jag vill här ifrån, jag vill inte bo här längre för jag mår ju fan bara värre och värre på grund av dem.

okej, nu måste jag sitta här och vara hunrig, varför måste min bror komma hit idag? kan inte dom åka till honom i stället. åhh, och hans flickvän hon är så jävla - gaaaaaaah. Jävla inkompetenta människor, och dom ogillar mej allihop. Dom kanske borde starta klubb? - ja varför inte.

åhh, min mage kurrar.

nu tänker jag gå ut och röka bara för att mamma kommer hata mej då.
usch deras äckliga unge skriker xc

farsdag

världens mest meningslösa dag? Nej, förlåt. Den är säkert speciell och jätte gullig för dom som har en pappa att dela den med. Men jag får alltid ångest.

Jag kommer ihåg när jag var liten, typ sju år. Då skulle alla göra en present till sin pappa i skolan, och jag gjorde min. Men eftersom ingen visste vart min pappa var blev den liggandes på mitt rum och jag fick aldrig möjlighet att ge den till honom. Sen när jag väl träffade honom så var det inte så roligt att ge honom den eftersom då hade jag ju insett hur ful den var.

Och ja, en alkoholberusad farsa som knappt kan stå på benen förtjänar nog inte den kärlek jag var berädd att ge honom då. Men nu vet jag vem han är och jag är inte intresserad av att ha med honom att göra.

men jag måste erkänna att det svider på farsdag, jag hade väl i alla fall fått en förälder med lite kärlek i, tydligen inte ..








jag tänker på dej sötnos :*


jag svarar på frågorna

Utseende/stil

vilken bröst storlek har du?
-
jag antar att du syftar på BH-storlek(?) 70A i alla fall

vart har du fått den där vita monroe-klänningen ifrån? :)
- min vita marilyn monroe klänning har faktiskt min kära mormor sytt, på två dagar. FETA CREEDS TILL HENNE!

Vad har du för hårprodukter och hur gör du din friyr dagligen? (:
- just nu är jag i en period där jag inte gör så mycket med mitt hår, mest för att jag bara vill att 600:- dimper ner i skallen på mej så jag kan köpa nytt löshår. Så förtillfället plattar jag bara håret och sprayar upp det lite lätt.
För plattade jag håret, satte i löshåret, tuperade, pillade,sprayade, tuperade mera, flyttade ynka hårstrå och sprayade igen xC

hey vad använder du för smink vardagligen?
- jag är tillhör nog den gruppen som sminkar sej rätt mycket. Men jag använder oftast foundation, puder, rouge, eyeliner, ögonskugga(ibland flera), mascara, ögonbrynspenna, läpp-penna, läppstift och ibland över läppglans på det ;)

hur lång e du ?
- jag är cirka 170cm lång

Använder du mycket smycken?
- ja, periodvis. Jag älskar smycken är dessvärre jävligt duktig på att slita ut dom eller tappa bort dem :/

vad har du för storlek på dina fötter?
-
usch, läskig fråga... men 38-39

kan inte du lägga upp lite bilder på dig barfota? (A)
-
euw, nej. jag hatar fötter xc

plattar du håret?
- ja, det gör jag.

blir inte ditt hår slitet av att du både bleker och plattar håret?
- jo, som fan. men vill man se bra ut så tar det hårt.

Du har ju så blek hy och det har jag med.. Vad använder du för foundaition?
- jag använder H&Ms egna foundation, den blekaste. men man måste ha puder till den annars blir den jätte fläckig!

tkr du man kan ha höga klackar fast man är lång?
-
ja, det tycker jag nog. Jag räknas nog som lång och jag går nästan alltid i klackar. Men sen kan det ju vara smart att anpassa sig efter sitt sällskap - inte så snyggt om man är längre än killen! ;)

Vad har inspererat din häftiga stil?
- hm, svårt. men jag plockar lite här och var och gör den till en egen mix. men att den är sleaze/glammig kan jag ju knappast neka!

Vad tycker du om second hand?
- jag älskar second hand, helt underbart! Billigt och så finns det inte 76496489 andra brudar som har exakt samma sak. 

Bloggen

du har sjukt fin header!! har du gjort den själv?
- tack och ja, det har jag! :)

Varför startade du din blogg?
För att jag satt uppe hos mitt ex i norrland och hade inte så mycket att göra, så ja. Sen startade min bästavän en blogg och föreslog att jag också skulle göra det. Och då startade jag denna, som faktiskt är min tredje ^^

Läser du andras bloggar, t.ex folk som kommenterar i din blogg?
-
jag är dessvärre ganska dålig på det. För tillfället läser jag bara tre bloggar regelbundet och det är nathalies, johannas och sids :* men det händer att jag kollar in folk som kommenterars bloggar också. Sen händer det även att jag klickar in på kissies, dessies, paow och gaybloggen också.

hur blev din blogg så känd? du kanske inte är värsta bloggarN som kissie eller någon, men ja många vet ju att din blogg finns iallafall. hur fick du den så stor och omtyckt? :)
-
jag vet att jag nått ut med min bloggs existens vid min bilddagbok. Men hur det kommer sig att den är omtyckt vet jag faktiskt inte eftersom jag legat på existenz och de flesta på bdb bevakar mej bara för att jag "är snygg" och för mina "pornografiska" bilder.....

Personlighet eller ngt


är du en öppen person som gillar att lära känna nya människor? :)
-
ja, absolut.

hur gammal var du när du var full första gången? :)

- jag var sexton, ha inte bråttom!

bryr du dig i vad andra tycker om dig?
det beror på vem som har ngt att säga. Är det någon jag bryr mej om, som tillexempel min bästa vän eller pojkvän så bryr jag mej självklart och försöker ta hänsyn till deras åsikter. Men något random som skriker hora efter mej på stan bryr jag mej inte om! :)

vid vilken ålder började du bli dig själv?
-
jag började väl när jag gick i femman någon gång, började med att klippa av mej håret (y)

har du blivit retad för de någon gång?
- yes sir!


Vilket program/linje går du?
- jag läser mediaprogrammet på LBS Borås med inriktning journalistik i år

Har du någonsin dömt någon och sedan insett attd en personen inte alls var som du trodde?
- ja, absolut. både trott det negativa och fått en positiv överraskning och tvärt om.

Musik

Vilka band/artister lyssnar du på?
- tänkte bara nämna några favoriter.
Cinderella, Aerosmith, BlackRain, Crashdïet, W.A.S.P, LA Guns, Warrant, Def leppard, KISS, Firehouse, SkidRow, Rush, Bon Jovi, Faster Pussycat & Guns n' Roses, sen finns det ju hur mycket mer som helst!

Varför började du lyssna på rocknroll?
- tror jag har mina "kusiner" att tacka de för i grund och botten, spelades alltid Alice Cooper och Metallica hos dem när jag var yngre. Sen ska jag väl tacka Nathalie och hennes mamma samt min låtsaspappa också!

Vilket är ditt favvo band? :)
- oj, svår fråga. Jag har många alltså, Men just idag är det nog Cinderella alltså

Random grejjer

gillar du fotmassage? :)
- usch nej, jag avskyr fötter - tillochmed mina egna :c

Vad önskar du dej i julklapp?
- jag kommer inte få någon julklapp så jag tänker inte så mycket på det. Men pengar till KISS-biljett, SwedenRcok-biljetten & Pengar till löshår hade inte suttit fel. Eller bara någon sjukt rolig/mysig upplevelse :)

Är du tsm med philip?:)
- nej.

Får jag chans på dig?
- absolut gullet :*

Kan du lösa en rubikskub?
- haha, nej xC

Kan du snacka mer än svenska?
Ja, jag kan väl engelka också även om jag är dålig på det. Sen kan jag beställa öl och kaffé med mjölk och mycket socker på spanska också haha

Favoritspel?
- jag spelar typ bara kort och i så fall Hollywood <3

Vad har du för mobiloperatör?
- har telia, hade comviw förut men har inte ngn teckning hemma så jag bytte!

hur ska man säga till sina föräldrar att man vill ha bh?
- jadu, jag köpte min första själv om jag inte minns fel. Men det finns väl inte så mycket att göra mer än att bara säga det, nästan alla kvinnor använder det ju så det är liksom helt normalt.






Tack för alla frågor, det var kul att svara hoppas ni får lika kul att svara :)


'

FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD!

ask me anything


något av det roligaste jag vet att läsa i en blogg är frågestunder! så jag tänkte köra en nu, det var ju ett tag sedan i alla fall! Inga frågor är för dumma för att ställas (hoppas jag).




klara färdiga 

Musiktips



I believe in a thing called love
Just listen to the rhythm of my heart
There's a chance we could make it now
We'll be rocking 'til the sun goes down
I believe in a thing called love
Ooh!

I wanna kiss you every minute, every hour, every day
You got me in a spin but everythin' is A.OK!

Touching you, touching me
touching you, god you're touching me

mitt bloggande

min blogg har tappat lite av det syfte jag hade när jag startade den, syftet var att jag skulle vara 100% ärlig och skriva av allt som cirkulerade i mitt huvud - rakt av.
jag gör inte det längre, jag är inte oärlig utan jag låter bara bli att skriva vissa saker jag funderar på i rädslan av att någon ska känna sej sårad eller att ja, fel person läser och gör mej sårbar.

men jag vet inte hur jag ska göra, om jag bara ska skita i att jag sårar någon eller om jag ska starta en bloo vid sidan om denna för mitt egna bästa (?)

eller kanske ska jag bara sluta helt och hållet?
vad tycker ni?



Zandra

Vem är jag?

jo, jag är en tjej som är 17 år och bor i världens skithåla. Här finns inget att göra och det går i princip inga bussar vaken hit eller här ifrån. I grund och botten är jag kanske som alla andra men efter viss "mobbning" som liten och hundratals misslyckade försök att passa in tvärvände jag och skulle vara så udda som möjligt och det har liksom hållt i sig även om jag bytt stil ett flertal gånger.

Vissa perioder är väl lite mer pinsamma att visa eftersom jag sett förjävlig ut och trott att jag varit något jag aldrig var. Min stil har periodvis sett för jävlig ut och jag har varit lika blåst som alla andra tjejer och snackat skit och vänt kappan efter vinden.

Men jag antar att det som räknas är hur jag är nu, och jag tänkte i detta inlägget ge ett försök att förklara mej själv. Hm, jag har alltid att presentationer av sej själv har varit svårt. Antagligen mest beroende på att jag hatar självgoda människor och jag vill inte uppfattas som en.

Men okej, here we go.
Jag är mej själv, jag trivs bra i mej själv, oftas. Men det finns dagar jag bara vill gå och lägga mej och vara någon annan. Jag uppfattas säkert som ytlig och till viss del sex-galen eftersom jag rent automatiskt ofta hamnar i just det samtalsämnet. Jag tycker utseendet är viktigt, misstolka mej nu inte. Jag väljer varken kompisar eller pojkvän efter utseende men jag tycker det är viktigt att man gör sej så snygg som möjligt, det beror antagligen på att jag själv är väldigt mån om mitt utseende, jag vill alltid känna mej bekväm vilket jag inte gör till exempel osminkad eller i mjukisbyxor.

Jag är uppmärksamhets-beroende, jag vet inte ens om man kan vara det men jag är det lik förbannat, jag älskar uppmärksamhet. Men egentligen, vem gör inte? Hur jävla töntigt det än låter så vill jag alltid få bekräftat att jag ser bra ut och är attraktiv och trots detta är jag dålig på att ta emot komplimanger. Även det beror nog på att jag inte vill vara självgod, haha.

Jag uppfattas nog ofta som världens pessimist, eftersom jag alltid förbereder mej på det västa och ser allt, till en början från ett negativt persfektiv. Och jag har även här kommit fram till varför jag kanske är så "pessimistisk" (även om jag själv tycker att jag bara är realistisk) och det beror nog på att jag hatar att bli besviken, jag avskyr det. Så ett motto i livet för mej är "förvänta dej det värsta och hoppas på det bästa".


nu stog det stilla och jag kom inte på något mer. : <

c'ya




inställt

Idag har varit en bra dag och en dålig dag!
Jag gick upp tidigt, lät mej se förjävligt ut. Gjorde INGET med mitt hår och ja, nästan inget smink "normala kläder" och hela köret bara för att jag skulle på rättegång - och vad fan tror ni händer? JO  den blir inställd. sjukt pissigt, värst för Love antagligen som åkt fukking 90 mil och ja, sen var det bara för honom att åka hem(!?) sjukt - JA.
Sen fick jag även veta att folk ska vittna för att han som misshandlade Love inte ens var på festen? Hur jävla sjukt är inte det då och fan vad dom gör bort sej eftersom jag har BILDBEVIS på att han var där.

Smart av dom att ljuga i rätten, fan fängelsestraff på det - dock är dom ju minderåriga men ändå jävligt smart måste jag säga, TUMMEN UPP!

Och det som var bra med idag var väl att jag har insett att jag kommit över Love, det känns fucking great. inte fler tårar här inte och idag ska jag ta ner tavlan har jag bestämt! Ett steg i helt rätt riktning antar jag! Och sen träffade jag ju Sid också, det var jävligt najs faktiskt eftersom ja, han var rolig och trevlig att umgås med (y). Tog en fika trots att alla tydligen bestämt sig för att fika idag trots det pissiga vädret haha.

Sen skulle jag ju hem och sova men det fick jag inte för jag skulle till nathalie och ja, det var bra det med såklart! Men nu är jag hungrig och ingen är hemma så jag får laga mat till mej själv - jag hatar att äta ensam. Och jag är inte ens hungrig för jag mådde så jävla illa i morse för jag ville verkligen inte vittna - jag vill inte se honom, ja, han som slog alltså.

hej, jag skriver inte blogg längre, snarare böcker.


men nu jävlas ska vi bevisa att sanningen alltid vinner, ni ska inte komma ifrån det här era jävla kukhuvuden. Rätt komiskt att ni måste suttit och lärt er värsta storyn eftersom ni kommer ljuga. haha


PUSS

Zandy says FUCK IT!

Fyfan vad sur jag är! När fan ska folk sluta vara sånna jävla idioter, jag fattar fan inte att vuxna människor inte kan bete sej mer moget!?

När man var mindre så såg man liksom alltid upp till vuxna på något vis, dom hade så rätt om så mycket och ja, de var förebilder helt enkelt. Men desto äldre jag blir desto mer inser jag att du inte har mer vett bara för att du är vuxen.
Nu kanske jag ska avslöja varför jag är så upprörd. Idag när jag satt i köket och skar grönsaker till tacosen så säger mamma att hon måste be mej om något hon aldrig bett mej om förr, att jag börjar klä mej mer normalt(!) och satte mej ju i försvarsläge med en gång - liksom What the Fuck!?
så jag frågade varför och då berättar hon att några från denna jävla skitbyn som mamma inte ens visste vilka det var hade kommit fram till Mamma och Bengt idag och frågat på vilken gata jag går(!!!!!!!) Dom menade alltså att jag såg ut som en hora.
Jag blir så jäääävla sur, hur fan kan man gå fram till en främmande människa och säga ngt sådant om deras dotter? Hur kan man ens ha så lite vett? jag är förfan 17 år och har bara min egna stil, thats it. JÄVLA KUKHUVUDEN!


____

Och ja, ni gissade rätt! I morgon ska jag på rättegång, Loves rättegång angående en misshandel som skedde på nyår. Jag är kallad som vittne och det suger röv. Jag vill verkligen inte, inte ofta att jag tycker ngt är pinsamt men detta är fan det! USCH . hela salen kommer vara fucking tyst när jag går in sen ska jag svära på att bara tala sanning :c


____


Sista grejjen för inlägget, idag träffade jag fina Philip med dom vackra ögonen (han hatar när jag säger det haha) och det var as mysigt!




PUSS


haha

ja, nu är jag vaken. Så jävla gött att sova mitt på dagen, även om det är sjukt tråkigt att sova ensam, ingen att krypa tätt intill, ingens axel att pussa på när jag vaknar!

nu sitter jag och äter chips, bet mej just i tungan - det gjorde ont. Jag vill ha mat och jag vill röka, men jag orkar inte gå ut! det är synd om mej :C

jag har faktiskt inget intressand att skriva i bloggen för jag har stängt av typ alla dåliga känslor, jag har helt enkelt förbjudit mej själv från att tänka på jobbiga saker och så. Jag har också bestämt att jag inte ska gråta på hela veckan vilket kommer skita sej big time på torsdag!

vad tror ni jag ska göra på torsda?



puss

ZzzZzz

Bloggar snart,
ska bara sova ett tag först! :*

17.08

hemma från skolan, fast ja, har ju egentligen APU två veckor nu men jag ska bara sitta i skolan och ta igen massa jag missat/ligger efter i. Det känns gött faktiskt så slipper det tynga ner mina axlar.
snart ska jag nog sova en timma eller så, känner mej sjukt trött alltså. kan ju bero på att jag gick upp typ halv sex i morse D:

fyra saker jag är jävligt trött på!

#1. tidiga morgonar, jag är inte en morgonmänniska. Jag vill inte gå upp när det är mörkt ute, känns ju fan inte friskt! Man ska sova när det är mörkt ute - halva grejen lixom! Inte roligt att gå upp till skolan tidigt som fan.

#2. Ensamhet, jag hatar det. jag hatar att sova ensam, jag hatar att åka buss ensam, jag hatar att äta ensam, jag hatar att gå ensam. jag hatar helt enkelt att vara ensam

#3. skolmat = blä, jag är trött på att inte kunna äta och lägga alla pengar på snabbmat. Jag är trött på att alltid vara hungrig och trött i skallen.

#4. Jag är trött på kyla, jag vill att det ska vara varmt. Varmt så man kan sitta ute och bara vara, varmt så man kan gå i kjol utan att frysa benen av sej.



gårdagen

ja, planen var ju att sitta hemma hos nathalie och dricka bål hela kvällen men vi drog på fest i Kinnahult i stället. Kry var snäll och hämtade oss och massa folk som jag faktiskt vet vilka det är var där. Bland annat folk som åkt buss med mej i princip varje dag sedan jag började LBS - fast dom har aldrig hälsat på mej!

jag hade kanske inte världens bästa fylla igår, eller jo - till en början men sedan blev det way to much och jag spenderade tid på toaletten i FÖRSÖK om att spy ovh bli nykter men det misslyckades jag med. Tobias körde hem oss vid tre-tiden och sen satt vi hemma hos nathalie och hetsåt chips och grejer!

nu lite bilder!


mathias var rocker


första bålen! mums


johanna & nathalie


vi öppnade upp kvällen
'
¨
jag & brudarna


nästa bål var också skitgod!

RSS 2.0