videoinlägg!


Home

Känns bra att vara hemma, har varit i skolan - som ni vet och sedan kom nathalie till borås så skulle vi egentligen fika som alla andra jävla boråsare gör, men vi insåg efter ett tag att vi inte är några fik människor! Hahah Donken i våra hjärtan - there is not other choise.

Så jag fick låna lite pengar av snällaste nathalie så jag kunde köpa en cheeburgare efter som min lön fortfarande inte kommit... Ja, nog om det!

Förövrigt regnar det just nu, förvånansvärt va? Inte alls regningaste området i Sverige liksom? joho då! Och kom fan inte och säg annat! Regn gör att jag känner mej så jävla sliten, ser sliten ut och att jag blir trött fort. Hmm. Men ja, har inte så mycket att komma med!


jag säger ju det, lagom sliten påbäg hem i nathalies glasögon utan glas haha!


PUSS på er :*

_

Haft mattediagnos nu, och fy vad dålig jag är på matte. Jag suckar som fan, och ändå läser jag lätt matte! Vi får väl se om jag klarar matte B över huvudtaget.  Var och åt på Max med, det var gott som fan! Testade deras kampanjburgare med natchochips. Fan vad mätt jag är!

Nu sitter jag med Jennie, Sonny, Tina, Caroline och Sofia i min klass, snart börjar lektionen. Mediekommunikation med Coffe .. WOHO! (not)
Men nu måste jag pysa, hörs senare ;)

Engelska

Nivåtest i engelska på elva sidor, inte kul! Jag har inte heller några cigaretter så röksugen som fan är jag också. Men tack till Tina för att jag fick ta några bloss av henne förut. Fast nu är jag ju röksugen igen x(


inte okey! Engelska är tråkigt..


Vilket ämne tycker du är tråkigast?
För min del är det nog mediekunskap, engelska och matte - främst..


PUSS på er:*

skolan

sitter på klassråd, jävligt onödigt. Ingen i min klass vill vara elevrådsresepresant, vi gillar bara att klaga :) Haha och matsalen i skolan är inte färdig än, den fick renoveras om för det har läkt in vatten hela sommaren så den var fuktskadad. Dock ser den ju ut som en fängelsematsal typ :S men ja, man ska inte klaga!

Pusshej så länge :)

Dresscode


* Slash-t-shirt
* 'kofta' jag fått av Nathalie long time ago, från JC
* Helt svarta vanliga jeans från H&M

_
- lite armband
& halsband med tärning i.


Fluffy hair.

smink:
- faoundation, H&M
- Rouge, H&M
- Puder, H&M
- Mascara, Spanien
- Glitter eyeliner, H&M
- Eyeliner, svart, Lindex
- Ögonskugga, svart (sotat), H&M

armbanden syns bättre nu med!


Nu ska jag snart gå till bussen för att sedan byta till tåg för att ta mej till skolan, börjar dagen med massa Christoffer - inte så roligt kanske. Men jag överlever tack vare Jennie, Rikard, Tina, Magda och Sonny! (på övriga skolan även max & sebasian)

PUSS på er :*
er :*

hiss & diss

Kör en morgon- hiss & diss i väntan på att mitt hår ska torka lite, duschade nyss liksom!

#1 Regn
Enligt yr.no ska det regna i borås idag, ovanligt = nej! Det regnar typ alltid här, sjukt trist. Håret blir alltid helt sabbat och man kan inte riktigt gå i kjol :/ Jag går ju nästan alltid i kjol annars. men ja, det finns ju en anledning till att Borås är sveriges regnigaste stad - eller hur?

#2 Mitt hår
Jag var tvungen att tvätta håret och duscha idag, var inte så fräsch men jag hatar verkligen mitt hår när det är nytvättat. Så jävla lent och flygit. Jag vill ha strävt hår som går att tupera till det vildaste och sedan dränka i hårspray! Jag vill ha stort hår!

#3 Att det är måndag.
Måndag innebär en hel vecka av skola, slit, tidiga morgonar och så vidare! Det tar hårt på krafterna och jag får inte tid att blogga så mycket men jag ska fösöka vara bättre på det denna veckan än förra!


#1 Rakhyvlar
Fyfan vad mycket de kan göra, bara jag får dra några drag när jag duschar så känner jag mej genast så mycklet fräshare! Det är helt underbart! Lent och fint ska det vara!

#2 Vänner!
Jag älskar mina vänner både i skolan och utanför. Idag ska jag tillexepmel träffa Nathalie som jag inte träffat på ett bra tag, det ska bli super - och självklart ska jag ha med kameran! :)

#3 Ciggaretter
I love them, dom ger mej en lugnande effekt, de ger ett socialt nätverk. Bevis: Både Tina och Rikard i min klass lärde jag "känna" i rökrutan! SÅ DE SÅ!

PUSSPUSS

Besöksrekord :D


Känns som det går uppåt, ja för fan! Gammla rekordet var på typ .. 241 unika träffar, nu är det över 1000! Fan vad najs! (rekordet är från igår)

Tack till alla läsare! Me love you long time!

Amy Winehouse, Paris Hilton & Lady Gaga - FU!



Dessa är tre av de fulaste kändisarna jag vet, fyfan! Amy ser ju ut som en gorilla med sin sönder knarkade ansikte. Hon ser 40 år äldre ut än vad hon är och bilden förklarar ju faktiskt rätt mycket!

Paris Hilton är född med silversked i mun, en sån där vidrig sak jag aldrig skulle se upp till eller ens vara i kontakt med! Ful som stryk är hon dessutom - jag menar, vem fan vill ha ett stort och ett litet öga? :o

& Sist men inte vackrast Lady Gaga, säker på att hon är en lady för osminkad börjar jag faktiskt tvivla? Hade ju dock sett upp till henne mer om hon faktiskt var kille men lyckats lura hela världen,. Dessvärre är ju hennes musikinsatts inget att skryta om - sämre musik får man ju leta efter. Jag förstår att det är lätt för er att gilla alla hennes låtar om ni diggade Pokerface eftersom alla har samma beat och låter likadant HAHA!

___

Fått frågor angående kontakt idag, Jag har en mailadress i samband med bloggen. [email protected] är den, lätt att komma ihåg så maila till den om du vill kontakta mej! Sen är det ingen adress jag använder på msn så det är alltså mail som gäller. Och ni kan hitta mej på bilddagboken med - rocknrollbabe heter jag där. Men vill ni bli tagna lite mer seriöst hänvisar jag till mailen! :)


PUSSpåer

PS. synd om er om ni tar illa upp för att jag jävlas lite med din idol, men detta är min blogg vilket betyder mina åsikter och jag tycker faktiskt att det var lite kul!


Hemma igen!

Var en lång sväng hemma hos mormor och pratade om allt, känns bra med någon i familjen som lyssnar. Eftersom det inte är mina föräldras starka sida. Vi pratade om massa av hennes erfarenheter, hur hennes och morfars förhållande var innan han blev tillsammans med en prostituerad från polen och så. Hur dom fick fly när kriget i polen bröt ut, hennes resor till afrika och massa sådan. Och självklart endel snack om pappa med!

Nu ska jag snart ringa Bellen och se om hon har lite tid över för mej och så. Sen ska jag ringa Love med! Bara för att säga att jag älskar honom!

Hörs senare, okey?


Gammal bild sedan i våras.



PUSSpåer:*

det gör så ont

                         



åtta månader 
tjugoåtta veckor
tvåhundraförtiotvå dagar

Jag älskar dej ♥

Uppe med tuppen

Kanske inte, men nästan? Jag vet inte varför jag vaknade så tidigt men utsövd är jag i alla fall. Och gud vad hungrig jag är! Ska snart göra mej lite mackor och slänga i mej! Så att jag kan köra ett kreativt race med bloggen idag med :)

Det var allt sålänge!
PUSSpåer:*

HISS & DISS

Det var ett bra tag sedan jag körde hiss & Diss! Så här kommer det :)


#1: Att det är helg!
vem uppskattar inte helgen? Vem tycker inte det är skönt att få ta det lite lungt, kanske spendera lite tid med familjen, umgås med vänner/ pojkvännen? Helger = TOPPEN!

#2: Nathalie
Nathalie är alltid en hiss, fast iofs är det en diss att jag inte träffat helle på länge! Men fika på måndag gonna be perfect!  

#3: Att det går mycket bättre för bloggen!
Känns as pepp verkligen, självklart ett stort tack mina läsare :) Att jag orkar är tack vare er!


#1: Att jag inte har råd med nytt löshår.
Det suger as mycket eftersom det snart är skolkort! Värsta ångest!

#2: Att jag är röksugen!
En rökare utan ciggaretter - ingen bra kombo!





PUSSpåer:*

svar på kommentar




Svar: För det första så måste du vara fullständigt sjuk i huvudet? Tror du seriöst min låtasaspappa skulle bry mig om mina bröst? Nej, skulle inte tro det! Jag har vuxit upp med honom, han har varit tillsammans med mamma i tio år, och han är helt enkelt min fadersfigur. jag blir förihelvete äcklad av ditt tänkande!
Och för det andra tycker jag det är ganska fegt att hoppa på någon för ett synfel, som man inte kan hjälpa. Nu är det såhär att jag har haft glasögon sedan jag var sex månader gammal och jag kommer aldrig kunna bli av med dem. Det finns inte ens linser i mina styrkor och hur mycket jag än önskar att jag var utan dem så är de bara att acceptera att de kommer fortsätta sitta på min näsa.

Jag ville egentligen ha ett par andra bågar, ett par pilotbågar men dessvärre har jag även för starka synfel för många snygga bågar, och ja - självklart vart jag skitledsen och besviken men det är bara att anpassa sig efter utbudet.

_

Today is a good day

Idag är jag posetiv, idag mår jag jävligt bra! Jag har fått sova ut, datorn krånglar inte, jag har god mat att laga ikväll! Tacos är ju fasktiskt helt underbart. Med Natcho-chips, smält ost, kryddig köttförs, gurka, majs, gräddfil och tacossås. Fyfan vad gott!

Någon mer än jag som ska testa den nya natcho-burgaren på max? jag måååste!

Idag känns som en bra dag, kanske en besöksrekords dag? Vad vet jag?

PUSSpåwe:*

BDB hatar mej





Bara jag som är trött på bilddagbokens extrema känslighet? I och för sej inte bara bilddagboken som är det utan de flesta sidor. Men jag tycker i alla fall att det är lite löjligt. Okej om de raderar bilder på könsorgan och så vidare, men mina bilder tycker jag faktiskt de kan ge fan i! På mina bilder syns ingenting, mina bilder kan endast bli pornografiska om personen som tittar har en snuskik fantasi och drar asscierar min bild med något den sett i en jävla porrtidning.....


jag är fett sur.

tack för att du läste! PUSS

'

Sitter ensam hemma och äter frukost. Mamma och Bengt är i varberg och Syster är hos mormor. Rätt skönt att få vara lite ensam faktiskt. Vaknade för en liten stund sedan, och fan vilken träningsverk jag har! Hoppas det går över fort haha!

Vad ska ni göra idag då?


Pusspåer:*

Ny grej på bloggen

Hahah japp, jag har ju sånna där saker jag gör någon gång i bland, Typ HISS & DISS, musiktips osv, Och nu lanserar jag ytterligare en grej som går ut på att jag ska skriva ner tio saker jag måste hinna med innan jag dör!

#1 Flytta hemifrån, till en fin lägenhet som jag kan bestämma hur den ska inredas helt själv! Massa fina ljus, tavlor och en as go soffa!
#2 Jag ska besöka USA innan jag dör, så enkelt är det!
#3 Jag ska på någpt vis lyckats göra mitt namn känt, inom någon form av media
#4 Andra länder jag ska besöka är England, Skottland och Holland
#5 Tatuera ryggen, skulle vara najs att göra det i LA
#6 Lära mej spela gitarr (inget avancerat utan bara lite grann)
#7 Sluta röka (kom ihåg att detta gäller innan jag dör)
#8 Skapa en familj
#9 Få göra något form modelljobb
#10 Skriva en bok & lansera den!


PUSS

Move

Hur svårt kan det vara att flytta hemifrån? Det kan ju inte vara omöjligt, finns många 17 åringar som flyttat hemifrån, inte sant? Jag vill så jävla gärna! Sen vill jag att Love flyttar in till mej när han har pluggat klart så kan vi bo tillsammans när jag går tredje året på gymnasiet. Och sen kan vi flytta till Stockholm och leva lyckliga i alla våra dar.

fast nu tycker ni att jag planerar lite långt va? och jag kanske kan hålla med er, men jag förväntar mej inte allt detta utan det är önskedörmmar. I och för sig lever jag gärna resten av mitt liv men min baby. För jag tvivlar starkt på att jag skulle kunna vara lyckligare. Han är ju helt underbar liksom.

Och när man pratar om trollen - han ska ringa mej snart! hihihi

Jag ger er en av de första bilderna som togs på mej och Love. 7 månader sedan 3 veckor och 6 dagar sedan bilden togs :)

trött

Sitter hemma och är sjukt trött, det regnar ute och det låter i och för sej ganska mysigt eftersokm vi har plåt på huset. Men det är jävligt ensamt lixom! Jag önskar jag kunde få lite närhet, skapa lite magi för natten. Jag önskar Love var här. Sammtidigt som jag önskar att jag var hos honom eftersom han befinner sig i Uppsala,  ska giga om .. 63 minuter - folk har seriöst köat i två timmar innan insläpps tid. Wow min pojkvän kommer bli känd! Hahaha önskedrömmar ni vet!

Men jag vet inte, jag är på konstigt humör. Jag vill festa, supa mej redlös. Vara vild och galen. Kanske göra något förbjudet och sedan dricka ännu mer. Jag vill att det ska hända något. Mitt liv är så jäääävla tråkigt.

åhh, vad trött jag blir på mej själv. Och nu sitter jag här och deppar ihop och de närmsta dagarna kommer jag bara sitta hemma i min ensamhet och vara ensam för att det inte går några jävla bussar ut till mej! JAG VILL FLYTTA!!!!!!


nu ska jag inte besvära er mer med detta utan kör ett

Sjukt duktig kille! Mysig låt i regnet! :)

PUSS

Brännbollstunering

.. gick skit, spela med bara halva klassen. Domare som dömmer konstigt. Men vi kämpa! Sista matchen uan motståndare, ja. sammanfattningen blir lite knäpp. Men vi kämpade! :)

..

Sitter i skolan, internet hemma är avstängt, familjen är i kras ingenting går bra. Men trots det försöker jag se det posetiva i livet. Jag försöker göra varje dag värd att minnas. Fast inte är det lätt, det vill jag inte påstå. Men jag vill verkligen inte vara en gammal tant utan minnen om 50 år. Jag vill kunna sitta och berätta hysteriska saker för mina barn och barnbarn. Jag vill kunna dela med mej av mina upplevelser, posetiva som negativa.


Ett ganska bra livsmål, inte sant?


saknar saknar saknar saknar.

Sur

Jag fattar inte varför mina bilder alltid blir borttagna från bdb, allså vilken livlös, avensjuk liten idiot är det som sitter och anmäler dem? I just don't get it! Blir så trött på det! Men jag får väl bli tråkig som alla andra då så mina bilder får stanna! Hahaha nooooot Men vi får väl se hur det blir med den saken!

Min blogg har blivit tråkig, visst har den? Det händer inget speciellt i mitt liv, kanske kan bero på det. Och så är det fullt ös medvetslös så jag hinner knappt ta mej tid att hitta på något intressant till bloggen. Men jag ska försöka ändra på det. Och kanske tillochmed slänga in ett videoinlägg inom en snar framtid. Om ni vill?

Nu står min fru, jennie, vid spisen och lagar mat åt oss! As najs vadfan! Och  nu är det typ klart mums! Sen ska vi in till kinna och sen ska jag hem och plugga och dammsuga. Förövrigt strular internet hemma så vi får väl se när jag uppdaterar igen, annars blir det väl i morgon.


Sorry för långt inlägg, hoppas du tog dej tid att läsa! Nu ska jag käka, önska mej smaklig måltid! :)


PUSSpåer:*

morsning korsning

Sitter i Jennie's kök och myser som fan, bussen går inte förän om ett bra tag men vi är båda klarar! Börjar 9.40 idag så det är rätt najs! Idag har vi typ samhäll, textkomunikation och historia. Det är rätt gött faktiskt.

Nu ska jag rota upp en gammal bild här på bloggen, behöver den till fotolektionen nästa vecka!


Vart tog sommaren vägen? :/


PUSSPÅER :*

Musiktips :)


Klöver Dam

Anledningen till rubriken så är det internskämt inom kortsplelarna i klassen, klöver dam är min - det är bara så! Sitter med en kaffe kopp och lyssnar på musik. Ögonen börjar väl bli lite tunga måste jag erkänna. Det är jobbigt att gå i skolan även om dagen har varit fett najs! Har haft som sagt första dagen inom inriktiningarna vi valt. Jag har journalistik precis som Jennie och Sonny. Sen är det bara två killar  i trean också.

Idag hade vi våran första psykologilektion, as najs! Ser verkligen fram emot den kursen eftersom vi kommer få lära oss manipulera, tyda drömmar, lösa av folks kroppspråk, bluffa lögner samt lära oss ljuga bättre!Kommer bli as kul! En annan klass hade tydligen lyckats manipulera vår psykologilärare till hund :o helt sjukt!

Saknar min älskling väldigt mycket, som vanligt. Men jag hoppas verkligen han trivs på skolan och att det blir ett givande år för honom!


snart åtta månader, jag älskar dej! <3

PUSSpåer:*

Sleepover

Yes box. Inatt ska jag sova över hemma hos jennie, fett najs! Så i kväll blir det väl spela kort och dricka kaffe :) haha
förlåt för dåligt bloggande men vadfan! Hahah

Say hey - fuck the law!

Hej, sitter i skolan och har foto! Första lektionen inom inriktningen! Det känns najs, vi är fan bara 5 stycken (kanske sex). Jag och två till i min klass och två tror. Rätt gött faktiskt, jag slipper trerona jag inte tycker om och våra lärare kan koncentrera sej på oss mycket mer än annars!

Nu ska jag snart ut och röka och kanske gå till ica? Hoppas på lön snart! Men det är som det är! Haha

Är glad i alla fall! Har runt 200 läsare varje dag nu för tiden!


Måste pysa. PUSSpåer :*

Godkväll

Fan vad trött jag är, seriöst, Och i morgon börjar jag redan tio över åtta, känns seg som fan att behöva gå upp så tidigt (halv sex), men det är smällar man får ta för att man pluggar tre mil bort! Fan vad najs det skulle vara med en lägenhet i Borås!

funderar på att lägga mej och läsa lite grann och sedan sova. Behöver ta igen några timmar från i natt lixxom! hahah :$ men det var ju trots allt sista natten med love på ett tag framöver! gissa om mitt rum känns tomt eller? :o

Hoppas det trillar in lite pengar på mitt konto snart, är fattig! Men det klarar jag iof av ett tag eftersom jag har lite cigg och mer än ¨så beöver jag trots allt inte!


PUSSpåer:*

Hemma

Kom nyss hem, tog med mej jennie så vi sitter här i köket och ska snart spela kort samt dricka kaffe. Satte igång datorn så jag kunde uppdatera en sväng och dricker mitt kalla kaffe från lidel. Absolut värt att testa! "Latte Maccihato" från Bellarom heter det. Kostar runt 8 kroner.

Nu ska vi spela och jag ska dra igång lite musik på spotify!

PUSS

I skolan

Tjenare, sitter i skolan och har svenska. Har inte börjat göra det jag borde men jag orkar inte riktigt. Ska i och för sej skriva ett arbete om valfritt ämne, en faktauppsats. Så jag hade tänkt skriva om KISS. Vilket är ett jävligt bra ämne eftersom jag är interesserad av det och det finns mycket att skriva om! Dock ska arbetet vara på typ .. åtta datorksrivna sidor vilket är jävligt mycket, men jag ska ju sköta skolan bra detta året så det fixar vi!



Skitkul med mycket besökare på bloggen, jag blir helt lycklig! Fan vad kul det är! Så stay hungry!

Men nu ska jag faktiskt börja på mitt arbete! :)

PUSSpåer:*

Helgen är snart slut.

Jag tycker inte om söndagar, dom är inte roliga alls. Det är typ alltid något negativt som inträffar på söndagar. Som idag tillexempel: Mamma och Bengt kommer hem efter att ha varit borta hela helgen.. Imorgon är det skola så man kan inte gå å lägga sej när man vill och det är sista natten Love sover här för denna gången.

Jag hatar söndagar!

Nu när jag hade tänkt att vara duktig i skolan så planerar jag faktiskt att börja på min faktauppsats som vi fick information om in fredags, fast den inte ska lämnas in förän om 4 veckor. Fan vad duktigt av mej! :)




Hope u like it

Ny design, halvnöjd. Tyckte att det såg så mörkt ut med svart bakgrund. Hoppas ni gillar detta nu i alla fall (:
Kommentera gärna!

PUSSpåer:*

sex

En hungring kyss, ett nafs i läppen. Bestämda smekningar, en kyss på halsen och ett nafs i örat. Kläder som faller till golvet och under täcket luktar det sex. Vackra ord och fina blickar. Fysiskkontakt är ingenting utan kärlek.

__

Tjenare, sovit bra? Jofan, jag med! Idag ska vi väl inte göra så mycket, bara mysa och gosa massa. Spela kort kanske! Och nu vill Love gå ner och äta frukost så det ska vi göra - mums.

Lön snart, känns bra. Behöver lite skrammel i plånboken.

PUSS!

Jag älskar dej <3


tystnadens ord

tystnaden säger mer än man tänker på, är man tyst så känner man signaler man annars är rätt blind för. Man känner andras tankar utan att någon säger något. Man känner hur bevsärad någon annan är av ens närvaro eller orden man lämnade hängandes i luften.

Man känner sig besvärlig och obekväm, oönskad och jobbigt. Trots att man bara vill väl, att man vill förgylla någon annans närvaro. Tacken för att man är ärlig helt enkelt.

suck

Besöksrekord :D

tack alla läsere! jag älskar er. Hoppas det fortsätter såhär fan! men ja, vi får se huir morgondagen ser ut. min statestik har ju en tendens att pendla rätt mycket, Märks jävlig väl vilka dagar jag bloggar lite mindre, så jag får bli bättre på att hålla mitt blogande jämnare! Tack till er i alla fall!

Nu ska jag fetta mej i lite chips och leka med min header och eventuella nya design :D


ny design på ingång

Varit ute och love plåtade lite, ska fixa headern inatt/imorgon så får vi se om det bli något najs! :D förslag?

lördag

Sitter ensam i köket, har nyss ätit. Gott som fan blev det och fyfan vad mätt jag är! Haha min det är gött att bara kunna sitta mätt och glad i köket. Love sitter uppe på mitt rum och kollar på simpson och min lillasyster sitter väl vid datorn eller något.

Funderar på att ändra min header faktiskt, och resterande design ochså kanske. Men jag har inte så jätte mycket idéer. Men bilden på dej där uppe känns lite old även om den är rätt snygg. Men ah, löshåret är kortare och jag har andra glasögon nu.
 
Har du någon najs idée -> kommentera!

ska kanske be love testa fota en ny najs bild att ha i headern? Jao, det ska jag fan!


fan fail bild, men jag gillar att äta! haha


PUSSpåer :*

-

hello, snart ska vi till mormor, ska handla mat och lite gott till kvällen. Finns ju inte mycket att gör här ute där det inte går några bussar :/ men det är som det är. tur att vi kanske måste flytta. Fast då blir det antagligen längre för mej att pendla till skolan. och det suger. Klarar ju knappt av det nu liksom. Men jag hoppas det går att fixa någon form av lägenhet i Borås. Jag och jennie ska dra till kommunhuset och snacka med dom vad det finns för alternativ så blir det kanske billigare om hon flyttar med mej. Eftersom hon också pendlar.

Tänkte bara visa hur mycket jag klippt av löshåret. Ser mycket verkligare ut nu fast jag saknar det. Men jag ska ju som sagt köpta nytt när pengarna finns!


älskar Skid Row  tröjjan! <3


PUSS till alla som läser :*

godmorgon!

godmorgon, sovit gott? Det har jag - som fan. Eftersom jag sovit i min älskling armar. Fyfan vad jag älskar dej! hahah men nu kanske jag ska sluta snacka om honom? Jag skriver kanske om honom lite för mycket? Hahah

Idag händer väl inte så mycket, spela kort kanske. Bara jag, love och syster hemma för resteradne familj är borta tills i morgon kväll. Men vi tar ju oss ingenstans och pizza hade ju varit jävligt gott. Men det blir inte av sålänge vi inte kan få tag på någon som kan köra oss till kinna och tillbaka :(


hejochhå cambilder.
Har i alla fall typ klippt av nästan allt löshår. så det är bara några centimeter längre än min vanliga. Fan, får jag tag på typ 1500 så köper jag det med en gång. MÅSTE ha nytt innan vecka 39. För då är det skolfoto! :(


PS. Och ja sandra, ny kille i klassen. Sart hår & tatueringar. Haha Du är inte uppmärksam du! Men han var bara med engelska och svenska haha

PUAApåer:*


Back @ LBS

Känns bra, faktiskt. Fast ettorna är lite äckliga och små haha. Nej förlåt, nu ska jag inte vara elak men dom är väldigt många och dom glor som fan. Men kanske får skylla mej själv?

Ny kille i klassen idag, as najs! Kommer nog bli kul, kan behöva lite fler icke-lame folk i mpb08a haha. Jävlig skön stämmning bland tvåorna. Känns lixxom som man börjat snacka lite med folk från andra klasser nu. Det behövs ju faktiskt. Tror vi kan ha jävlig kul tillsammans faktiskt.

Kom nyss hem, satt lite hemma och jennie med Love och robban. Sen drog vi till nathalie och träffa henne och julia lite grann, najs som fan! Men ja, ska leta upp min choklad höhö.




haha lite bilder från igår som jag lovade! Äggkastning, jag pussar gubben i viskan och posar inför klassen haha!

PUSSpåer:*

min snäcka är här

Hjärtegull har kommit hit och allt känns faktiskt genast mycket bättre, efter att ha varit med om en hemsk bergodahlbana beteer vi oss nästan som vi vore nykära -inte mej emot. Jag gillar att få höra söta saker ^^

Första skoldagen idag, sjukt kul tycker jag - andra inte. Vi fick ett papper med massa knäppa uppgifter vi skulle göra klassvis. Dessverre är ju större delen av min klass sjukt tråkiga och kan inte bjuda på se själv. Exempel på grejer vi skulle göra var att muta våran klassföreståndare, bygga en pyramid, göra en hyllning till micael jackson på allmän plats, äta en hel gul lök och pussa gubben i viskan(en staty).

Och jag var med på allt såklart! Jag mutade min lärare med att han skulle kryssa i uppgiften om jag lovade att aldrig mer prata på hans lektioner när det inte är menningen(vilket jag är väldigt dålig på eftersom jag är så pratglad), Dansada thriller-dansen med moonwalk och tog mej för skrevet och skrek huuuh, fick äta typ en halv gul lök eftersom inte så många i min klass kunde ta ett litet bett så jag fick ont i magen.

Sen stora höjdpunkten var såklart när jag gick ner i typ ett av sveriges skitigaste vatten och simmade ut till statyn. Haha på allmän plats, och min favorit treor(ironisk) satt tydligen och sa massa onödiga kommentarer eftertsom jag blev bedd att posa framför statyn inför min klass när de filma och fotade. Men de tyckte tydligen att jag skulle flasha varpå en av dem sa att jag tydligen inte hade ngt att flasha.. men jag har alltid tyckt att de var dumma i huvudet i alla fall. & jag var ju trots allt den som vågade bjuda på se själv! ;D

bilder kommer sen, förlåt för dålig uppdatering! nu ska jag och lova gå och köpa glass :*

PUSSpåer:*

PS en viss har gått och blivit jävligt snygg i sommar . grrrrrr mums på honom ^^ 

Imorgon är det skola.

Japp, jag börjar i morgon, har massa att göra! Måste fixa i ordning på rummet, packa upp från spanien, bestämma vad jag ska ha på mej, sätta fast lösnaglarna, duscha, raka mej på diverse ställen och klippa iordning mitt löshår.

Och i morgon kommer min lilla snäcka! jag saknar honom otroligt mycket, fyfan! Jag hoppas vi kommer orka kämpa detta året för jag trivs så bra tillsammans med honom!


Jag hör ihop med dej baby!

Aja, nu ska jag fixa allt det där. Men skriver sen igen, okay!
PUSSpåer:*

love hurts

Minst sagt, kärleken gör jäääävligt ont. Om det inte bara är en dröm? Tanken har slagit mej,

Rättegången är inställd, Love känns inte så pepp på att komma. Jag behöver honom, han vill - inget vill vår väg. Snacka om att vi simmar motströms.. jag hatar att jag har hittat världens underbaraste pojkvän som jag är så fruktasvärt kär i. För hade jag inte det hade jag sluppit klumpen som nu bosatt sej i min mage.

I hate to be in love, but I'm in love with my love, Love

Borta bra men hemma bäst!

Hey. i'm back to stay! Yes, tillbaka i Sverige, tillbaka i mitt rum, tillbaka till vännerna och mycket viktigt - tillbaka i min säng! Fyfan vad skönt det är! Lite efter med att uppdatera kanske, men det beror ju på att det trådlösa nätverket här hemma krånglade igår kväll när jag kom hem och idag har jag inte varit hemma.

Vad jag har gjort sen jag kom hem? Jadu, Jennie kom till mej typ precis när vi kommit hem så det blev massa kramar och sitta uppe hela natten och snacka om allt möjligt, har ju lixxom ett helt jävla sommarlov att ta igen. Ja, så två halv två i natt gick vi ner och lagade kaffe. Somnade väl runt halv fem.

Sen skulle vi upp och dra in till gbg. Skulle in på kondomeriet haha, kul var det och så fick jag träffa hennes nya pojkvän Robban, men mycket trevlig kille! Och sen drog jag hem till bästavän nathalie (<3) som jag har saknat massor så det blev kramar och massa prat där med. Men nu är jag i alla fall hemma igen och kan ta igen lite egentid - vilket känns skönt som fan!

men måste bara påpeka - fyfan vad sverige är kallt! & vad man känner sej brun jämfört med alla blekisar här uppe haha, fast jag vill bli av med mina fräknar!

Men nu ska jag nog äta snart, mums! Är så jävla hungrig! Sen ska jag kanske sätta på lösnaglar höhöh :D

Hörs senare bloggen!

bild från kvällen jag blev tagen för att vara hora! haha Maybe I can't blame him? Men jag hade dock inget maglinne! ^^ haha

at lära en annan svensk

Fyfan vad kul jag haft hela kvällen, jag sitter nämnligen och lär en kille från brasilien svenska, över msn. Så vi har videokonveration och så säger vi olika saker på svenska för att få till hans uttal haha. han ska nämligen flytta till sverige någon gång! haha

han är i alla fall jätte rolig, han låter som en britt när han pratar svenska, skit gulligt. Men vi får väl se om han lär sej något! Underbar grabb i alla fall - får en på fett bra humör. Ni kan ju kolla in hans band, han spela gitarr. haha tryck här för att göra det


Puss, snart åker vi .. eller typ 6 så ja, detta blir väl sista inlägget på ett taf haha PUSSHEJ

rubriker suger

Sitter här och stressar, väntar på att mamma och bengt ska komma tillbaka ifrån affären. Sen ska vi äta pizza och sedan måste jag göra massa saker. stressigt som fan.

* Duscha
* gå till asiataffärerna och köpa tidigare nämnda saker
* göra iordning min färdkost inför hemresan
* packa alla mina saker - som är ett helvete att få plats med i min lilla väska :(

haha jag vill bara trolla mej och alla mina saker hem.bajs på att det inte går.
Och ja, jag antar att det kommer bli rätt tråkigt på min blogg ett tag. Eftersom jag inte kan blogga på hela vägen hem, det vill säga.. 300 mil! :O men jag kommer antagligen att skriva saker och sedan publicera dem på vägen hem! haha

sen har jag upptäckt att jag har massa fräknar! :o får visst det av solen och det suger fett mycket. Och min foundation kan jag inte använda eftersom den är alldeles för ljus! :( det är synd om mej :(

kolla vad hemsk


ajaj, bye bye

Musiktips





Redlight Attraction; min pojkvänsband (v.
måste ju göra lite 'reklam' för dem, inte sant?
Men ut på deras myspace nu med er.
för att komma dit, tryck här!

schteek avslut

Yes, idag blir det sista tillfället på stranden. Känns faktiskt lite konstigt att åka här ifrån även om jag längtat som bara den! Något jag ser framimot mindre är ju att åka bil i ca 36 timmar.. Det är ju inte .. jättebevkämt om jag får säga det själv. Men jag får ju i alla fall komma hem. Och vi räknar ju med att åka nu i natt/i morgon bitti runt klockan 5 - 6. Och då är vi hemma på måndagkväll.

Saker att göra:
* Äta frukost
* Packa ihop mej
* Rasta Pyret
* Smörja in mej
* Gå till havet.

Sen får vi sen vad som händer, jag ska ju í alla fall till asiataffärerna och köpa lösnaglar, halsband,. lösögonfransar något till Love och något till Jennie. Och sen ska ´jag till Mendoza och köpa7-up cherry MUMS!





PUSSpåer:*

never

Glöm det jag sa i förra inlägget, jag tänker ALDRIG mer gå i kortkort kjol och högklackat i spanien, fuck no! Var ju som ni vet ute och åt, fick en fin komplimang av servitirsen och så, det vad gulligt :) Sen gick jag hem för jag orkade inte bara sitta och glo. Och så skulle jag gå en liten sväng med pyret.

Jag går runt lite grann, där jag gått förut och så sitter en kille utanför köksvägen in till en resturang och han kollar lite och pyret går till honom. Först stoppar jag henne men han verkar lugn med det för han reser sej. Så jag låter henne hälsa. Han klappar henne och hälsar på mej och frågar om jag pratar spanska, Vilket typ är det enda jag förstår på spanska så jag svarar nej.
Då svarar han om jag är ledig, och jag svarar typ, ursäkta vad menar du? Sen kom det fram att han trodde jag var en hora :o

Jag höll på att dö, seriöst. Och helt plötsligt frågar jag varför i helvete han tror det helt utan att tänka mej för såklart. Och sedan kollar han på mina ben och mina bröst och frågar om han inte kan få en timma. Haha och jag blir rädd men förbannad så jag säger typ "go and fuck your self huh!" så vänder jag på klacken och går där i från. Stressa som fan, as läskigt. Jag tänker aldrig mer gå ensam i kjol och höga skor.

För er som inte vet så är det ganska vanligt med prostion här och det finns mycket strippklubbar och horklubbar. Oftast är horona inte med på detta själva utan det är trafficing, det är också ofta kidnappade från balkanländer och estland, lättland och litauen. Och så är det spanjorer också så klart.

fyfan, en upplevelse jag gärna slipper igen,

ut & äta

Nu ska vu dra ut och äta, vet inte vart men vi hittar väl en resturang som passar antar jag :) Jag ser lagom slampig ut, men jag gillart. Nu jälvar ska byggarbetarna få något att vissla efter. (Dom brukar föra ett jävla liv när jag går förbi) Hahah nej, måste smeta på mej lite läppsitift, eller nej? eller.. öhm nej. det blir nog lite för mycket! hehe

hörs nör jag är tillbaka :D

hej jävla mongobild

men of we go


schteeekt klart för dagen

Kom nyligen tillbaka från stranden, och var duktig och tog med mej kamera. Dock fotograferade jag inget men mamma gjorde! :) Haha inners inne är hela min familj kameratöntar - men bara jag som erkänner det! Kanske för jag är duktigast? Eller bara mest intresserad helt enkelt - vad vet jag?


Fan vad najs att man ser så blond ut!


smygfotograferning på hög nivå haha. Not najs fejs :c


en låtsaspappa som ligger och schteeker (:

haha, ja, jag orkar inte ladda alla bilder så ni får klara er på detta (: nu ska jag dricka coca cola - buy!

peppad

Får väl passa på att säga godmorgon också haha, sitter och dricker coca cola. Jag hatar att jg typ håller på att bli allergisk, jag får sådana jävla magsmärtor men jag älskar cola så mycket att jag inte kan sluta dricka i alla fall haha!
Har kollat igenom mitt schema nu inför det nya läsåret och jag måste ju verkligen säga att det ser mycket bättre ut iår än vad det gjorde förra året. Känns asbra! Även om jag är berädd på ett mycket värre läsår, men mycket högre krav och ett jobbigare läsår.

Men jag kanske får stämpel att vara riktigt jävla dum i huvudet men jag saknar faktiskt skolan! Mest klassen förstås! Trots att vi har mycket grupperingar och vi inte umgås så mycket på fritiden så blir det tomt när man inte ses lixxom. Och jag känner väl av det lite hårdare än de flesta eftersom jag bara varit hemma en dag och åtta timmar sedan vi gick på sommarlov så jag har inte träffat några kompisar på hela sommaren haha.

Detta är mitt nya schema i alla fall :D


Ser era scheman värre ut eller?

Tänkte börja med en ny grej här på bloggen! Nämnligen musiktips, det villsäga - jag lägger upp videos/länkar till låtar jag tycker om, så ni får grepp om vad jag faktiskt lyssnar på. Så det kommer komma upp låtar från både diverse domoband och gammla 70/80-tals band men även mordern musik - sånt jag gillar helt enkelt.


Dagens musiktips blir:



Pusshej :)

GIMP skola: neontexter

Hej! Jag har blivit ombedd att visa hur jag gör mina neontexter som jag använder med jämna mellanrum, tillexempel "Hiss & Diss" och "Zandra har en åsikt" Vill du att jag ska visa något? Bara att höra av dej!

Detta gör jag i gratisprogramet som går att ladda ner här!

Nu börjar vi!

Steg 1:

När du öppnat programmet trycker du på arkiv och tryck på ny

Steg 2:

Välj bredd och höjd, jag valde 400 x 400, men det beror på hur stor du vill att bilden ska vara. Tryck sedan OK

Steg 3:

Nu ska du välja bakgrundsfärg, det är viktigt att du väljer exakt samma färg som din blogg har som bakgrund, annars kommer det se konstigt ut, Men eftersom min blogg är svart så väljer jag svart. Tryck på hinken jag ringat in på bilden ovan, välj sedan färg där nästa ring är ritat. När du valt färg trycker du på bilden för att färga den.

Steg 4:

Då kommer det se ut såhär! :)

Steg 5:

Välj textverktyget som jag ringat in på bilden ovan.

Steg 6:

Tryck längst upp i högra hörnet, håll inne och dra ner mot vänstra hörnet - som bilden visar.

Steg 7:

Skriv valfritext i rutan jag ringat in. (tryck inte på "stäng")

Steg 8:

1.
Tryck på ringen brevid ettan, för att få upp textfärgs-fönstret.
2. Välj färg för att se hur texten ser ut.
3. Tryck OK

Steg 9:

1.
i rutan du skrev texten. Sätt musen framför texten och gör ett byt rad med enter-tangenten. Detta för att skenet av neonet inte ska gå utanför rutan.
2. Tryck på centrera, som jag ringat in på bilden ovan - detta för att lägga texen i mitten.
3. I ring tre bestämmer du hur stor texten ska vara, tryck på pilarna brevis siffrorna för att ändra storlek.
Nu kan du stänga rutan där du skrev i texten.

Steg 10:

Högerklicka på bilden för att få upp menyn, välj sedan "neonskyt" helt enkelt.

Steg 11:

1.
Här väljer du hur starkt din neontext ska lysa, jag tycker 15 är lagom. Om du väljer för mycket kan texten bli väldigt otydlig.
2. Här bestämmer du bakgrundsfärg, viktigt att du väljer samma färg som din blogg har som bakgrund.
3. Här bestämmer du textfärg, och jag väljer en rosa.

Tryck på OK

Steg 12:

FÄRDIGT!

För att spara bilden, tryck arkiv > spara som.. tänk på att när du väljer filnamn måste du skriva .jpg efter, annars väljer programmet automatiskt en annan filtyp och det kommer inte gå att publicera din bild.



__
Hoppas ni förstod,.fråga om något fortfarnade är oklart! :)


Sexobjekt


Varför är en tjej lättare ett sexobjekt än en kille? Varför kan inte en tjej ligga med lika många som en kille innan hon blir kallad hora? Varför kan inte en tjej ta bilder på sej själv i bar överkropp när killar kan det? Vad är skillnaden som får oss att se så olika på könen?

Jag vet inte hur många gånger jag blivit kallad hora, slampa och så vidare - på grund utan att jag inte tycker det är en big deal att ta bilder i lite kläder/naken eller klä mej i kortkort kjol och höga platåstövlar. Jag gör vad jag tycker är snyggt! Och alla säger att jag bara söker uppmärksamhet, och det är klart jag gör! Men jag söker inte uppmärksamhet av gamla gubbar eller som ett sexobjekt. Jag protesterar mot erat jävla sätt att döma och stämpla mej som ett objekt. Alla söker uppmärksamhet, vad är annars poängen med att träna muskler och tvättbräda, sminka sig och fixa håret? Jo, alla vill bli bekräftade med att de duger! Säg vad du vill, men så är det :)

Och sedan sverige, som påstår att vi inte behöver feministerna för att vi har ett jämnställt land(?) Jo, tjena mittbena! Jämnställt - NEJ! Om vi nu har det, vart är då lika löner för lika jobb, chefspositioner för kvinnor och så vidare? Vart är jämnställdheten? Kvinnan har i alla tidet fått kämpa för sina rättigheter så som rösträtt, rätt att ha en åsikt, rätt till sin egen kropp, rätt att ta ut skillsmässa. Dessvärre är vårt samhälle än i dag styrt av manssvin som fortfarnade använder härskartekniker för att fördumma och förtrycka kvinnor.

Så av vilken anledning tar du den rätten att stämpla mej som ett objekt - min kropp är inte mer objekt än din, men ändå är det jag som är hora och du som är glidare!?!?!?



Grattis Pyret

Tjenare, här har jag suttit och kollat runt i en jävla massa timmar och helt glömt bort att blogga typ! Men jag vill i alla fall säga att det är jätte kul att ni läser min blogg, funderar på att ha frågestund snart igen? eftersom Det tillkommit endel läsare sen senast, men är ni sugna?

Och till er som inte läst min blogg så länge vill jag tipsa er om ett inlägg jag skrev om michael jackson - som fick mycket bra respons! För att komma till inlägget trycker du här!

Och förövrigt så fyller vår hund, Pyret 2 år idag! Så grattis till henne!




nu ska jag dricka min coca cola och äta pizza!
MUMS! puss

fuck rubriker

hey hey, jag har faktiskt inget vettigt att skriva.. känns det som? fan, jag måste bl kreativare, inte sant? Funderar på att byta design lite grann? Eller är den bra som den är? Det finns massa saker jag borde göra, men orkar jag?
exempel på vad jag måste göra, inte i prioritets ordning haha

Vill du se något äckligt? haha ja, det vill du! Jag ömsar som en liten orm haha, ska till stranden idag i alla fall så jag får mer färg, måste bli brunare innan vi åker hem :o haha
Bildbevis:

usch :'c



höres senare, när jag är lite kreativare (förhopnnings vis)

PUSSpåer:*


soluppgången





Kopiering av mina bilder är självklart förbjuden!


Jävligt magiskt måste jag säga, helt klart värt att gå upp klockan 6. Mest nöjd med sista bilden, skulle jag tro. Vilken är din favorit?




PUSSpåer:*

nighty nighty

Strax ska jag sova, sova igen några timmar som jag gick miste in i natt. Jag är dock rädd för att drömna mardrömmar :( Men jag hoppas jag klarar mej ändå! Vill dock röka innan jag lägger mej, vilket jag nu för tiden måste smyga med. För att eventuellt få ett körkort betalat + bil. Kanke kan vara värt det lixxom!

men usch, nu borde jag sova. Tänkte gå upp och fota soluppgången tidigt som fan i morgon bitti haha. Men jag får väl läsa lite bloggar innan jag somnar förstås. Men godnatt på er!


världens finaste, min ängel.
jag älskar dej av hela mitt hjärta! (v.


lite brun iaf

Hej bloggen, jag är kvar i Spanien - trots att jag inte vill. Men resterade familjemedlemmar vill njuta några extra dagar av solen så jag har inte så mycket val. Men som tur är, är vi alla överens om att vara hemma så lite som möjligt. Så idag var vi vid havet i stort sätt hela dagen, kom nyss hem. Och jag har precis duschat av mej. Skönt att vara fräsch igen.

Pappa och hans sambo har alkoholförbud så länge vi är här, jag hoppas att det ska göra dem gott. Kanske kan de då lösa sina konflikter på ett mer normalt och acceptabelt sätt. Men självklart är jag fortfarande vrålförbannad på honom, och han känner det! Det märks. Nu är det jag som inte möter hans blick när han pratar med mej. För nu vet jag att jag är bättre än honom, en relation med honom är inte längre önskad. Jag vill ha så lite med honom som möjligt att göra.


ser dock röd ut, men det är brunare irl!


nu ska vi snart äta, pusshej! <3

Hey there

Detta har varit den värsta natten i ´mitt liv, utan tvekan. Det har varit ett jävla liv. Pappas sambo Linda kom hem runt halv tolv. Hon gick hem till ett par vänner eftersom hon och pappa bråkat tidigare på dagen. Och då får självklart min pappa spel och börjar gapa och skrika.

När han höjjer rösten så blir jag helt stel, jag får inte fram en enda jävla ord.  Jag låter ingen trampa på mina tår, ingen får lov att ställa sig på mig - aldrig. Jag är jävligt självständing på det viset. Men jag kan inte säga ifrån när han är arg.

Det slutade i alla fall med att han skulle, så fint som han själv sa ,"ut och supa skallen av sig sen försvann han.


jag vaknar av att det är ett jävla liv i deras sovrum, jag kan inte ens stänga av det. Det känns som ett virus - det bara kryper in i min hjärna oavsett om jag vill eller inte, och så sker det som ingte får ske, något som är helt occeptabelt. Och jag får ett jäva ryck och flyger upp ur sängen. Inne i deras sovrum skriker jag, jag gapar, jag är elak. Men det värsta av allt är att jag bara är ärlig, allt jag säger är sant. Men ändå bryter jag ihop och får inte fram de sista orden ordentligt.

Jag går till mamma och bengts sovrum, och självklart är de vakna. Ingen kan sova i detta oväsen. Jag kryper upp i deras säng som om jag vore 5 år gammal. Jag söker tröst. Och jag beröms för min insats att säga ifrån. Jag antar att mamma hoppas att om jag säger något så ska han förstå - eftersom han borde älska mig.

Vad gör det om mamma gapar och skriker? varför bry sig om sitt ex? Men det spelar ingen roll för han fortsätter att gapa och skrika och när jag krypit ner i min egna säng är det dags igen. Jag flyger upp och in i deras sovrum igen. Jag ser med svarta ögon på honom, jag rent utav skäms utan att vara släkt med en sån jävla typ. En kvinnoförtryckande alkis som inte bär rent mjöl i påsen? inget att vara stolt över om jag säger det själv. Och det värsta av allt är att han inte ens kollar på mig, inte ens när jag är förbannad kan han skänka me en blick!

Tillbaka in i mitt sovrum, jag håller om min lillasyster. Hon gråter, jag gråter. Jag vill skydda henne, stackars arma barn. Jag älskar henne, jag vill inte att hon ska se onda saker. Hon ska inte se sin far som djävul men han har gjort bort sej. Hon hör hört, precis som jag. Jag vet inte om hon har förstått allt men hon har gripande ledtrådar.

Det åskar här nere, det är ingen svensk åska utan riktigt jävla dunder. Blixtarna lyser in genom förnstren precis som om det gör i harry Potter filmerna, hela rummen lyser blåa i skenet av den. Och knallen, det är som en jordbävning. Hela huset skakar. Men jag lyckas i alla fall somna, men en arm om min oskyldiga lillasyster.


och antagligen åker vi hem idag, som du kanske förstår..


godnight I think


helvetet bryter ut

jag orkar inte mer , jag sitter här med tårarna rinnandes ner för kinderna. Pappa sítter ute på balkongen med mamma och bengt. Full som ett svin är han - han började dricka klockan14.00 idag och har väl hällt i sej 3 flaskor vin vid det här laget. Han gråter och jag vill inte höra, jag vill inte veta.

Love var tvungen att lämna mej ensam en stund eftersom han skulle äta, så nu sitter jag och lyssnar på musik på högsta volym för att slippa höra vad som sägs på andra sidan mina hörlurar. jag vill inte veta.

Jag kan ändå inte sluta fundera och oroas över de ord som smet i mellan min och Loves konveration över skype. Ord som bara 12 stolar vid matbordet, vinförrådet, bankat på, rättegång, inte välkommen, tycker du ska veta, sanning, lägner , älskar, rätt , blommor, ni. Jag vet inte vad det handlar om, eller vad fan som egentligen pågår i min fars liv. Jag vill inte veta.

Jag vill hem, mer än någonsin. jag är trött på att bli totalignorerad av honom. Han kollar för i helvete inte ens på mej när jag pratar med honom. Han har aldrig gett något för att lära känna mej eller bry sig. Det är lite pengar på jul & födelsedag - men inte ens ett telefon samtal kan han ge mej. Jag betyder INGENTING. jag känner mej så jävla oönskad och smutsig. Äcklig och obetydelsefull.

Jag hör att han höjjer rösten så jag höjjer volymen. jag hyperventlerar och vet inte om jag vågar andas. Tänk om det är gift? jag vill bort..... hjälp mej?

JAG SA JU FÖR FAN ATT JAG INTE VILLE VETA!
jag ska aldrig mer åka hit, jag måste sluta att vara optemistisk och hoppas på ett han nästa år vill ha en relation till mej. kanske är detta sista gången jag ser honom?

jag tycker synd om min lillasyster, hon sitter ovetandes vid sin laptop. Och jag hoppas hon har hög volym på - för sin egna skull. Jag vet inte vad jag ska göra. bort bort brt bort. andnöd och ångest.


min pappa är den bästa och den sämsta pappan samtidigt.
han är den värsta för att han aldrig lärt känna mej,aldrig skapat en realtion till mej,
han är den bästa av precis samma anledning, det blir inte så smärtsamt att vara utan honom av den anledningen. Man kan inte sakna något man aldrig haft.




förlåt för detta, förlåt att min blogg är så jävla tråkig.

kärlek

Kärlek är fanimej ett helvete. Man älskar någon men man inser att det kommer göra så jävla ont, det kommer bl många sömnlösa nätter och tusentals tårar bara för att få det att funka. Som ett hjul i uppförsbacke - det rullar jävligt vingligt.

För er som nu antar det värsta kan jag lugna er, jag och Love har inte gjort slut. Även om det var nära idag. Det är därför jag inte orkat skriva något kreativt i bloggen så jag hoppas ni har förståelse för det. Och kanske gör det detta inlägget ännu mer sliskigt - vad vet jag? Nej, jag och Love hade planerat att han skulle flytta ner till borås och jag in till honom, men jag har inte puschat tillräckligt hårt och han har inte ansträngt sig tillräckligt mycket för att ha en lägenhet och ett jobb.

Men Loves mamma hittade en ledig plats åt honom på högskolan där uppe i vårt avlånga land, så Love ska skicka in en ansökan. Vilket innebär att vårat förhållande kommer balansera på en liten tråd. Det kommer inte vara enkelt (som om det vore det nu - nej) Det kommer bli ännu tuffare. För om love går i skolan innebär det att vi bara kan träffas över en helg eller så.

Dock är ju restiden fortfarande ca 12 timmar enkelväg (ett dygn fram och tillbaka för den som inte kan räkna). Och hur ska man hinna ses då?

Tex. jag reser från Borås när jag slutat skolan på fredagen (ca 15.00) säger att tåget går 15.00 för att göra det enkelt. Då är jag framme 03.00 på natten. Och för att hinna hem i vettig tid måste jag ju åka ca klockan 09.00 på söndags morgonen. Då har vi bara kunnat ses totalt 30 timmar och sömn är då inräknat...

Andra problemet är ju pengar, jag får fortfarnade bara 1050 kr 10 månader per år. Och om love pluggar måste han ta studielån, eftersom han inte kan jobba då han ska bo på internat. Och hur mycket pengar han får i handen vet vi inte men. Om han bara får 1000:- så räcker det inte. En resa från honom till mej kostar cirka 1000:- men så har han ju sitt band också, Redlight Attraction.


Ja, ni förstår hur tufft det kommer bli, right?



men jag älskar ju honom, det måste gå!

'

jag håller på att förlora allt.......



fanfanfan

Rökning är sexigt

Varför, det kan jag inte riktigt svara på. Men att jag tycker det är sexigt - det kan jag lova. Det kanske inte gör en person sexig men om en attraktiv personer röker blir det på något vis pricken över i:et. Jag antar att vissa tycker rökning är riktigt osexigt men inte jag. Och min blogg = mina åsikter, right?

Men att röka måste ju vara sexigare än att köra upp en prilla med snus under läppen, eller?





___  idag är det varmt, dock molningt. Jag funderar på att gå och köpa lakristänger, 7-up cherry och glass kanske! haha
aja, hörs senare!


PUSS


flöt

Tjeeena bloggen, kom nyss hem från La Colina. Resturang här i Albir :) As najs! Och jag är verkligen PROPPMÄTT! fyfan, nästan så jag funderar på att trycka fingrarna i halsen och spy haha. Men gott som fan var det i alla fall! Och det kändes bra att kunna sminka sig och fixa sej lite så man slapp sitta och vara skabb - vilket jag varit i några dagar!

Vädret suger, idag har det regnat till och med. Och det är molning. Ingen ide att gå upp 6 på morgonen för att fota soluppgången vid stranden om det ändå ska vara mulet. Fyfan, nej usch. Jag längtar hem som fan alltså! Till allt folk. Lite trött på att umgås med min familj nu.. speciellt eftersom vi inte gör något haha.

Tänkte ladda upp en bild på poolen här på gården, den ser så mysig ut på kvällen :D



Och så får ni en bild på mej :) Lägger jag upp för mycket ego bilder? :o


konstig pose haha xD mina bröst ser big big big ut och I like like like it! :D



PUSSpåer:*

Bakk on Trakk

Japp, tillbaka från min runda i affärer och tro det eller ej men jag köpte ingenting! Jag hittade inga fina underkläder som satt bra eftersom jag är så jävla smal :( Hittade iofs ett halsband med ett Z i, ett sånt som jag har nu.Men det jag har nu har iofs tappat typ alla stenar eftersom det är som "diamanter" i. Kanske borde köpa ett nytt? Kostar ju bara 2 € vilket är 22,14 svenska kronor. Funderar på ett L med - som i Love. Vad tycker ni?



Här är i alla fall bild på BH'n jag köpte häromdagen, som jag pratade om för några inlägg sedan. Jag tycker den är najs, rätt enkel och snygg lixxom! Och avtagbara axelband med - guld värt! Värd 2 € i alla fall :D Eller vad tycker ni om den?



PUSSpåer:*


shopping-time!

Ohyes, nu ska jag springa runt i affärer hade jag tänkt! Ska kolla underkläder, smycken, skor och smink. Får se om jag hittar ngt roligt :D Och gör jag det så laddar jag upp bild här på bloggen när jag är tíllbaka - visst är jag för snäll?

Hahaha, jaja, dags att rusa!
Pusspåer:*

visste ni att?

* jag älskar lakris

* att jag fryser jätte lätt men ändå inte klarar av värme

* att jag älskar oliver

(:

WOHO

jag har nyss lyckats nå någon grannes öppna nätverk vilket innebär Zandra = blogga!  WOHO! har suttit och surat hela dagen över att jag inte kunnat uppdatera eftersom jag inte haft ngt internet. Känns ju rätt surt att förlora alla nyfunna läsare genom dålig update lixxom! Men nu hoppas jag att jag kan nå detta närverket några dagar framöver så jag kan uppdatera er om mitt liv här i spainen.

Idag är det förövrigt bara sju dagar kvar till vi åker hem, åtta dagar kvar tills vi berläknar att vi är hemma - ska bli så jävla skönt! Saknar alla sjukt mycket, speciellt Jennie, Nathalie och klasskamrater osv eftersom jag inte träffat dem sedan skolavslutningen! Ska verkligen bli skitkul att ses!

tänkte köra en Hiss & Diss, varsegod!

# Att jag bränt hela min framsida, det vill säga mage, bröstet, benen och ansiktet så det gör riktigt jävla ont! Och jag kan inte sola något mer på stranden förän svedan lagt sej :/ kanske inte hinner mer något mer schteek vid stranden :(

# Att jag kanske har fått en wipler( stavas??)-skada av olykan i Tyskland,- fick en muskellåsning under mitt högra skulderblad igår vilket resulterade i att jag inte kunda använda min höger arm, sedan förflyttade sig smärtan till min nacke vilket gjorde att jag fick fullkomlig nackspärr. har aldrig haft så ont i hela mitt liv. Vill seriöst typ skära halsen av mej. En familjevän vi lärt känna här i spanien kände lite på min nacke och berättade att jag har fått ett fel på min ena ryggkota i nacken - den har förflyttats i en hastig rörelse...

# At jag inte lyckats hålla mig ifrån ciggaretterna ... men typ 8 st på två veckor måste jag vara stolt över!

# att jag saknar min älskling - såklart

# Att det är rättegång snart - göt ont i hela magen - jag vill inte!!!!!!



# Att jag lyckats koppla upp mej på internet så jag kan blogga!!

# Min statestik här på bloggen - I LOVE IT! (ja, att den ökar alltså)

# Att jag är brun(där jag inte är röd :P)

# Att jag är blond - GOD I LOVE IT!

# Att jag kom på att jag fan ska få lön denna månaden med - wohooo

_______

hahah en rolig grej så här för övrigt då - köpte en ny BH i förrgår, kan visa i videoinlägg någon gång, den säger att jag har 80B i storlek! Stämmer inte alls med känns lite gött ändå. Den är förövrigt skitsnygg och värsta läckra push-up'n, Kostade 2 €! Fundera på att köpa en till Nathalie, för hitta en skitsnygg i zebra mönster men vettefan om den passar :S och nu när storlekarna är så konstiga så blir det ju lite svårt!


aja, nu ska jag röka sen sova. Långt inlägg - I'm sorry! Men har ju inte uppdaterat på hela dagen! Ny uppdatering kommer i morgon OM jag lyckas nå internetanslutningen :P


PUSSpåer:*

anledning till dålig update! Hörs 18 augusti!

Jag måste ju uppdatera er med vad som händer här nere i spanien, Och sanningen är att det krånglade till sig lite.. Vi kunde inte bo kvar i huset på grund av missförstånd och en mindre vettig mäklare som hotade oss med att byta lås när vi inte var hemma och så av diverse anledningar..

Så nu bor vi i en lägenhet utan breband och får antagligen inte tillgång till breband förän vi är i sverige igen.
Så bloggen får ha sommarstängt fram tills den 17 - 18 eller ngt.. PUSSHEJ så länge!


tack för alla kommentarer på senaste videoinlägget! PUSSpåer:* 


hello

Hej, mina älskade bloggläsare, jag vill bara tacka er för att min blogg är påväg uppåt, känns så jävla underbart! :D
snart sveriges nya storbloggare? haha

nje, det tror jag ju inte riktigt men fan man måste ju få drömma?
ja, men nu är jag i alla fall hemma hos en gammal vän till pappa här i spanien, känns rätt gött att ha internet för en stund och kunna kolla runt på allt som hänt sen jag kollade senast.

tänkte ge er lite bilder eftersom det dessvärre antagligen kommer dröja ett tag innan vi hörs igen :/






Bild 1 : pappa & låtsas mamma :D
bild 2. hunden med en väldigt lång tunga. Gene - släng dej i väggen haha! ;D

PUSSpåer:*

RockN'RollBabe videobloggar - WOHO



gick inte att ladda upp innan så fick göra det nu när jag kommit hem.
kanske blir av med internet ett tag - vet inte. För vi kanske ska byta lägenhet i morgon bitti :/
kände mej förövrigt rätt söt dag haha ^^


PUSSpåer:*

Humörsvängningar och lakrisstänger

Havet idag, riktigt sköna vågor. Gött att schteeka! Dock har jag bränt mej lite grann..Och humörsvängningar tycks verkligen vara min grej idag :/  Förs bröt jag ihop en gång utanför en butik där vi köpte nya badskor till mej för att vi snackade om pappa.

Jag vill inte ha det såhär, jag vill ha en pappa en riktigt pappa. Men jag kan inte ändra på det själv och varje gång jag försöker är det som att prata med en vägg..  Det gör så jävla ont.. suck

Nu har vi lämnat det sista som pappa glömde så nu ser jag väl inte röken av honom något mer.. Mamma har varit skitförbannad hela dagen och egentligen vill väl alla hem. Men det känns ju lite onödigt att åkt så långt och bara stanna 9 dagar..

När vi var klara på stranden skulle vi in och köpa mer iste (jag dricker som en val och har ändå vätskebrist :c ) och lite annat smått. Och jag började seriöst gråta för att jag inte fick några lakrisstänger. Jag vet inte vad det är med mej men jag är som en jävla tre åring. jag klarar verkligen inte av värme alltså! Så det var bara åka hem och hälla i sig en liter iste och äta lite panrich med aoli (stavas??) på. Så jävla gott!

__________

snart ska jag in och duscha av mej allt salt och sedan ska det sminkas och fixas  eftersom vi ska ut och äta idag :) På en av favoritresturangerna - La Colina. Tänkte göra ett videoinlägg i samma veva om ni vill? vad vill ni att jag snackar om?


bild jag tog på soluppgången i morse.
ska ta när solen reser sig ur havet också ngn dag :D

kommentera dåå?

Svar på frågestunden

Nu får ni svar på frågorna ni ställde under frågestunden :D

Vad är det favortit band förutom din killes? ;o
Jag har många favoritband, kan inte riktigt välja ett eftersom det finns så många
men några av dem jag lyssnar på är: KISS, Def Leppard, Crashdïet, Bon Jovi, Blackrain, Danger Danger, Gemeni Five, Europe, Firehouse, Guns n' Roses, Heart, LA Guns, Wasp och Mötley Crue

Vad gör du för att behålla din kropp så snygg?

Jag gör ingenting speciellt, jag är född smal och kan verkligen inte gå upp i vikt! :/ Men tack för komplimangen :)

Vad använder du för smink en vanlig dag? :)

En vanlig dag i skolan använder jag alltid foundation, ögonbrynspenna, rouge, mascara och eyeliner och med jämna mellanrum öven ögonskugga, läppstift och läppglans

hur många har du haft sex me?
Har mina bloggläsare egengligen inte med att göra men eftersom jag sa vad fan ni vill och lovade och svara så fem personer.


Vill du göra ett undantag på bdb och lägga till mig som vän :P pallar snart inte rulla ner till "bevakningarna" :P Snälla ;)

(till Emil) okej, bara för att du kommenterar så mycket! Men den dagen du slutar ryker du, ok? Lägg till mej som vän på bdb!

Vill du ha barn?

Ja, absolut! har blivit otroligt barnkär det senaste! :)

Vad har du för kamera?
Jag har en mycket älskad nikon D60 :) Men vanligt standar objektiv (18 - 55mm)

Hur får du ditt hår så snyggt? ;P

Jag antar att du menar när det är uppsprayat? Jag tuperar bara och sprayar med proffs. Men för att det ska bli bra måste man ha uppklippt hår och det är jävligt svårt att göra på nytvättat hår om man använder balsam!

Gillar du paddor? ^^

Absolut, speciellt när de är i form av en rottis (För er som inte känner till internskämtet så är "paddan" min svärmors hund som heter Nova egentligen. ni hittar bild på henne längre ner i min blogg)

vart har du köpt ditt löshår?
Jag har köpt det på happyhair.se (clip on - synthet - 60cm - lightest blond)


vad har du för BHstorlek? undrar för du vill ju operera.

Jag har en liten 70A..

hur gammal är du och vart pluggar du?

Jag är nyligen fyllda 17 (fyllde 1 juni) och ska börja mitt andra år på Ljud och Bildskolan i Borås - Media programmet.

vad har du köpt din fina leopardklänning? :)

visst är den fin? jag älskar den! Hahaha jag har köpt den för 150;- på vårmarknaden i Kinna. Har inte en aning om vart du kan få
tag på en likadan!

Varför skaffa du en blogg?
Jag har haft många bloggar tidigare men tappat intresset så jävla fort på grund av dålig statestik och ont om kommentarer. Men denna gången startade jag bloggen i samband med att min bästavän skaffade sin. Tänkte
att det kan ju vara kul att testa igen och denna gången har det hållt mycket bättre!


Tack för alla frågor, även om jag tycker de kunde varit fler :P
Nu är min mamma vrålsur och jag har vätskebrist..

jaha, välskommen till ytterligare en dag i helvetet!


PUSSpåer:*


FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD!

hoppas du tog chansen och ställde just din fråga, om inte, så får du väl vänta på näta tillfälle :P


_

Ville bara visa er en bild jag nyss tog - jag tycker den är vacker!

Kommentera?




PUSSpåer:*

whiteieeeeeeee

Nu har jag blekt mitt hår igen, eftersom det inte blev bra förra gången! hahah och nu jävlar är det blont - det är iofs frotfarande blött så jag ser ju inte riktigt hur det ser ut men fan vad vitt det ser ut än så länge!
Måste bara påpeka att det är så sjukt snyggt att bara solbränd och riktigt blond! Det blonda håret gör ju att man ser brun ut :)
Och jag börjar ju faktiskt få en del färg nu! haha



Idag flyttade min pappa, till en annan lägenhet som han och hans sambo skrev kontrakt på igår (snabba ryck kan man lungt säga) , Så nu bor jag, syster, mamma och Bengt kvar i 5.5 miljoners villan.. pappas kontrakt på detta stället går inte ut förän om två månader så vi behöver inte åka hem i alla fall... även om jag faktiskt skulle vilja.

Jag menar, jag åker 300 mil ner hit, för att få lite sol, bad och givetvis träffa min pappa och så flyttar han ?? och lämnar oss kvar. Han sa helt seriöst inte ens hejdå. Mamma ringde honom när vi kom hem från stranden och sa att vi var tillbaka och han berättade att de flyttat klart nu och att han lämnat tillbaka flyttbilen de hyrt.. 

Så jag vettefan hur vi ska kunna ses nu, eftersom pappa inte har ngn bil just nu för deras är trasig så dom ska köpa ny.. jag är här helt i onödan helt enkelt! önskar jag kunde vara hemma så jag kunde träffa min baby istället. 
Känns mycket mysigare .. men ah, om 13 dagar är jag hemma igen! HÅLL UT! :D



aja nu ska jag snacka med baby på skype.

PUSSpåer:*

'



ohyes, du är välkommen att fråga mej vad fan du vill och jag svarar!
kom igen nu, inga frågor är för dumma för att ställas!

BRING IT!


10 saker jag vill ha

#1 Nytt löshår
#2 Längre hår
#3 Fler läsare
#4 Pengar
#5 Lite nya, fina kläder!
#6 Massa USB-minnen
#7 En alldeles engen fotostudio
#8 Linser
#9 Större bröst
#10 En underbar kyss av min underbara älskling!


Vad vill du ha allra mest just nu?




PUSSpåer*

läsare / pappa

Vill du ha fler läsare till din blogg? Det finns en sida som man kan registrera sig på som gör att andra registrerade på denna sida kommer att kolla din blogg, det kan ge flera hunda visningar per dag! För att bli medlem trycker du här!

När du blivit medlem stiger dock inte statistiken omedelbart eftersom ditt medlemskap måste godkännas (någon kollar igenom din blogg så den inte bryter mot reglerna) men det kan ju vara värt att vänta på! :)


__

Familjen struntade i havet idag, måste pausa lite från all sol. Och jag har ägnat dagen åt att vara besviken, främst på min pappa. För er som inte vet bor min pappa här i spanien och vi träffas bara en gång per år. Då åker hela min familj ner hit och stannar några veckor. Men det känns faktiskt som min pappa är mer intresserad av att träffa min mamma & hennes man bengt än vad han är för att få träffa mej och min lillasyster....

Träffar man bara sina barn en gång om året, kan man inte hitta på något då? Vi hade kunnat gå på marknader, åka till Terra Mitica (nöjespark), gå på zoo, åka på typiska turistprylar, åka till havet, gå på bio, gå i affärer ja vad fan som helst!? men vi gör ingenting!!!!!!! Jag och min syster sitter bara framför datorn typ, och när man väl går för att prata med honom så är han ändå inte intresserad. Och jag har försökt, så jävla många gånger att ta kontakt med honom, men han verkar inte intresserad av att ha en relation till mej(!).

Mamma har tjatat hon med, hon har bett pappa om enstaka saker - men händer det något tror ni? NEJ!

Denna sommaren har jag inte ens vågat fråga honom om vi kan göra något, antagligen mest på grund utan att jag är rädd att han ska säga nej eller lova för att sedan bryta det.. som det har varit tidigare år. Är det konstigt att jag inte vill åka hit?

Det har gått till den punkten att jag glömmer säga pappa utan tilltalar honom vid namn nu för tiden. Kanske ett bevis på att jag inte har någon pappa?



nu orkar jag inte gräva i detta oläkta sår längre så jag avslutar här och hoppas att jag piggnar till och slutar vara ledsen

.
ett stycke ofixad och lite ledsen zandra


"There is a few things in life that shouldn't be broken
hearts, promises and freindships"




PUSSpåer

Redigerning ~

Jag tänkte bara tipsa er om att det är väldigt enkelt att redigera bort dålig hy, och det går att göra i de flesta redigeraingsprogram. Jag har gjort det i både Photoshop, GIMP och nu även i Picasa. Jag laddade ner picasa för bara några dagar sedan och har ännu bara lekt runt. Men jag gillar programet skarpt eftersom det är enkelt och har det jag tycker om :)
Så jag måste bara tipsa er om detta. I Photoshop tycker jag att det är ganska jobbigt/svårt att redigera bort ful hy men fyfan vad enkelt det är i picasa!

Jag letade upp en bild på google och satte mig och redigerade lite snabbt, jag var inte speciellt noggrann därav ser huden inte perfekt ut - men det är ju en klar förbättring! :)



För att ladda ner Picasa trycker du här!



PUSSpåer :*

gooodmooooorning

Godmorgon, hoppas ni sovit gott! För det har inte jag, har vaknat hit & dit hela natten!
Och nu sitter jag med världens huvudverk! Vet inte om jag ska med till stranden idag men ja,
det är ju skönt att scheeka men börjar känna att min hud är lite öm så jag borde ta det lite lungt!

Lite senare blir det nog ett långt inlägg, men jag hoppas ni läser det ändå för det ska handla om en viktig sak, om det blir som jag tänk. Om jag får tummen ur röven och orkar skriva haha!

Men vi kör en dagens HISS & DISS


# Att affärerna är öppna så vi kan köpa hårfärg, lakrisstänger och 7up cerry :)







# Att jag inte fått tag på min älskling på en vecka, han är aldrig hemma! :(
& att jag hatar detta fucking internetet för att de spärrar sidor lite hit och dit :(:(






Men nu ska jag in i duschen och raka ben och diverse ställen haha :D
PUSSpåer:*

er önskan är min lag

Tack till "anonym" för kommentaren och jag ska försöka besvara den så gott jag kan! :)

"hej! jag känner inte dig, men jag gillar din blogg, så jag läser den ibland :) jag vill också nämna att jag älskar ditt hår. jag har själv blekt mitt, fast det har liksom lite gulaktiga nyanser, även fast jag var ganska blond från början. nu undrar jag, hur har du fått ditt åt det mer vita hållet? vill också ha det så! har du använd silvershampo? eller bara färgat det flera gånger? kan du inte skriva ett inlägg eller något om det? jaja, hade så bra! :)"

svar:
Vad kul att höra att du gillar min blogg! Och jag började bleka mitt hår i våras, jag hade innan min orginalhårfärg (brunt) samt lite rött här och var. Röda pigment är väldigt svåra att få bort eftersom de sitter väldigt hårt i håret. Men jag blekte med MOOD's bekling som är relativt ny - som motverkar gula toner. Jag blekte tre gånger innan jag ens ville visa mig eftersom jag till en början hade en orange färg, senare gul.

Jag har aldrig använt silverschampoo efteersom jag är rädd att få en blå nyans som man lätt får när man redan har blont hår. Men om dina gula toner inte går bort trots blekningar så skulle jag nog testa silvershampoo. Men tänk på att håret torkar ut efter många blekningar så var smartare än mig och var noga med att återfukta håret - det gör du genom inpackningar och bra shampoo/balsam!


Undrar du något? Posta en kommentar!


PUSSpåer:*

Visste ni att?

* Jag bara varit hemma ett dygn och åtta timmar på sommarlovet än så länge

* att jag hatar mina fötter

* Att jag egentligen har råttfärgat hår

playa

Kom från stranden för ett tag sedan, varit och sammlat på mig lite färg - vilket defenetivt behövs! Och jävlar vilka vågor det gick idag, höll nästan på att drunkna! Haha jag blir som ett litet barn igen när jag badar i havet (vet inte om det beror på att jag inte vill växa upp) jag hoppas runt och leker delfin i princip. Men varför ska jag inte ta ut det lilla barnasinne jag har kvar? Jag önskar jag inte behövde blir äldre, eftersom ålder = ansvar. Vilket jag helst slipper ^^ Nu ska jag inte fortsätta in på det ämnet för då blir det ett låååångt inlägg om min åldersnojja!

Jag kom på mej själv med att vara jävligt snål, jag har ju nästan inte delat med mej av några bilder från medelhavskusten! Så jag gjorde ett snabbt kollage från bilder jag tog idag :) Hoppas ni gillart - kommentera gärna!


& så passar jag på att slänga in dagens hiss & diss


# Att det inte är för varmt ute idag och att jag fått massa färg! Det är en bra dag idag!






# Patetiska människor, folk som kommenterar min blogg anonymt och sedan glömmer att deras ip loggas. Folk jag helt seriöst känner gör så!? eller trodde att jag kände kanske stämmer bättre in? Sjukt dålig stil  typ lika patetiskt som att sitta och kommentera sin egna blogg för att det ska se ut som om man har fler läsare haha patetiskt!





PUSSpåer:*

silver i håret

åh, fläckar av mitt hår är slivrigt :( men mamma lovade att vi skulle köpa ny hårfärg idag eller imorgon :)
Nu ska vi snart ner till stranden, alla tjatar på mej för att jag inte är färdig x( haha inte ens bytt om än! så jag antar att jag måste det! Men jag slänger in wn bild på håret!










PUSSpåer:*

L O V E ♥ Z A N D R A


j a g   ä l s k a r   d e j   o m   d u   r å k a r   h a   g l ö m t   d e t


__ 
Sitter här och är missnöjd med mitt hår, det är vitt, silvrigt, guldigt och blont. Så jag får köpa ny hårfärg i morgon (eller senare idag om man ska vara petig, klockan är ju efter 00.00) eller på måndag - bajs! Men jag överlever nog.

Satt och pillade i ett nytt redigeringsprogram - rätt nöjd!
& jag hatar fortfarande att blogg.se inte låter mig ladda upp bilder som vanligt, jävla krångel.
men beror väl antagligen på att jag är i spanien - så ni får stå ut med att det står 'lunarstorm'
på mina bilder sålänge...



PUSSpåer:*

rösta på mej baby!

för att rösta fram min blogg till 'veckans blogg' klicka här!


PUSSpåer :*


färga utväxten

Tjena bloggen, jag sitter just  nu och gör ngt som inte är speciellt lätt! haha jag försöker desperat få ut alla mina tovor efter alla tuperningar - jag är ju rätt slarvig av mig och orkar typ aldrig borsta ut mitt hår riktigt. Så nu är det massa hårda tovor som liknar dreadlocks mer haha, men jag får ju skylla mig själv!

har precis varit och ätit ute på terassen med familjen, alla fyra föräldrarna, en syster och en hund dvs. Så sjukt jävla gott! Min låtsas mamma är en mäster kock må jag säga. Kyckling, potatisgratäng & en jättejättegod sallad var det som serverades och om en liten stund är det efterrätt, men maten måste sjunka lite! Så jag tänkte sätta i hårfärgen så länge :)

Har inte mycket mer vettigt att säga mer än att jag är rätt besviken i övrigt. En person jag såg upp till ha sjunkit jävligt mycket i mina ögon!
du tror du är ett orginal men du kopierar till tusen





PUSSpåer:*

Varför jag valt att vara som jag är.

Folk har frågat mig, varför har jag valt att ha den stil jag har? Varför har jag valt att göra som jag gjort osv. jag tänkte att jag äntligen ska försöka ge er några av de svar.

Allting började när jag var liten, jag flyttade från Göteborg och började på nytt dagis. Där fick jag inte vara med och leka och blev redan på den tiden lite speciellt, till skillnad från så många andra var jag inte ungen som var populär utan den som egentligen ingen ville vara med. Men jag blev tillsist vän med en tjej på samma gata som mig och hon är två år yngre än mej, Sofie.

När jag började lekis kunde jag och sofie inte träffas så mycket eftersom hon fortfarande gick på dagis, så jag fick en ny bästa vän - nämligen Lisette. Vi höll ihop tills fjärde klass någon gång. Men vi var nästan aldrig med de andra i vår klass utan hittade på saker för oss själva. Vi brydde oss inte om den där populära Nathalie. Men just någon gång i slutet av trean - början av fyran ville Lisette inte vara med mej längre utan ville vara bästa vän med den populära Nathalie, så jag började väl vara med dom bara för att ha någon. Det slutade i alla fall med att Jag och Nathalie blev bästa vänner och så är det än idag, i alla fall från mitt håll.

Men Nathalie slutade vara den populära tjejen och min och hennes vänskap porvades hårt många gånger under de kommande åren, samtidigt som vi båda fann det intressanta med att vara alternativ - man fick uppmärksamhet! Så redan i sjätteklass gick både jag och hon svartklädda med nitskärp, nitarmband och jag hade tillochmed svart läppstift någon gång i samma period(:o) Vi kallades oss själva för punkare utan att ha en jävla aning om vad det egentligen var - eftersom vi mer liknade något gothiskt.

I sjunde klass började jag tupera mitt hår och blev samtidigt tillsammans med en punkare ifrån skåne, som självklart gjorde intryck på mej och fick min stil att dras åt samma håll - så jag var alltså punkare, mer punkare denna gången än förra, men även det slutade och jag drogs in i emotrenden men kom ur den hyffsat fort utan några större biverkningar. Jag blev ganska naturlig för en period och försökte väl helt enkelt passa in för en gång skull. Men självklar saknade jag uppmärksamheten och att "vara någon" så för cirka ett och ett halvt år sedan påbörjade jag något som liknar den stilen jag har nu, och att hårdrock skulle vara inblandat föll sig naturligt eftersom det helt klart är den bästa musikstilen! :)

___

Vad mina föräldrar tycker? De tycker väl inte speciellt bra om hur jag ser ut, egentligen. De försöker inte hindra mig speciellt mycket heller, mer än att förbjuda mig att ta hår i näsa/läpp och färga håret rött. Men annars har de inte mycket att säga till om, men visst påminner de mig med jämna mellanrum att de tycker att jag inte ser riktigt klok ut och de försvarar mig inte när någon är taskig och trycker ner mig för hur jag ser ut, eftersom de anser att jag valt de ödet själv genom att se ut såhär. Och visst gör det ont att höra från sina föräldrar att man inte är fin, att man ser ut som en hora och att man är vackrare när man ser ut på någopt annat vis - men det är så det funkar i min familj. Så jag kan ju passa på att tacka andra föräldrar och framförallt Lena, för att hon alltid peppat mig, och berömt mig för min stil! Så tack!

Om man får mycket skit utifrån? ja, absolut - men för att vara alternativ måste man på något sätt lära sig att inte ta åt sig så mycket av den sortens uppmärksamhet - för vem har bestämt att deras åsikt är trovärdig? nej, precis ingen! Så därför är det bara att ignorera den som slänger en taskig kommentar eller be den dra åt helvete (men då får du ju vara berädd på en del) Men det många glömmer är faktiskt att det finns folk som också berömer - även om de är få så fnns dem! Och sen finns det personer som tittar med glimten i ögat!
Men det värsta jag vet är helt klart personer som bara ställer sig och råglor och inte vet att man faktiskt inte gör så, man kan ju kolla diskret också!



japp, jag hoppas detta var ett bra svar! :)




haha, jag i otuperat hår - passar inte alls!
men jag bjuder!


PUSSpåer:*

inte okey

Nu är jag tillbaka och kan ju rapportera att jag inte fann något speciellt i affärerna, jag köpte bara någpon halvkass blondering eftersom det inte finns någon ultra blond. Men det ser ju antagligen bättre ut med en blondare utväxt än en mörk, inte sant? Förutom det köpte jag bara rakhyvlar, hårspray, chips och oliver - inget speciellt med andra ord.
Men jag fann något mycket intressant, jordgubbs öl(!?) det måste ju helt seriöst vara något av det vidrigaste som finns? fyfan vad vidrigt det låter - helt sjukt! Kan förvisso vara för att jag inte tycker om öl över huvudtaget men ändå! :o

Någon som testat det och vill bidra med resultat?

När jag kom hem gjorde jag iordning en baugette, as gott. 
½ baugett-länga
1 skivad tomat
4 gurkskivor
5 oliver, delade
2 skivor ost
några salladsblad
smör

glöm inte skölja grönsakerna!



det var allt för denna minuten!


PUSSpåer


of we go!

Snart bär det av till en lite mer besökt del av spanien, nämligen affärerna! Får se om jag hittar något kul! Hårfärg ska i alla fall köpas - hoppas det inte är för dyrt här? :s haha

min pappa är bra för nu kom han in till mej med en glass som jag alldeles strax ska sätta i mej ;)
tänkte bara ge er en lista först;

Dagens:
Frisry: snelugg & utsläppt.
Smink: sotade ögon, eyliner, mascara, rouge och läppglans.
Smycken: svarta & silvriga armband av alla dess slag och ett långt halsband med en svart tärning i.
Skor: Högklackade från H&M (298kr)
Kläder: Zebra tights från Gina tricot (29:- på utförsäljning) & Guns n Roses tröjja frn vårmarknaden (runt 80:-) 


uppdaterar senare, bye :*

en enkel hiss&diss



#1
mina myggbett! dom kliar något så jävligt
#2 finnen jag har vid min näsa, ont som fan gör den!
#3 att jag är nästan 400 mil från min älskling!
#4 att jag inte är frisk än utan fortfarande hostar.
#5 min utväxt - måste blondera håret!!
#6 att jag är rökare
#7 att blogg krånglar för mig och jag kan inte lägga in bilder i mina inlägg :( & bara för det har jag blivit tvungen att regga ett skitkonto på lunarstorm? haha xD så jävla mobbat! Men det funkade ju i alla fall!




#1 att det inte regnar här!
#2 att jag har världens sötaste pojkvän
#3 att jag får i alla fall några kommentarer på bloggen
#4 att det finns sjukt goda oliver i spanien
#5 att jag börjar få lite färg nu!
#6 att det fortfarande är sommalov!









PUSSpåer :*

RSS 2.0